Men shit..

.. hur dum får man bli!

Nä men tydligen så kan man inte ha distansförhållanden för då kan man inte lita på varandra! Det har för FAN! inget med avståndet att göra. En som bor 60 mil bort kan lika lätt va otrogen som en du delar säng med! Ja visst det kanske är svårare att upptäcka det om människan i fråga bor 60 min bort men kom igen! Kan man inte va trogen ska man för helskott inte ge sig in i ett förhållande över huvudtaget! Det är en jäkla IDIOTI! att skylla på avståndet!
Folk som dessutom inte känner båda två i förhållandet utan bara den ena ska definitivt inte komma och säga att "Du kan inte lita på henne om hon bor långt bort".

//Hon som tycker folk är så fruktansvärt blåsta ibland

Utlovat bildinlägg!

Har ju lovat ett bildinlägg så får väl ge er ett sånt! Passar på att kombinera det med dagens outfit!


Jag är sunkig och kör på samma strumpbyxor som igår, H&M.
Kjol H&M.
Lite små genomskinligt linne från Cubus.
Tjocktröja från H&M.
Mössa snodd av syrran.
Och till det hade jag Doc Marten kängor!
Coola tjejen där alltså!


Korv Stroganoff till lunch i skolan. Tog bilden endast för att få tala om för er att det är bland det godaste jag vet! NOM NOM NOM!


Såhär förgyllde syrran min dag! *Åh dåliga humor vad jag älskar dig*


En bättre bild på linnet! Och en påminnelse om att ni borde kommentera bättre istället för att skriva era kommentarer till mig över sms eller facebook ;) *Puppy eyes*

//Hon som gjort på tok för mycket idag och nu är skit trött

Seriöst..

.. jag tror jag spricker. Jag vill bara babbla på som fan. Tänk om, tänk om. Kan det va så att livet håller på att bli helt underbart?!

//Hon som inte vågar hoppas på för mycket men så gärna vill


Åh lyckan!

*Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas!*

//Hon som håller tummarna så hårt att det nästan går av

En sådär dag..

.. när saker och ting inte samarbetar, men har bestämt mig för att inte beklaga mig över det. Fick all pepp jag behövde innan av J.

Så i stället kör vi på ett bildinlägg men bilder som varit bra idag!


Jag diggar min rumpa! Den sitter precis där den ska! Och så har jag ju såklart snygga skor! Ignorera dock putmagen, blev en lite uttryckning av den för att få en bra vinkel på kamera handen!


Jag tycker om att flexa med mina fötter. Ibland ligger jag rätt upp och ner och spenderar flera minuter bara med att flexa fötterna. Såhär fin kan min "balett-fot" bli.


och såhär spännande blir den på andra hållet! Ganska bra att kunna flexa fötterna ordentligt när man styrketränar med sin egen kropp. Ju mer jag sträcker ju mer tar det i musklerna!


Lite Tazze-gos gör allting bättre!


Och helt underbart varma fötter gör också allt lite bättre!

Nu ska jag plugga! De där 1000 orden jag behöver komma upp i känns lagom avlägsna när jag ligger på 350 och redan svarat på halva uppgiften.

Ett låttips på Spotify såhär i slutet också Daniel Leon - Miss you!
Grymt mysig låt och röst! Han är inte så värst känd än men mitt ex känner honom så jag får la passa på att göra lite gratis reklam liksom!

//Hon som saknar dig!

Dagens outfit och planering!

Idag va jag svinigt förkyld när jag vaknade. Vilket resulterade i att jag hoppade över att åka till gymmet idag. BUHU! Inte okej! Men  så kom jag på att vi har en Yoga-dvd hemma så tryckte in den i xboxen och körde ett pass. Och så förlängde jag det med lite styrke övningar i slutet så det blev ändå 1 h och 15 mins träning. Helt okej för att ha träningsstopp!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv tre. Ska köra syster yster till tåget sedan vidare in till Landskrona och köpa paketpåsar man kan skicka saker i med posten. har fått sålt lite på tradera som ska iväg nu i dagarna. Och så ska jag passa på att springa in om China Palace och boka bord tills på fredag när det ska bli lite firande av mig själv.

Och dagen i ära ser jag ut såhär: (/ignore på ansiktet dock!).



Trivum tröja - en julklapp 2010.
Kjol från H&M
Och Strumpbyxor från H&M

Utöver det blir det även en svart tjocktröja från herravdelningen på H&M. Killars tjocktröjor är mycket mysigare än tjejers tjocktröjor! Känns som att dagen blir väldigt H&M inspirerad.
Men nu ska jag göra mig klar. Så jag kan komma iväg så jag kan komma hem så jag kan sätta mig och plugga!

//Hon som har en standard pose!

Jobbig dag!

Skulle egentligen åkt och spenderat lite pengar men det satte mamma snabbt stopp för. Fram tills dess att jag fyller år så är det köp-stopp som råder på fröken Dürholt. Gissa om det kliar ännu mer i fingarna nu än innan!

Så i stället började jag dagen med att spela lite Lego Harry Potter, klarat 76 % av spelet nu och det är nu det börjar bli lite svårare att hitta allt. Efter det så dammtorkade jag och dammsög hela nedervåningen. Det är 7 rum för den som undrar! Efter det så städade jag micron och våra båda badrum. Sen har jag paketerat det jag sålt på tradera så jag kan skicka det när pengarna trillar in. Och nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan köra igång en till och frösöker hitta motivationen till att börja plugga. Får hoppa över träningen idag för det finns no way in hell att jag orkar stressa såpass mycket bara för att komma iväg till gymmet. Ska dra på mig träningskläderna när jag pluggat klart och köra lite Kung fu Panda till Xbox Kinect och köra lite styrke övningar efteråt i stället!

