Jag har hört..

.. att det är nyår idag! bara klänningen som ska på också nu så är jag fit for fight sen!



//Hon som känner sig fin idag

Mardrömmar

Eller ja mardrömmar är det kanske inte men jag vill inte drömma om dig mer nu! Lämna min skalle i fred! Som tur är drömmer jag bara dåliga saker om dig och det gör mig som tur är bara irriterad på dig. Men vill inte drömma om dig alls! Vill inte ha något med dig att göra!

Och för att va lite positiv, mitt Xbox kom igår. *happyface*

//Hon som kan spela Harry Potter igen!


Trött men glad!

Igår va det då mellandagsrea med Emelie och Cicci. Det va mysigt men min skalle samarbetade inte och gjorde mig mindre social. Hittade inte så mycket, köpte ett lim till mina ögonfransar, en ansiktkräm och en ansiktsskrubb. 100 kr och jag va färdig handlad. Åt för 70 kr och that's was it.
Det som gjorde dagen aningen sämre va att varken Apple eller Telesnor hittar felet på min telefon utan jag måste vänta ytterligare på att de ska hitta en lösning *morr*

Utöver det så fick jag igår kväll även ett oväntat samtal som lyste upp negativiteten över mobilen en aning. Alltid kul när människor ringer en bara för att säga att de tycker man är vacker! Senare på kvällen fick jag även ett sms från samma person som undrade om jag skulle vilja gå på en dejt någon gång. Såna små guldkorn som man inte förväntat sig är de som betyder väldigt mycket i vardagslivet.

Igår va alltså en bra dag minus det med mobilen. Träffat de två töser som betyder mest och fått reda på att jag är eftertraktad av en annan fin människa!

Dessutom verkar det som att min xbox kommer idag! Den blev sorterad i Malmö 3.46 i natt!

//Hon som förtjänar lite lycka

En sån dag!

När allt känns som hugg i själen. Saknar Ozzy utav bara fan, hatar de som bara försöker finnas där men hatar de som inte ens försöker ännu mer. Saknar dem som verkligen inte borde saknas och undviker dem som tror att jag alltid finns där för dem (och ni som nämns nedan undviks aldrig medvetet, för er älskar jag!)

Gör det absolut dummaste man kan göra när man är nere: lyssna på ballader i ett mörkt rum med endast några stearin ljus. Tårarna flödar. De enda tre godkända människorna i mitt liv för tillfället är Emelie, Mackan och Cicci! Hade gått under utan dem tre.

Emelie för att jag vet att jag alltid har henne där om jag skulle behöva men även för att jag vet att hon ger mig det utrymme jag behöver utan att pressa mig till att höra av mig till henne. Saknar henne galet mycket vill jag lova. Hon som efter 10 år känner mig bättre än någon, hon som bara behöver säga "att hon förstår" och jag vet att hon verkligen förstår hur jag känner mig.

Mackan för att han smsar mig varje dag och frågar hur det är med mig. För att han peppar mig och för att han låter mig vara mig även om det innebär att han själv inte får som han vill. Han som vet de dåliga egenskaperna och fortfarande uppmuntrar mig till att vara mig själv i alla lägen. Han som inte tar illa upp för att jag säger vad jag tycker, tänker och framför allt känner.

Cicci för att jag vet att hon fortfarande trots att vi knappt ens pratat de senaste åren kan få mig att känna mig som världens bästa. För att de peppande lapparna jag fick av henne när jag fyllde 20 fortfarande får mig att känna att jag faktiskt är så jäkla bra!

Och allt detta drog igång för att jag inte fick mitt xbox som jag förväntade mig imorse. Vill inte ha S.A.D, jag är för fan mer labil än en jäkla lavin för sjutton! Hon som blir paralyserad när saker inte går som hon planerat eller hoppats, hon som låter ångesten äta upp henne i stället för att se det ljusa med att det inte blir som hon tänkt. Hon som har sån fruktansvärd ångest över framtiden och pengar. Hon som just trillade in på en Michael Bublé låt och lugnade ner sig.

Hon som fick ångest för att världens goaste Macka (Ja Marcus jag menar dig!) ville lägga ut en 50-lapp åt henne på en grej som en typ av julklapp. Hon som tvingar honom att ta tillbaka pengarna för att hennes samvete inte ska äta upp henne. Hon som är utmattad efter att endast sovit runt 3-4 timmar de senaste nätterna utan sammanhängande sömn. Hon som gnäller och är negativ för att imorgon ta på sig leendet och visa omvärlden att hon är okej.

