Inget liv..

.. eller ja det stämmer inte riktigt. Snarare för mycket liv.

Veckan som gått har varit helt galen. I måndags var jag i skolan först och sen umgicks jag med kusin och Malin. På tisdagen var jag en runda på jobb och lämnade papper och sen efter umgicks jag med kusin och moster.
I onsdags var det skola igen och efter kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde!
I torsdags var det skola igen och inlämning på kandidatuppsatsen. Sen efter var jag värd för en mysig picknik med tre andra tjejer. Min kusin, Amandas och Mirri.
I fredags tog jag det bara lugnt och så var jag ute och gick en runda med kusinen på kvällen.
Igår var jag hemma i Saxtorp och tittade på Eurovisionen med familjen och idag har jag pluggat och umgåtts med finaste kusinen igen.
Imorgon blir det psykologen, städning och pluggning för hela slanten. Tisdag blir det plugg för hela slanten och på onsdag är det redovisning och opponering - sen är jag klar med min utbildning!

//Hon som längtar

Det är skrattretande!

Ska du ljuga så lär dig att ljuga bättre och att sopa igen dina spår bättre.

//Hon som vet att det va en lögn


Underbart!

Igår myste jag med kusin och moster nästan hela dagen. Hur skönt som helst att få koppla av lite och slippa tänka på uppsatsen som ska in imorgon.

Idag blir det tillbaka till skolan och fixa det sista på uppsatsen. Börjar dagen med frukost på balkongen. Inte helt fel att sitta ute i bara linne i skugga halv 8 på morgonen!

//Hon som måste avancera


Underbara väder!

Så skönt väder idag också.
Mindre skönt på ett överfullt tåg dock. Idag blir det skola och så ska jag försöka hitta någon som vill mysa med mig ikväll! För fint väder för att sitta inne!

//Hon som är varm


Underbara väder!

Så skönt väder idag också.
Mindre skönt på ett överfullt tåg dock. Idag blir det skola och så ska jag försöka hitta någon som vill mysa med mig ikväll! För fint väder för att sitta inne!

//Hon som är varm


Vuxenpoäng!

Det är vad jag har samlat på mig sedan igår. Köpte en byrå, två stolar till balkongen, förvaring till plastpåsar, två fleruttagskontakter, matchande sängkläder, levande växter med matchande krukor, underkläder och smink.

Idag har jag möblerat lite och fixat lite och lägenheten ser mer och mer ut som jag vill ha den. Nu fattas endast två hyllor och gardiner till köket och vid sängen sen får det vara klart. Sen när det finns ett fast jobb ska jag börja köpa mer inredningsprylar men det får vänta ett tag till.

Nu måste jag plugga!

//Hon som drömmer mardrömmar om den jäkla uppsatsen

Många järn i elden!

Mycket på gång i mitt liv som vanligt!

Igår började med att jag pluggade och tittade på förhäxad. Sen blev det Center Syd med Evelina, Therese, Kim och Kims son Elias. Hur mysigt som helst och galet många skratt. Var borta i 6 timmar eller något liknande så kom hem sådär lagom till maten och att krypa ner i soffan och titta på film.

Idag är det Ikea med mamms som gäller och sen kommer resten av veckan vara ännu mer full av framför allt skola!


Dessutom strular min mobil och alla mina sms kommer inte fram och ibland får jag inte alla sms heller!


//Hon som måste skynda sig lite

Efter någrannt övervägande..

.. har jag bestämt mig för att inte bli kär.
Han är helt underbar men jag har för mycket med mig själv att reda ut. Jag väljer medvetet bort någon som hade kunnat vara perfekt för mig och jag kommer antagligen att ändra mig längre fram men jag är inte redo att bli kär. Jag är inte redo att bli kär i en BRA kille. Måste komma över mina tankar om att jag inte förtjänar en sådan kille först.

//Hon som kommer sakna Honom!


Fjärilar!

Åh vad han är fin!!!!


Bajs dag!

Allt har gått fel idag. Började med att jag glömde lypsylet hemma och ni som känner mig vet vilken katastrof det är för mig. Sen tappade jag saker, skrev fel på saker en miljon gånger, slog mig, brände mig när jag lagade mat, tappade mat, tappade en slev så det stänkte korvgryta i halva köket och fick ett jävligt tråkigt besked nu ikväll. Dagen från helvetet?! Of yes I think so!