//Hon som vill gå och lägga sig nu

Dagens outfit!

Är allt annats är glamorös! Idag har jag spenderat 3 timmar med att rensa och säda kök i farmors lägenhet. Dragit in lite pengar och fått ihop en hel drös med saker jag kan ta med mig när jag flyttar. Känns sådär lagom vemodigt men ändå skönt på något vis. Fick lite kvalitetstid med mina pärson också, vilket kan behövas.

Och förutom det har jag dragit in gigantiska moln med svart- och vitpeppar när jag rensat kryddburkar. Det är en upplevelse för sig vill jag lova!

Resten av dagen blir det plugg. Ska nog se till att göra lite styrke övningar här hemma också tror jag bestämt.

Outfiten då:

Marinblå tjocktröja snodd från fadern back in the days, men fläckar från när jag blekt mitt hår i den (mycket dumt!)
Mörkblått linne från Cubuc.
Svarta leggins från Gina Tricot.
Och ljusrosa strumpor med mörkrosa rosetter på från Gina Tricot.

Inte glamoröst för fem öre men ack så bekvämt och behändligt när man städar och packar och pysslar och har sig.
För övrigt kommer ni som följer min blogg snart inse att jag köper mina kläder från tre affärer så ni kommer snart veta att jag antingen handlar på Gina Tricot, Cubus eller H&M! Så inget fansy pants här inte men det kan bli snyggt ändå!

//Hon som älskar gulliga och varma strumpor

Att vakna..

.. och kunna gå utanför dörren direkt. Ett sådant ansikte har jag.

Såhär såg jag ut när jag vaknade imorse:


Lite galet hår men i princip ingenting, och lite mascara under ena ögat. Men utöver det var jag good to go!
Det är ganska skönt att ha ett ansikte som ser fräscht ut när man vaknar, särskilt när man sover borta!

//Hon som gillar sitt ansikte

Insomnia!

Nu den senaste veckan har jag vaknat 7.45 nästan varje dag. Förutom de dagar jag behövt va uppe tidigare och klockan väckt mig. Men iaf så va åter fallet idag, på en LÖRDAG! Antar att det är för att hjärnan min vet att jag har mycket att göra och att jag inte hinner sova bort hela dagen. Fördelen med att vakna tidigt är att man iaf hinner prova lite kläder man tänkt prova ett tag men inte riktigt vågat med tanke på viktkampen. Idag drog jag iaf på mig ett par hotpants-shorts som jag vet passar och så plockade jag fram den fina korsetten ur graderoben. Korsetten med stålskenor som köptes på Odium för 1100 kr. Dyr investering för något man knappt använder men ack så snygg den är!

Lé resultat:


Ursäkta röran men använde syrrans spegel och orkar inte redigera bort det!


Nyvaken och korsettad! En mörkblå korsett med svarta spets detaljer över.
I'm in love with it!

//Hon som har en hyfsat fin korsettkropp

Att det kan bli så fel!

I förra inlägget försökte jag beskriva något jag tyckte va bra. Jag försökte eliminera en ond grej. Men tyvärr misstolkades mitt syfte och tredje världskriget bröt ut. Det är inte lätt alla gånger men för första gången någonsin känner jag mig lättad över ett bråk. Det har surrat i luften ett par dagar nu, men nu när allt är ute i det öppna kan det bara bli bättre.

För övrigt skriver jag detta från mobilen så ni kan säkert inte kommentera det. Fast det gör ni ju inte ändå så ;)

//hon som vet att luften måste ventileras ibland


Eliminera sånt som..

.. får dig att må dåligt!
Efter en konversation med en av mina finaste vänner igår insåg jag att hon hade rätt. Hon sa att man borde eliminera allt sådant som får en att må dåligt. Och för en liten stund sedan fan jag mig i den situationen. Först så märkte jag hur humöret sjönk mer och mer, men sen rykte jag upp mig själv. Tag bort det som fått mina hjärnspöken att triggas och det lugnade ner sig.

Jag är sån som kan sitta och leta detaljer som kommer få mig att må dåligt, men i slutet på förra året råkade jag ut för en grej som sårade ganska mycket. Men jag lärde mig att inte gå tillbaka och "se efter" utan jag tog helt enkelt bort det som gjorde mig nedstämd och det blev betydligt lättare att komma över händelsen.

Och idag satt jag då som sagt i en annan sådan situation och jag tog bort störningsmomentet. Finns det inte där i periferin så finns det inte alls. Och jag behöver inte ha massa saker som ligger i periferin och stör mig.

Jag släpper på kontrollen, vilket är ett fruktansvärt stort steg för mig. Jag är ett kontrollfreak ut i fingerspetsarna men jag försöker, och jag hoppas att jag så småningom har varvat ner mig tillräckligt mycket för att känna mig säker på att jag klarar allt som slängs i min väg och att jag inte behöver kontrollera allt till 120 %. Även min tatuering kommer va en påminnelse om detta. Och nej jag kommer inte säga vad det är för av någon anledning har folk en tendens att sno mina idéer och använda dem som sina egna så jag inte kan änvända dem sen. Så ni som vet vad jag ska tatuera, se det som att jag litar på er ;)

//Hon som är försiktig med vem hon säger vad till numera

Viktminsknings funderingar!