Jag är inte okej, jag saknar min lilleman. Jag har fått nog av tragedier. Vet precis vart mitt överdrivna kontrollbehov vuxit fram ur. Jag har alltid velat veta vad som ska hända om jag skullat något stans och gärna planerar i förväg några dagar så jag vet vad som gäller. Men sedan inbrottet för 4,5 år sedan har jag blivit extrem. Att fyra äckliga drogpåverkade män kan förstöra ens liv på så kort tid. Den fruktansvärda rädsla som aldrig riktigt släpper. Den rädslan som försöljer en överallt. Den rädslan som finns där även om man inte ens själv inser att man är rädd. Den rädslan som har gett mig ett sjukligt kontrollbehov på min omgivning.

Lyssnar på en låt de sjunger "Where are you. In my head I'm screaming for something". Precis så känner jag nu. Vet att jag fattas något och jag vet att mitt hjärta ropar efter det men jag vet inte vad det är!

//Hon som har jullov men håller på att bryta ihop på grund av pressen på sig själv

Besvikelsen!

När man åker till FELgiganten och hoppas på att komma hem med en xbox, stort minne, kinect och två spel för ett superbra pris och sen inser att de märkt fel och att det superbra priset va på xbox med 4 GB minne och inte 250 GB som man i princip måste ha om man vill kunna spela ordentligt. IRRITERANDE!!

Men som tur var hittade jag ett nästan lika bra erbjudande på SIBA's hemsida. Kostade 300kr mer men minnet var 250 GB så det är beställt och beräknas komma torsdag/fredag hoppas jag! VILL SPELA NUUUUU!!

//Hon som längtar efter att spela lego Harry Potter!

Julens paket!

Som vanligt trillade det in en hel del i år med. Generösa päron för att va tre barn!

Av Annika fick jag ett urtjusigt armband och en stor burk body lotion.
Av Linda fick jag en skrubbtvål som luktade urgott och en träask med fack och glaslock typ som jag kan ha mina smycken i.
Av Farmor och Mormor fick jag pengar, som kommer spenderas på en xbox imorgon!
Av Mamma och Pappa fick jag två svarta champagneglas, ett par ursköna inneskor med super mycket ludd och sulor, en chokladtomte, en sån hållare man sätter mobilen i att ha runt armen när man tränar, spelet - den försvunna diamanten, Bambi på DVD, en kofta och så fick vi syskon en plattång tsm att dela på eftersom vår gamla gått sönder!

Sen fick jag två saker i Julklappsspelet också, en typ stek/grytspade i gummi och en stor burk med dekorationssten.
Och på tisdag byter jag klappar med bästis som sagt så då kommer det något till!

Är riktigt nöjd som vanligt och fick mycket av det jag önskat mig!

//Hon som är barnsligt förtjust i sina julklappar

Lille Julafton, Julafton och Juldagen!

Lille julafton va en sjukt stressig dag! Upp tidigt för att städa, sen åka till HBG för att hämta bilen som inte va ordentligt lagad och inte fick följa med hem. Hem och förbereda lite mat som köttbullar och dyligt och göra färdigt julgodiset. In i duschen, ner till Center Syd för att klaga på mobilen - som fortfarande inte är fixad men Appel support ska undersöka det vidare och efter det höra av sig till mig. Hoppas det sker FORT!
Sen hem och käka. Efter det skulle köttbullarna stekas och så skulle Pepparkakshuset sättas ihop och granen skulle upp. Sen helt plötsligt va klockan 21 och jag va för trött för att köra in och träna.

Med andra ord så fick jag skjuta på träningen tills idag i stället. Så 7.00 imorse ringde klockan och 7.20 satt jag i bilen påväg in till stan för att träna kondition en timme. Sen hem och äta frukost och duscha och sen in till stan igen för att hälsa på farmor en stund. Sen hem och käka, spela julklappsspelet, kolla Kalle och ha julklappsutdelning. Är riktigt nöjd måste jag säga. Tar upp vad jag fick i ett annat inlägg!