Imorgon blir det nya tag, tror jag..

//Hon som bara vill ha någon att krypa ihop intill på kvällarna och berätta om sin dag för


Otroligt trött!

Det är vad jag varit den senaste tiden. Sara såg tecken på det redan förra veckan men lyssnade jag på henne; nej!

Det slutade i alla fall med att jag sovit i princip 36 timmar av de senaste 48. Jag är helt slut! Och det värsta är att kandidatuppsatsen ska vara inne nästa torsdag. Paniken! Och migränen gör inte saken bättre! Aja, det är inte så lång tid kvar. Jag får stå ut helt enkelt och sen sova satan i det de 10 dagarna jag är ledig innan jobbet börjar.

Men jag längtar till helgen! Håller tummarna och hoppas innerligt!

//Hon som vågar hoppas

Ett sådant där..

.. dumt leende sprider sig över mina läppar.
Kanske är det min tur!

//Hon som verkligen gillar den där pojken


...


Efter regn..

.. kommer solsken. Så efter allt må dåligt och sjukdommar och sånt tjafs denna veckan gick jag igår ut och åt med en gammal tjejkompis. Det blev T.G.I.F i Malmö. Nom nom nom säger jag bara. (Bilder kommer i ett senare inlägg). Det var jätte mysigt och kul att träffa henne igen. En kväll jag definitivt behövde.

Idag ska det storhandlas, har nada mat hemma. Mamms kommer in till mig vid 10 oxh ska hjälpa mig eftersom jag fortfarande har ont i mina revben. Dessutom är det alltid mysigt med lite mamms-tid. Sen efter det ska jag bara plugga och ta det lugnt. Blir en hemmakväll för mig idag. Inte varit hemma och tagit det lugnt helt för mig själv en enda helg sedan jag flyttade hit känns det som. Eller ja kanske en lördag och en fredag men jag har ändå bott här i två månader nu.

Nä om man skulle bruka lite allvar..

//Hon som är glad att det blir handling med bil i denna blåsten

Akuten!

Idag har inte varit en rolig dag idag heller. Spenderat 4,5 timme på akuten efter att ha haft massiva bröstsmärtor och svårt att andas. Efter, som sagt, 4,5 timme, massa tester och 1 röntgen senare konstaterades det att jag har en inflammation i musklerna mellan revbenen på vänster sida. Smärtsamt men som tur är inte livshotande. Så nu blir det smärtstillande i några dagar och vila. Sen ska jag vara återställd igen. Hoppa jag!

//Hon som strax ska roa sig med "Fråga Olle"

What if..

Många sådana tankar som snurrar idag.

Dagens räddare är Rikard!

//Hon som anstränger sig för att inte göra sånt hon inte får

Jag är helt..

.. slutkörd. Det gör ont i själen.

Dålig inkomst de kommande två månaderna, extra utgifter, utnyttjande (både av mig och från mig), människor som bara bryr sig om sig själv, människor som inte ens kan säga tack, människor som använder mig för att själv må bättre, uppsägandet av en människa i mitt liv som jag inte vill ha att göra med men som ändå är en stor del av mitt liv, stressen och ångesten över att kandidatuppsatsen ska vara klar om 2 veckor, mitt nya destruktiva beteende.

Ångesten är helvetisk och för var dag som går stänger jag av mer och mer, blir mer destruktiv för var dag som går och jag orkar inte sköta alla mina måsten.

Tack gode gud att jag ska till psykologen imorgon.


//Hon som känner sig så jävla utnyttjad och ensam

Bara för att..

.. jag redan hade mycke att göra i veckan slänger jag in lite till.

Imorgon pressar jag in en "Skype-dejt" med Rikard.

Och någonstans i allt detta ska jag hinna träna också. Frågan är om jag ska pressa in något på lördag med eller om jag ska ägna den dagen åt mig själv och plugga. Hmm får se om det dyker upp något trevligt erbjudande man inte kan säga nej till.

//Hon som bara vill bli klar med skolan så hon kan sluta tänka på allt som måste göras och leva istället!


Sinnessjuk vecka!

Har en helt galen vecka framför mig. Men den ska bli helt underbar faktiskt!
Idag va det först några timmar i skolan, sen fick jag besök av Jocke på eftermiddagen.

Imorgon blir det skolan några timmar och sen ska jag fika med Anders.