Först och främst tänker jag bara säga att ingen behöver ta illa upp av detta inlägg och det är inte menat som något påhopp mot någon som eventuellt använder metoder som jag kommer skriva om! Alla gör som de vill och alla resultat är individuella!

MEN jag tycker det blivit för mycket fokus på alla olika typer av "tappa vikt snabbt" metoder. Allt från nutrillet till piller som ska öka fettförbränningen eller stoppa kolhydraterna från att samlas i kroppen. Det är inte bra att gå ner i vikt för fort, det är dels inte hälsosamt och det är dels betydligt svårare att hålla det sedan. Och vem vill leva med såna preparat resten av sitt liv. Jag vet att några som läser min blogg använder sådana här grejer och som sagt det är INGET påhopp mot er. Känner ni att det funkar för er så kör hårt, då är jag glad för er skull. Men personligen så funkar det inte alls. Jag provade Nutrilett och det gick åt helvete. Gick ner 3 kilo på en vecka, försökte börja med vanlig mat, gick upp 4 kilo. INTE okej!

Jag använder inte ett enda preparat nu och det går verkligen bra. Visst det tar en jäkla tid men jag kan äta vad jag vill så länge det inte är extrema mängder och jag tränar normalt. Jag känner mig sund helt enkelt. Och jag vet att jag kan hålla det jag går ner.

Sen finns det en grej till som ni ska va lite försiktiga med. Gå inte ut för hårt i era träningagr om ni inte är vana vid det. Jag gick ut hårt, riktigt hårt och jag sabbade flera muskler med nästan en gång. Jag sabbar fortfarande muskler när jag pressar kroppen till det extrema när den inte klarar av det. Som nu sitter jag här en med sabbad muskel i ena skuldran. Just för att jag pressar mig själv till bristningsgränsen.

En sund och vältränad kropp är inte värt mödan om det betyder att man skadar sin insida.
jag har lärt mig den hårda vägen. Både när det gäller träning och kost.

Och ni som tror att man absolut måste få träningsvärk efter varje pass och att ni inte ansträngt er nog om ni inte får det. Det är inte sant. Jag får nästan aldrig träningsvärk längre och jag fortsätter ändå att gå ner i vikt.
Den enda gången jag får träningsvärk är när jag ökar mitt motstånd. Alltså vid ett pass. Sen kan det samma motståndet va sjukt tungt och jobbigt men jag får inte träningsvärk ändå. Det bara är så.

Men allt som allt, ni som försöker gå ner i vikt där ute; Kämpa på! Det är värt det, men va försiktiga. Förstör inte era kroppar bara för att, och se till så att ni uppnår ett resultat som håller i längden! Ni andra som är nöjda med era kroppar hur ni än ser ut, Good for You! Man ska va stolt. Liten som stor, tjock som smal, kort som lång. Alla är fina på sina sätt och alla förtjänar att må bra och slippa gliringar och pikar om sitt utseende!

Ge hellre en komplimang för något ni gillar hos en person än en gliring för något ni inte gillar. För va så säkra på en sak; Personen i fråga är säkert fruktansvärt medveten om det området du just precis tänkt glira!


//Hon som har bättre självförtroende och mår bättre nu än hon hade när hon va 15 kilo lättare!

Dagens outfit!

Fick efter en diskussion igår idén om att börja göra dagens outfit inlägg. Vi får väl se hur ofta jag kommer göra det, haha. Men här kommer det första inlägget om min outfit iaf. Ursäkta kläderna som ligger utspridda runtomkring mig på bilderna. Är inte en modeblogerska och aningen slarvig av mig så det får speglas i bilderna med!

Ta ett stycke grå klänning från Gina Tricot!



Lägg till ett par svarta jeans från Cubus så att klänningen ser ut som en tunnika/klänning.


Därefter kompletterar ni med valfri svart tjocktröja, i detta fall även tröjan från CUbus, och ett par raggisar så är ni fit for fight sen!


Sen om man vill och kan så drar man en extremt rosa halsduk runt halsen också för att piffa upp det lite!
Och JA halsduken är rosa. Den ser av någon anledning bara små röd ut på bilder *sad-face*

Och ja jag vet att bilden är på sne, men det passar för jag är lite på sne jag med!

För övrigt har det varit en bra dag. Fått gjort bra saker i skolan och inte massa flumm idag och sen efteråt fikade jag med världens goaste Cicci!

Fint choklad och färsk-pressad apelsinjuice blev det. Tur att det blir en runda till gymmet imorgon bitti!
Sen ska det pluggas för fröken Dürholt!

//Hon som gillar bilder i bloggar




Bristande motivation..

.. och sjukdom har stått i vägen för viktminskningen de senaste två veckorna. Men ändå har jag lyckats gå ner runt 6 cm till sedan ni senast fick en tabell här i bloggen.

Har krympt 1,5 cm i midjan på en vecka trots att jag bara tränat en gång och fuskat som en galning. Känns rätt gött ändå faktiskt. Slänger upp en ny tabell så fort jag har *PAW* resultat att visa. Just nu är de inte så super kul, eller ja rättare sagt det är inte så stor skillnad sedan sist.