Imorgon ska jag också upp 7.00 för att åka hemifrån 7.30. Elgigantens mellandsgsrea börjar då och jag MÅSTE ha en xbox och de har ett sjukt bra erbjudande på en Xbox med Kinect plus 2 spel för 2222kr! Och sen efter det blir det hem och käka frukost, plugga in boxen och se så den funkar. Och sen ska bär det iväg till mormor på lite släkt mys. Och på kvällen ska jag bara ta det fruktansvärt lugnt!

Sen annan dagen ska jag eventuellt hem till en kompis och ha lite julmys där men känner inte riktigt för det faktiskt så tror det blir en lugn dag med enbert lite egentid och träning faktiskt.

Sen den 27:e ska jag träffa bästaste och byta julklappar med henne eftersom det inte blev i torsdags. Och efter det ner på mellandagsrean en sväng med henne och en annan super go tjej.

Sen ska den här tjejen chilla SATAN med enbart träning och xbox spelande fram tills nyår. För sen drar skolan igång igen nästan direkt efter nyår!

//Hon som haft en fullspäckad men mysig jul än så länge

Irriterad of Doom!

Självklart så fungerade det inte att återställa telefonen så imorgon ska jag ner till TeleSNOR och få dem att hjälpa mig annars ska jag ha en ny mobil. Kul att den redan bråkar med mig efter att ha varit i min ägo i 1 ½ vecka! Som tur är så påverkar det ju iofs inte funktionsdugligheten av mobilen men ändå, man vill ju gärna att alla delar ska fungera!

För övrigt så saknar jag lilleman galet mycket idag. Ingen som sprang runt fötterna på en när man stökade runt i köket innan idag </3
Tackar min lyckliga stjärna för att Tazzeman finns kvar fortfarande i alla fall. Flippade loss en stund med honom innan idag för att han inte heller ska känna sig så ensam <3

image description

//Hon som hädanefter kommer välja bort Appel-produkter!

Julbak och återställningar

Idag har jag spenderat ungefär 4 timmar med att göra julgodis (bilder kommer imorgon)! Bästaste skulle egentligen kommit hit och hjälpt mig men det blev tyvärr inte så. Miss her!

Annars så har jag inte gjort så mycket utom att jag just nu håller på att återställa min jädra Iphone till frabriksinställningarna för att förhoppningsvis få Imessage och Facetime att fungera. Funkar inte detta efter allt jag testat kommer jag för evigt att bojkotta detta märke efter att denna telefonen gjort sitt! *håller tummarna*

//Hon som inte tycker om när tekniken dummar sig!

Aj!

Mina muskler är helt ajiga. Märks att jag inte tränat på en vecka och att jag fortfarande inte är riktigt kry. Men skönt va det!

För övrigt har jag nu varit singel i över 4 månader. Och helt känslofri från allt vad kärlek heter den senaste 1 1/2 månaden. Är grymt skönt faktiskt. Det här med att va singel är inte så dumt ändå.

//Hon som njuter av sitt eget sällskap


Trött som..

.. Ett as. Huvudet känns stort och hjärtat är tungt. Känns inte verkligt att inte ha Lilleman hemma längre.

Idag har det i alla fall julpyntats hemma och om en stund blir det gymmet för mig. Inte tränat på en vecka pga sjukdom och nu behöver jag införskaffa mig lite endorfiner.

Imorgon kommer bästaste hem till mig för lite julbak av julgodis och lussekatter och så blir det lite julklappsbyte.
Ska bli skönt att bara prata och va.

//Hon som är mentalt utmattad


R.I.P Lilleman..

.. Nu är han då borta. Vår älskade lilla Ozzy, 4 1/2 år gammal. Cancern va obotlig.

Going to miss him like crazy :'(

<3


Fröken Ljungberg..

.. hade rätt i kommentarerna i inlägget med namn "En bild säger mer än tusen ord"

Kolla in skillnaden!

image description

//Hon som inte insett att hon faktiskt gått ner en hel del

Januari-ångest!

Fick precis reda på när den andra hemtentan ska komma ut i januari och jag har ångest. Julledigheten försvann lika fort som den kom. Kommer bli sjukt svårt att njuta av att va ledig när jag vet vad som väntar. 