På onsdag ska jag käka frukost med Jocke och ta tag i handling av mat som verkligen måste göras.

På torsdag är det psykologdags på morgonen och på kvällen är det infomöte på en av utbildningarna jag sökt.

På fredag blir det sovmorgon och plugg. Sen på kvällen blir det TGIF med Frida med god mat och massa catching up.

På lördag blir det plugg of doom.

Och på söndag blir det picknik med mina sötnosar.

Det är vad kan kallar en bra vecka!
Måste bara komma ihåg och ringa jobb också bara! Och lite andra samtal men det blir nog bra.

// Hon som tycker om att umgås med folk, för tillfället haha.


Krossad..

It's over. Du är inte längre en del av mitt liv. Du finns inte för mig längre.

//Hon som inte orkar mer

Freitag!

Fredag idag igen. Tycker det blir helg hela tiden. Kan dock vara för att jag typ bara skriver uppsats hela tiden och nästan aldrig är iväg i skolan. Fredag hella vecka med andra ord.

Idag har jag varit nere på stan med min kära kusin. Shoppat lite till henne och ätit lunch på Maddes. Nu är jag hemma igen och ska plocka ihop saker jag behöver i helgen, välja kläder till ikväll och varva ner lite. Ikväll blir det nämligen hem till kusinen igen och mysa med lite folk. Sen hämtar min mamma mig vid halv elva på kvällen. Sover hemma hos mamma och pappa och på lördag blir det biltävling i Kristianstad!

Fullbokad helg igen. Sista helgen nu innan uppsatsen ska vara klar för sedan måste det verkligen fokuseras på det!

//Hon som har klädkris som vanligt

Suck!

Jag blir så trött!

Aja, tur jag har saker att se fram emot hela helgen. Tänker inte låta sånt där onödigt beteende stå i vägen för den här dagen!

//Hon som blir så trött


VARMT!

Underbara värme du har varit efterlängtad!

//Hon vars psyke älskar sol


Dagens planer!

Nu först är det psykologen som gäller! Råkade bli lite väl tidig ner till Lund så får snällt sitta här och vänta ett tag innan men som tur är så är ju vädret helt underbart!

Sen när jag kommer hem så blir det lite katt-gos. Vet att hon klarar sig själv men tycker ändå inte om att lämna henne helt ensam. Den otroligt gosiga lilla tjejen! Och Emelie; ja jag tycker fortfarande katter är lite läskiga men rädsla ska övervinnas för det är lite väl ensamt att bo helt själv efter att ha bott i min familj i 23 år haha.

Sen efter det ska jag ner på stan och mysa med kusinen. Ska bli kul och som sagt; vädret kunde inte varit bättre för sådana planer!

//Hon som måste dela med sig av situationen som gör henne ledsen med psykologen idag


Mys!


Måste ju även..

.. visa er den sexiga brännan jag drog på mig igår av all utomhusaktivitet!


Nä då jag hade inte alls axelremsväska, inte det minsta!

//Hon som alltid får så "roliga" brännor

Det var mycket..

.. på gång igår. Först var jag ute och power walkade i en timme. Hem och duscha och gå och handla frukost. Sen blev det lite frukost mys framför tv'n en liten stund. Därefter skulle jag cyklat ut till ÖoB men Malin ringde mitt i allt så cyklade ner till henne istället. Gick till en djuraffär med henne och Anders, gick ut till Öob med dem. Tillbaka hem till Malin och lämna saker och hämta saker och hämta djuren sen upp till djuraffären igen. Därifrån cyklade jag hem.
Var hemma i två timmar och käkade. Sen tog jag bussen ner till Malin igen på kvällen. Så blev det majbåls-mys på standen med typ halva staden. Stannade kvar hos Malin en stund innan jag stack hem. Fick också med mig hennes ena kisse-katt hem. Ska passa henne nu då det verkar som den andra kisse-katten ska ha bäbisar.

På tal om katt, hon ligger i mitt knä och sover as we speak. Ser fram emot att hitta min egen lilla katt sen. Galet mysigt att slippa vara helt själv!

Dagens planer är plugg nu någon timme. Städa undan lite och sen vid 17-tiden kommer min familj och äter middag hos mig. Familj och djur här, nästan som innan jag flyttade med andra ord. Mysigt!

Nä om man skulle..

//Hon som måste plugga

RSS 2.0 Follow princessofthedark