Men har nu krymt totalt 79 cm sedan jag började för ungefär 6 månader sedan. Dock är det bara de sista 4 månaderna jag verkligen brukat allvar, och då har det varit jul och massa onyttigt därimellan. - 79 cm betyder att jag har 39 cm kvar innan jag nått första målet på 118 cm. Sen får vi se om jag är nöjd eller om jag sätter ännu fler mål. Känner jag mig själv rätt så kommer jag sätts fler mål, utan tvekan!


(Nutida bild)

//Hon som snart är lika snygg som hon va för 4 år sen!

Sjuk humor!

Jag brukar alltid va den som ska va så seriös som möjligt och som tycker det är jobbigt med barnslig humor. Men jag har nörjat slappna av lite. Som idag i skolan till exempel. Ni vet det här med att sätta lappar på varandras rygga med olika små texter som till exempel "slå mig". Så jag snodde en ynkligt liten post-it lapp av Sara och skrev till verket.



Sen fick Sara äran att sätta den på Daniels rygg för jag nådde inte. Men hon tryckte dit den lite väl hårt vilket resulterade i att han märkte att vi gjorde något och vänder sig om. Och som uppenbarligen va på bus-humör dog nästan av skratt. Det är inte det lättaste att försöka va tyst när man gör SKITroliga hyss under föreläsningen.



Jag var lättroad idag vill jag lova!
Lunchen sen spårade ur ganska rejält också, fast då började folk ge igen så då var det mest jag som satt i skottlinjen. Antar att jag förtjänade det litegrand. Kul va det iaf. Tycker om att små gnabbas med folk. Gillar när folk vågar va spydiga på ett roligt sätt och när folk inte tar illa upp för att man är spydig tillbaka!
Skolan hade inte varit hälften så kul om det varit utan Daniel, Sara, Hanna, Sanne, Niclas och Psykokaninen förstås. Blev även en kort lite film snutt idag igen på när Niclas försöker sätta Psykokaninen så högt upp som möjligt för att jag inte ska nå den. Och sen filmar Daniel det hela. Pojkarna har dock inte lyckats sätta den högt nog än för jag är spänstig och kan faktiskt hoppa högre än man tror!

//Hon som har lite för roligt i skolan ibland

Jag kanske inte..

.. är smal men jag är ändå tjusig!
Kände mig mer pepp efter dagens gympass och fick lite inspiration till att prova lite "kläder". Man kan knappt kalla det kläder då det mer går in under kategorin underkläder men vafan det va kul. Synd jag inte hade någon som kunde fota bara. Får dra ihop en fotoshoot när det blivit varmare för så kallt som det är nu går jag INTE ut och fotar i minimalt med kläder!

Och eftersom blogg.se inte samarbetar kan jag inte lägga upp en bild jag tänkt visa er. Får slänga upp den vid ett annat tillfälle!

//Hon som känner lite mer motivation igen

Idag är en betydligt bättre dag!

Som rubriken säger är detta en betydligt bättre dag. Jag är på mycket bättre humör. Tack vare ett pass på gymmet, och två personer som betyder en massa för mig!

Uppdaterar lite mer senare med lite bilder och lite sånt kul. Nu ska jag köra syrran till bussen, och sen blir det lite pluggeliplugg plugg!

//Hon som är konstig

Länge sedan..

.. jag önskade att jag va sådär äckligt smal som jag gör nu. Du gör mig så jäkla osäker. Jag är inte dum, jag vet att jag är fin. Men jag är inte sådär platt och tjusig som de andra tjejerna. What you see is what you get!


//Hon som kommer bosätta sig på gymmet imorgon


Hjärnspöken!

Två separata hjärnspöken leket ta fatt i mitt huvud just nu.

Det ena säger "Du är inte bra nog, du kommer aldrig få det där jobbet för du kommer aldrig klara din examen i tid", det andra säger "You are sure not skinny enough".

But guess what dumma hjärnspöken, FUCK YOU!
Den 14:e februari börjar jag min resa på att utrota er!

Jag känner en person som är smartare och mer ambitiös än mig men jag ligger inte långt efter! Och jag skiter i att jag inte är skinny enough. Jag kämpar. Jag kämpar jäklar i det och jag har krympt. Långsamt är bra!

//Hon som hatar hjärnspöken

I finally know..

.. what I want to do with my life after my exam!
Jag SKA ha ett jobb där så är det bara!

//Hon som har en ambition om en jäkligt lovande karriär

Mycket smärta..

.. för att få bort lite hår. Jag pratar om den fruktade EPILATORN!
Aj. Det är helt klart värt det när man väl tagit sig igenom det men innan man kommer dit så är det inte så väldans roligt.


Har precis en sån som på bilden och den är inte min vän även om det är fruktansvärt söt.
Men eftersom jag inte kan se ut som en karl så får jag väl återgå till smärtan.
One leg down, one to go!

//Hon som inte tycker om hår

Vill fota och bli fotad!

Tittar igenom gamla bilder och känner foto-peppen dyka upp igen. både när det gäller att stå framför kameran och bakom den. Ursäkta att bloggen mördar kvaliten på bilderna!



 

//Hon som älskar att va kreativ



Sjukt värre!

Rubriken säger allt. Jag har varit krasslig igen. Ett tecken på att jag stressar för mycket? Oh yes indeed!
Har inte tränat sedan i måndags och jag har abstinensbesvär! Vill vill vill vill!

