Återkoppling till mitt tidigare inlägg om återfall

Återfall va det ja..
*suck*
Skyller på min S.A.D (Seasonal Affective Disorder för er som inte vet det).
Är extremt deppig idag. Och det värsta är att det slog till på mindre än en timme. Det är så sjukt irriterande att inte ens få en chans att värja sig emot det.
Det innebär med andra ord att jag är sjukt grinig, extremt trött och allmänt apatisk idag. Hoppas verkligen det är bättre imorgon men det återstår att se.

Just idag känner jag inte för någonting. Vill inte prata med någon, vill inte göra någonting. Vill bara ligga i sängen och glo i princip.
Det värsta är att när jag mår såhär skulle jag lätt kunna förstöra mitt eget förhållande. Inte för att jag vill förstöra det utan för att jag omedvetet försöker skydda mig själv från att bli sårad i framtiden. Jag anser på något skumt plan att jag inte förtjänar det och att det omöjligt är så att han faktiskt verkligen älskar mig, och att jag lika bra kan vara utan honom. Om du mot förmodan skulle läsa detta Thomas så älskar jag dig över allt annat, men just idag skulle jag lätt kunna förstöra allt. Inte för att jag inte älskar dig utan för att jag inbillar mig att du inte älskar mig, att du bara är med mig i brist på annat.

Handlederna svider, huvudet dunkar och stenen i magen ligger tung och otymplig.


Återfall

Över ett år sedan sist men idag blev det snäppet för mycket att försöka hantera.
Det resulterade i ett mindre återfall..

"Är det dehär de kallar kärlek?!"

Insåg precis en sak. Jag är helt såld på min karl. Kan inte ens tänka på honom utan att rysa i hela kroppen och bara känna mig som världens lyckligaste!
Bara att höra hans namn (och då behöver det inte ens va honom man syftar på utan någon med samma namn) får det att pirra till i magen. Jag älskar honom verkligen över allt annat.
Jag tror att det är det här man kallar för kärlek <3

Until next time!

Helgen!!

Den här helgen har varit awesome, minus en händelse men den har vi nu mera förträngt ^^

I fredags bojkottade jag mina planer och stannade hemma med systrarna och spelade Tarzan på PSone och tittade på Anastasia <3 Totally awesome :D

I lördags (igår) skulle jag ha följt med Emelie till Petronella och Kim för att fira Petronella men min mage satte stopp för det. Magen min har varit sjukt skum den senaste tiden och gjort extremt ont! Så igår ställde jag in de planerna då min mage inte va alls i närheten av att va okej. Senare på dagen fick jag damp på att ha så jävla ont att jag tryckte i min fyra omeprazol. Inte särskilt smart men det funkade! Magen gjorde genast mindre ont.
Kvällen slutade iaf med att jag följde med syster yster in till Landskrona. Hämtade upp min karl, hans bror och brorerns flickvän. Sen drog vi alla fem hem till Lotta och lekte singstar och tittade på film med annat trevligt folk. 10 pers i en etta va lagom mysigt :P
Sov hemma hos älsklingen, vilket är lika mysigt varje gång. Han är mitt hjärta och jag är så lycklig över att vara hans <3

Idag blir det bara att ta det lugn och ladda inför skolan imorgon. Städa lite och kanske baka! Fortsätta läs i "När änglar dör". För övrigt en sjukt bra bok om skapelseberättelsen ur Satans synvinkel!

So long!!

Seriöst!!

Fröken Dürholt mår nu så äckligt bra att hon hålle rpå att förgås av lycka!
Hon har helt underbara vänner och en helt underbar karl i sitt liv <33

Undrar om det är möjligt att dö av lycka?!

RSS 2.0 Follow princessofthedark