22/1-11



Här sitter jag i min nya "I love Geeks" topp :D Älskar den och jag älskar det faktum att den kostade 29kr xD

Jag har dessutom påbörjat projekt byta hårfärg nu äntligen :D
Köpte blekmedel och hårfärg för 630kr idag xD
Har dessutom blekt det en gång. Imorgon förmiddag bleks det igen och på kvällen färgas det rött :D
Äntligen ska jag få tillbaka mitt röda fina hår :D <3

12/1-11

Bah! Skulle egentligen träffa älsklingen min idag men det sket sig. Hans bonusbror från Norge har nämligen kommit hem och hans har vinterkräksjukan. Så jag hoppar över att åka in dit idag. Har inte tid alls till att bli sjuk nu innan tentan på fredag! Jag skulle dessutom åkt in i helgen då det är fest, men det beror helt på hur brodern mår om jag kan eller inte eftersom jag börjar en ny kurs nästa vecka och verkligen inte kan va sjuk då heller =/

Detta suger enormt då jag inte träffat min man på över en vecka och anatgligen inte kommer kunna träffa honom på ytterligare en vecka! Spännande det här att vi bor 20 min ifrån varandra men träffas lika ofta som att vi hade ett distansförhållande =/

Aja det är sjukt bra mellan oss iaf. Känner mig sådär äckligt kär och som att så länge han finns vid min sida så klarar jag allt! Har aldrig varit med någon påg innan som fått mig att känna mig så grym. Som att jag kan klara allt jag bara ger min fan på!

Nu: Företagsekonomi! Igår lärde jag mig att räkna ut kassalikviditeten och balanslikviditet! Idag blir det fortsättning på räntabiliteten och kalkylräntan! Därefter blir det en sju-helvetes massa begrepp!
Tenta på fredag - here I come!

(HA! Kom precis på hur man gör kategorier och sådant så nu kommer det bli lite sortering på stuff här! :D)

BAH!

Jag HATAR företagsekonomi!! >.<

Ny design!

Av: Emelie. Headern är såklart all Kattis.

P.S. Kattis, jag har laddat upp en hel hög med olika bakgrundsbilder inne i ditt arkiv här på blogg.se. Ifall du vill byta någon dag. :-)

9/1-2011

Wow!? Det är typ 4 månader sedan jag bloggade sist! Vart sjutton har tiden tagit vägen?!?! :O

Sitter och lyssnar på Westlife's cover på Hoobastanks låt The Reason. Den passar så otroligt bra in på mitt liv just nu.
vet egentligen inte varför jag bloggar idag. Antar att jag behöver prata av mig. Det har hänt så mycket sedan sist. Vet inte ens vart jag ska börja. Även om jag verkligen är på det bästa stället i livet man kan tänka sig så kämpar jag som ett djur för att hålla mig på ytan.

Hela den här grejen med att ändra på min personlighet och mina vredesutbrott tar så mycket energi. Jag sover typ till 12 varje dag. Ni som känner mig vet att jag aldrig brukar göra det annars.
Nu låter det som att jag inte vill ändra på mig men så är inte fallet. Jag vill verkligen det och jag gör det av egen fri vilja (och en massa stöd från bästa vännen och pojkvännen) men ibland skulle det va så skönt att bara få släppa ut allt och skälla sönder. Jag har haft helt underbara dagar i ungefär en vecka nu men ändå har jag fällt tårar nästan varje dag. Vad är grejen med det liksom?!?!

Jag och älsklingen har gått igenom så otroligt mycket tsm att vi glömde bort varför vi var tsm. Det nya året började dock med ett löfte till varandra att finnas där för varandra och att uppskatta varandra mer. Vi lyckas, vi är på väg tillbaka till den underbara känslan man får bara av att veta att man har den bästa älsklingen i världen.

Så varför är jag inte glad hela tiden då?!?! Kan någon tala om för mig varför min energi nivå ligger på minus 4 hela tiden och varför jag, trots att jag är den lyckligaste flickan på jorden inte kan känna mig lycklig hela tiden?


RSS 2.0 Follow princessofthedark