För övrigt går livet rätt bra nu. Klarat ytterligare en kurs, blivit godkänd på alla i en annan kurs förutom projektrapporten som jag fortfarande väntar resultat på. Borde komma i dagarna. Och samma med den tredje kursen, där väntar jag fortfarande resultat. Men det känns gött! Jag har dessutom tagit tag i en grej som jag borde gjort för länge sedan. Fick en knuff i rätt riktning och det var allt som behövdes. Nu är det på gång i alla fall!

Idag ska jag plugga, försöka ta mig igenom lite Communication power med Manuel Castells. Otroligt dryg bok men ett seminarium väntar på torsdag så det är bara att bita ihop och se glad ut!


VILL TRÄNA!!

//Hon som känner på sig att det blir ett bra år

Bild-inlägg

Psykokaninen på utflykt under en föresläning. Det är egentligen inte kul om man inte förstår grejen med psykokaningen, meningen med bilden är mest att visa att vi miljövetare inte är så sjukt seriösa och tråkiga som folk tror!

Vi är dessutom lite fundersamma över hur Malmö Högskola tänkte när de gjorde dessa rutor rumt om i skolan, varför skulle det va säkra platser?


Detta är nog den sötaste men ändå fulaste tvättsvamp jag någonsin sett!


Har börjat använda mina puma dojjor igen. Love em' även om de är aningen skitiga!



Och sist men inte minst en jämförelse. Bilden till vänster är då och bilden till höger är nu.
Jag ser skillnaden! Dock är bilderna lite missvisande för på bilden till vänster har jag vridit kroppen för att se mindre ut men till höger är bilden tagen rakt på. Och ja jag har exakt samma byxor på mig så det är inget som varken håller in eller pyser ut! Med tanke på att båda bilderna är tagna med min IPHÅÅÅÅÅÅNE är det ungefär en månad mellan dem.



//Hon som sakta men säkert kämpar sig framåt



Trött och irriterad!

Är så jäkla trött på alla som är så fulla med dubbelmoral så det inte finns någon stopp på det!
Tycker inte om den krypande känslan under huden som jag inte kan bli av med.
Jag vet vad jag vill göra men jag vet också vad jag absolut inte får göra.

Går och gömmer mig under täcket. Och nej ni vet inte vart mitt täcke bor, för jag har bytt täcke!

//Hon som är sårad

Skärpning!

Detta inlägget kommer inte alls handla om vad ni tror efter att ha läst rubriken!
Det kommer nämligen handla om mig och mitt skärp. som jag nu kan spänna två hål mer än innan jag började träna som ett freak och äta betydligt bättre. Skärpet och gamla kläder är det bästa måtband som finns. Kastar in en bild ikväll, för nu måste jag ta mig till skolan!

//Hon som faktiskt kan!


Kommentarer och tatueringar!

Har fått reda på att mina mobilinlägg tydligen inte går att kommentera fast de ska göra det så hädanefter ska jag sluta mobilblogga om det inte är något super viktigt! Så att ni sötnosar faktiskt kan kommetera ibland även om det händer vädldigt sällan *blinkblink*

För övrigt va jag med när syrran gjorde sin första tatuering idag och den blev hur fin som helst. Slutade med att jag ätligen fick tummarna ur röven och bokade en tid till mig själv också. Så den 8:e mars ska jag tatuera mig för första gången :D

//Hon som vill ha den 8:e nu!

Skit natt..

.. somnade vid 12 tiden, vaknade vid 2. Somnade om, vaknade vid 4. Somnade om, vaknade vid 6. Somnade om vaknade vid 8. Härligt! Dessutom vaknade jag på fel sida nu sista gången, drömt massa sjuka grejer dessutom!

Tur att jag är ledig idag. Duscha, göra lite ärenden och sen följa med minsta syrran när hon ska tatuera sig! Och så blir det lite c-uppsats jobbande ikväll!

Btw kolla in senan på min hals. Creepy!

//Hon som inte sovit en hel natt sedan hon va 16


Då va det igång

Skolan alltså. Sista terminen nu då, sen är jag färdig utbildad miljövetare!

//Hon som pluggat sedan 7 års ålder


You are..

.. the most amasing girl I know!
<3


Jag har hört..

.. att bildinlägg är roligare än vanliga inlägg så vi köra ett bildinlägg och lite snabb fakta om mig nu bara för att liksom.


Jag ÄLSKAR valnötter, tycker dock det är lite väl mycket jobb för litet resultat. Men vad gör man inte för den goda sakens skull! (Och gud så vitsig jag va där, hoppas att ni skrattade allihopa!)


frukostknäckebröd med skinka och gurka är nomnom. Men idag upptäckte jag att skinkan inte va lika glad över att ätas som jag va över att äta den!


Jag är en nörd. Det tog mig 2 dagar att spela igenom Modern Warefare, trots massa tentaskrivande! Så nu sitter jag och drar igenom Fable II. Såhär cool är jag!

Och för övrigt har jag tränat 5 gånger på 9 dagar. Fått ihop totalt cirka 8 timmar träning på 9 dagar. Helt okej alltså!


//Hon som börjar sista terminen i skolan imorgon!!!!

Matchande..

Naglar och tågkorts-fodral!


//Hon som tycker om rosa!


Mobilinlägg!

Idag är det full rulle! Städa ut julen, vilket inte är det lättaste i vårt gigantiska hus. Sen blir det lite förberedelser inför kursstarten på tisdag. Sista terminen nu! Sen måste det utföras lite underhåll på bilen men Efter det blir det träning, fjärde passet på en vecka. Kommer tränat totalt runt 6 timmar denna veckan. Och sen hem och laga mat och göra fruktsallad till efterrätt!

Inlägget är hyper för att jag är hyper!

Och för övrigt är min näsa helt öm. Krockade med väggen häromnatten!

//Hon som har för mycket att göra


Redovisning och svullen mage!

Kanske knas rubrik. Men den är 120 % sann. Hade redovisning i skolan idag för praktikarbetet skulle presenteras för klassen. Och så klart funkade inte mina bilder i min kraftspets (powerpoint) men jag kickade redovisningen but och visade fredagen den 13:e att man inte bråkar med mig!

Något som däremot bråkar med mig är min mage. Den har varit svullen och ajig i flera dagar nu. Inte okej!
Hoppas det bara är en av min perioder och att det går över snart för det är lagom obehagligt vill jag lova!

//Hon som har en helt fucked up mage

Please try this at home!

Den här dagen har än så länge varit en riktigt sån ta-hand-om-mig-själv-dag.
Startade dagen med 2 timmar på gymmet. 1 timme kondition och nästan en timme styrka direkt efter.

Sen åkte jag hem och käkade frukost framför tv'n. Frukost bestående av knäckebröd och juice. Finns inget bättre till frukost alltså.

Sen hoppade jag in i duschen med avslappningsmusk i bakgrunden och inga lampor tända utan jag körde på några värmeljus. Väl i duschen blev det skubbtvål, hårinpackning och en fancy ass ansiktstvätt.

Och nu har jag precis smörjt in kroppen med en lotion jag fick av ena syster ystern i julklapp och ansiktet med en av niveas krämer. Älskar niveas produkter för övrigt! bra för allergiska människor som mig som inte vill lägga en förmögenhet på produkter men ändå kunna använda dem.

Lite snygga underkläder på det och fina men bekväma kläder. Och så nytt nagellack and I'm good to go.
Kan verkligen rekomendera att ta lite bättre hand om sin egen kropp. Kanske inte just för att bli snyggare utan just för att mår bättre. Och det gäller både er flickor och er pojkar!

Nu ska jag noppa ögonbrynen och kleta på lite nagellack, knallrosa dagen i ära och sen ska jag sätta mig och förbereda mig inför min redovisning imorgon!



Nyvaken mitt i natten,         Kom på idag på         In action and
utan smink. Jag hade lätt     gymmet att jag         doing somethink
kunnat dra på mig               har galet långa         about it
kläderna och gå                  ben. I like!
utanför dörren direkt

//Hon som gillar att ta hand om sig själv

Det är de små sakerna..

.. som gör det. Igår skrev jag hemtenta mellan 18.30 och 21.30. Vi hade 6 timmar på oss och jag satte den på tre. Och jag behövde knappt använda någon litteratur alls utan bara visste vad jag skulle skriva. Tycker om att känna mig smart. Tycker om när jag kan knyta ihop trådar av sådan jag lärde mig för 5 år sedan med sådant jag håller på med nu!

På fredag är det redovisnings-dags. Tycker verkligen inte om att stå inför folk. Har fortfarande inte lärt mig det efter alla dessa år. Brukar i och för sig göras men tycker inte om att va så granskad av människor utan någonstans att ta vägen. Men eftersom det är jag så kommer jag kicka but ändå! I can do it!

Nä om man skulle sätta sig och läsa de två uppsatserna man ska ge respons på under fredagen också?!

//Hon som knappt har ett liv pga allt pluggande

10 frågor

Samma frågor som så många andra gör men fick höra imorse att jag börtat uppdatera för dåligt så jag slänger in en sånhär!

1. VAD GJORDE DU FÖR 10 ÅR SEDAN?

Om jag räknat rätt (och nej matte är inte min grej fortfarande) så borde jag väl precis börjat i sjuan.


2. VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Började fjärde terminen av sex på den nuvarande utbildningen


3. FEM SNACKS DU GILLAR:

Choklad i alla dess former. Do not need to say more!

 

4. 5 SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:


Bara fem?! Kan nog snarare texten till 500 låtar. Jag och låttexter är bästa vänner, räcker med att jag hör en låt en gång och så kan jag den sen.

 

5. FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:

* Köpa skor

* Köpa lägenhet/hus

* Köpa min blivande vovve

* Rest

* Sparat


6. FEM DÅLIGA VANOR:

* Gälla rösten

* Surar för lätt

* Tar inte hand om mig själv ordentligt för jag är för upptagen med alla andra/nedvärderar mig själv och har för dålig tillit till mig själv

* Säger vad jag tycker och tänker alldeles för sällan

* Stressar och oroar mig på tok för mycket

 

7. FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:

* Ingenting alls

* Träna/tävla

* Spela

* Umgås med fina människor

* Spendera pengar

 

8. FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

Med tanke på hur jag är så skulle jag kunna köpa vad som helst och dessutom använda det om folk gjorde ett vad av det alltså säger jag inte vad för fem saker det är för då kommer folk garanterat att utnyttja det faktum!

 

9. FEM FAVORITLEKSAKER

* Bilen

* Xboxen

* Mina skor

* Kameran

* Saker som inte ska skrivas i bloggen (och NEJ! det är inget perverst eller sexuellt) bara en sak jag inte borde hålla på med

 

10. VAD FÅR DIG ATT LE

Fina människor, musik, träning, känslan av en godkänd skoluppgift, omtanke utan överdrift

 

//Hon som har idé torka och lite tappat lusten att blogga

 


Beslutsångest!

Vill ha rött hår igen men borde inte ha det eftersom det som sagt snart är dags för vuxenlivet. Meeeen det är inte än på ett tag. Vilket innebär att jag skulle kunna ha rött hår i ett tag. Kan inte bestämma mig alls!



Ja jag vet det är skillnad på längden men ni förstår principen! Brunt eller rött?!

//Hon som har beslutsångest

Trött som ett as..

.. extrem huvudvärk, nackont, yrsel och illamående. Känns inte riktigt sådär jätte stabilt. Skjuter på träningen tills imorgon och prioriterar att få klart första hemtentan eftersom hemtenta nummer två kommer imorgon. Nummer två har vi SEX! timmar på oss att skriva klart. Hoppas ni känner peppen!



Saknar mina galna hårfärger! Men känns aningen korkat att återgå till dem när det snart är dags att bege sig ut i verkligheten och hitta ett jobb!

//Hon som aldrig kan bestämma sig

Jo men visst!

Skrev detta i förra inlägget men det vägrar visa sig så om det skulle va så att ni kan se det i det förra inlägget så är det inte jag som blivit senil och glömt att jag skrivit det utan jag kan faktiskt inte se det själv!

Kom i alla fall fram till att jag måste bli 200 år gammal. För om jag tränar tre pass i veckan så kommer det ta mig 180 år innan jag fått min gladiatorkropp och då kommer jag alltså att vara 223 år gammal. Aja vi får väl hoppas att det inte tar så lång tid. Eller så får jag helt enkelt flytta in på gymmet och träna konstant! Eller så räknar jag i timmar i stället eftersom jag oftast spenderar mer än en timme på gymmet når jag 28 000 timmar fortare än jag når 28 000 pass.

Nä nu börjar min hjärna använda matte. Då vet man att det är dags för mig att sluta tänka. Jag och Matte är inga bra vänner och jag tänker inte förlåta matte heller för vad matte orsakat mig genom åren! PUSS!

Och ja, jag är knäpp ni behöver inte enbart tänka det ni får lov att säga det högt!

//Hon som är knäpp som sagt

Slut i hela kroppen!

Fick då äntligen kommit iväg till gymmet idag. Sååååå skönt! Blev 1 timme och 40 min men jäklar vad trött jag är nu i gengäld. Ska skaffa mig en såndär gladiator kropp har jag tänkt mig. Så jag har väl klarat av pass 1 av 28 000. Så det är bara att börja räkna ner de 27 999 pass som återstår!
Och ja J, jag ska ha sån kropp även om du tycker jag är fin som jag är!



Det som är närmast att infinna sig måste va lårmusklerna. Utsidan av låren tar utan problem 80 kilo och insidan 75 kilo! Det ni!

Och så måste jag göra lite reklam, så om "I love..." och/eller "Schwarzkopf" ser detta får ni gärna sponsra mig!
Den denna skrubb och hårinpackning är helt underbara. Kroppen luktar som ett gigantiskt Hubba Bubba tuggummi! Och håret luktar som om man kommer direkt från frisören. Nomnomnom!



Nu ska jag renbädda sängen, smörja in lite lotion och krypa ner i sängen och spela lite xbox.
Imorgon blir det träning och plugg för hela slanten!


Uppdate: Insåg precis att jag måste bli 200 år gammal och inte ha gladiator kropp förrän då om jag tränar 3 dagar i veckan och ska komma upp i 28 000 pass. Aja, vi får la hoppas att det inte tar så lång tid då!

// Hon som ska bli biff

Åh kärlek!

Tryck HÄR!

//Hon som älskar äldre rock

Mmmm..

.. lite Whitesnake såhär en söndagseftermiddag är myspys!

Tryck HÄR!

Annars idag blir det städning, plugg och träning hoppas jag. Inte tränat på en vecka och har svullat upp lite över jul och nyår! Inte okej, måste komma igång igen om jag någonsin ska få den muskulösa kropp jag vill ha!

//Hon som tänker börja om på nytt med allt

The Ugly and Jet so Beautiful Truth!



Rubriken är inte vad ni tror den är! Jag syftar inte på mig själv, inte ens för fem öre.
Vad jag däremot syftar på är att jag har ett projekt i huvudet som legat där ett tag och grot nu och jag behöver folk till det. Folk som vill ställa sig framför kameran, min kamera och hjälpa mig med det.
Jag kommer behöva alla olika typer av människor så allt kommer passa in. Jag vill ha kroppsbilder och jag vill ha ansiktsbilder. Nothing nude för er som genast tänkte på det. Jag vill ha dig precis som du är!

Mer än så tänker jag inte säga mer än att jag hoppas på att några kommer ställa upp. Pretty please!

//Hon som saknat kreativiteten

Kanske håller på att lära mig ändå!

När jag mår dåligt har jag en tendens att dra mig undan folk vilket verkligen inte hjälper! Så denna gången skiter i i det och börjar planera födelsedag i stället. Fyller ju år om exakt en månad idag och den 3:e blir det mysa fira med de finaste. Hoppas alla kan. Än så länge har de bästa pojkarna tackat ja och bästa vännen! Hoppas de ultra fina flickorna kan också! Sen blir det mys och skratt för hela slanten. Blir ingen fest i år för jag vill helt enkelt inte festa jag vill mysa och göra något annat än att supa ^^


Taget på min 22 års fest förra året. Då va vi runt 30 pers som firade mig men i år vill jag bara fira med de finaste!

//Hon som börjar bli tillräckligt gammal för att strunta i festen och mysa i stället

Inte nu igen..

Anledningen till de lite mer negativa inläggen på sistone är att jag är inne i en period där jag är/blir irriterad på allt och alla. Vet inte om det är tentastressen eller det faktum att jag bara tränat två gånger på två veckor. Eller kanske en kombination av det, och S.A.D eftersom det regnar och är så tråkigt hela tiden vädermässigt.

Gör det jag gör bäst och går under jorden tills det gått över. På det viset blir ingen drabbad som inte borde bli det.

//Hon som börjat dra vita lögner och rest murar för att det inte ska synas


Inte en chans..

.. detta tänker jag inte finna mig i.


Och Emelie som svar på din kommentar, va med Linda innan idag för hon skulle fixa tid till sin så då bestämde jag mig för att verkligen göra min snart också ^^

//Hon som inte vill ha massa trubbel och hon som vill tatuera sig nu!


Hemtentor..

.. är djävulens påhitt! Jag är såå trött i mitt huvud och jag är bara halvfärdig med tenta 1! Fick iaf lämnat in min rapport om praktiken innan och det va skönt!

Men förutom hemtentor och plugg så är det ne bra dag. Ska äntligen få tummarna ur och fixa min första tatuering! Peppapeppa!

För övrigt, de skönaste pluggekläderna EVER är lätt jumpsuits!


//Hon som hade behövt bli bortrövad och fått ha lite semester

Givande diskussion!

Åh vad jag saknar att kunna diskutera med folk ibland alltså. Men nu har jag hittat en helt underbar diskussions människa på nätet. Eller ja han hittade mig. Lika kul varje gång man loggar in på den sidan och ser att det blinkar ett mail från honom. Lika givande varje gång att läsa vad han skriver. Hur han ger uttryck för sina åsikter utan att köra över någon men ändå få fram sitt budskap. Hur han stället motfrågor och intresserar sig för vad jag tycker och tänker och vad mina synpunkter är. En människa som inte blir sur för att jag tycker, tänker eller känner på ett visst sätt. En människa som i stället ber mig att förklara hur jag tänker och vad jag råkat ut för som gör att jag tänker på just det sättet. Såna människor borde det finnas fler av!

//Hon som mår bra av att diskutera och att få komma till tals

Bara för att..

.. det nästan är obligatorisk efter att ytterligare ett år försvunnit. Och för att det är min blogg så jag får lägga upp vad jag vill!

2011:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jobbade natt, piercade näsan, beställde förlovningsringar med min dåvarande

2. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Hmm finns inget sådär super speciellt

3. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Mr Saxobeat

4. Är det något du saknade år 2011 som du vill ha år 2012?
Nja lite mer tid på dygnen!

5. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja :D

6. Dog någon som stod dig nära?
Lille-man :( Ozzy-grisen <3

7.Vilka länder besökte du?
Inte ett enda :O

8. Vad var din största framgång 2011?
B-uppsatsen blev godkänd och jag jobbade nätter

9. Största misstaget?
Tog in folk i livet som verkligen inte borde va där!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Yes

11. Vad spenderade du mest pengar på och vad var ditt bästa köp?
SKOR!! Filmer, xbox.

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Klart det gjorde

13. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och skulle jag tro, det har gått i perioder men det sista halvåret har varit riktigt bra minus vissa människor

14. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit lite mer framåt!

15. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt på det förflutna!

16. Hur tillbringade du julen?
Hemma!

17. Blev du kär i år?
Inte kär men aningen betuttad

18. Största musikaliska upptäckten?
Återupptäckte The Rasmus från när jag va yngre

19. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Festade med fina människor

20. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Snor systers svar och säger "Att vinna på lotto eller så hade ju inte skadat i alla fall."

21. Vad fick dig att må bra?
Vänner, kärlek, skor, musik - konserter och festivaler och massa annat <3

22. Vilken kändis var du mest sugen på?
Daniel Craig!!

23. De bästa nya människorna du träffade?
Återupptog kontaken med en otroligt gammal vän! <3

24. Har du varit lycklig detta året?
Både ja och nej

25. Tror du 2012 kommer bli bättre än 2011?
Kanske, om inte annat så tror jag att det blir vad man gör det till

//Hon som kommit på att man gör sin egen lycka

Jag kan..

.. inte sluta tänka på dig, du underbart fina människa!

//Hon som har något fint att drömma om


14 timmar..

.. Senare orkar jag inte mer. Har spelat lego Harry Potter i 14 timmar i sträck. Endast pausat för att äta middag och för att ta disken!

Imorgon, eller ja teoretiskt sätt idag, börjar allvaret med plugget igen! Blev iaf godkänd på quizet och det är sjukt skönt!

//Hon som är lite väl förtjust i Potter spelet


Aj!

Mitt knä mår INTE bra idag xD
Skrap-sår, blåmärke of doom och gigantisk svullnad. Ser ut som att jag har ett extra knä på knäet!

Som tur är gör det inte ont när jag går så jag hoppas jag kan träna igen imorgon!

//Hon som alltid skadar knäna

Herregud..

.. vilket jäkla nyår.
Tvivelaktiga beslut fattades och skador uppstod!
Men nu taggar vi 2012.


RSS 2.0 Follow princessofthedark