Läser ju som sagt tre kurser samtidigt. Och såhär kommer min början på året att se ut:

* 3:e - 11:e ska det skrivas hemtenta för ena kursen.
* 10:e mellan 18.00-24.00 ska det skrivas hemtenta för kurs nummer två. Fattar ni hur jädra galet det är att skriva en hemtenta på SEX timmar! 
* Den 10:e ska även rapporten om praktiken lämnas in. JÄKLA tur att den i princip redan är klar och varit det nu i cirka en månad.
* Den 10:e får vi även reda på vilken annan uppsats som vi ska opponera på under redovisningen den 13:e.
* Och ja som sagt en redovisning ska genomföras den 13:e.

Utöver det så finns det en uppgift till den nya terminens kurs som ska göras innan den terminen börjar. Och om jag inte har helt fel för mig så börjar den terminen den 16:e januari. Och som om det inte var nog så är det sista terminen för min del vilket betyder all fruktansvärda stress med att skriva KANDIDATUPPSATS.

Jag kan lika bra gå och köpa tabletter mot min magkatarr som antagligen kommer börja hemsöka mig igen under det kommande halvåret!

//Hon som INTE känner motivationen just nu


En bild säger mer än 1000 ord


Pengar!

Är något som jag är väldigt noga med att spara varje gång jag får in pengar. Alltså har jag så jag klarar mig bra för att bo hemma. Men nu ska jag börja betala hem från och med nästa år så passade på att unna mig lite nu innan jul och under jul ska jag köpa en xbox sen efter det ska jag börja hålla hårt i pengarna igen så jag inte får in så super mycket på att va student.

Idag blev det i alla fall en grå sommarklänning men som funkar perfekt som tunika till jeans, ett brunt sommarlinne, ett par leggins och en svart kofta som jag ska få i julklapp.



Och ja jag är fullt medveten om att man ser bh'n igenom på andra bilden och att linnet inte ser brunt ut på sista men det ser bättre ut irl kan jag lova. Måste även säga att jag är sjukt nöjd med att mina nykelben börjat komma tillbaka! Lägger inte upp bild på leggins'en för alla vet hur sådana ser ut och koften kommer det bild på när jag fått den!
Nästa inköp blir dock 1200 kr kurslitteratur på fredag. Mindre roligt!

//Hon som tycker det är kul att handla kläder igen

Ger upp..

.. Orkar inte, kan inte, vill inte. Tänker inte välja. Skiter hellre i det.

Flyr världen och stålsätter mig inför tisdag i stället. Behöver ingen annan än mig själv!

//Hon som tröttnat på att bli dragen i


Skinny jeans!

Köpte ju nya svarta jeans häromdagen för att mina gamla gick sönder. Jag älskar de nya! My but looks awesome in them! Plus att det är skinny fit vilket gör en ännu gladare att vara tillbaka i sin gamla storlek igen! För övrigt luktar nya jeans så jädra gott!

Försöka ta en bild med min cam men ljuset ville inte samarbeta men jag slänger upp den ändå. Håll till godo, rooommmpppaaa på ingång!



//Hon som tycker om sin häck

Äntligen!

Gjorde mitt tenta-quiz idag som jag skjutit på så länge för att jag varit orolig att jag inte skulle klara det. Vet inte hur det gick än men det kändes godkänt iaf så håller tummarna för det. Och av allt på min to-do-list är det inte mycket kvar nu! Väntar på svar på en uppsats och en eventuell komplettering på den uppsatsen. Men i övrigt är det lugnt fram tills hemtentorna kommer ut i början på januari nu. Har i och för sig en till uppsats som ska lämnas in i början på januari också men den är i prinicp redan färdigskriven och så har jag en redovisning som ska göras närmare mitten på januari och den är redan halvfärdig. Så kommer väl sluta med att jag gör klart redovisningen och ser till så uppsatsen som ska in är helt klar nu de närmsta dagarna så att jag bara har de två hemtentorna att koncentrera mig på när det nya året börjat.

Detta innebär att jag för första gången på TRE år faktiskt kan fira jul och nyår i lugn och ro utan att behöva tänka på att jag måste plugga! Känns jäkligt bra! Kom dock på att jag har en uppgift som ska ha gjorts innan den nya kursen börjar efter redovisningen men den kan jag ändå inte göra förrän jag har böckerna till den kursen och dem ska inte beställes fören CSN kommer den 23:e december. Så gör väl antagligen den uppgiften i mellandagarna för att slippa den sedan när januari drar igång och det blir mer att göra. Känns ändå som jag har koll på läget för första gången på länge! Gött mos!

//Hon som snart är färdigutbildad

Gamla idoler

I början av min nu-ska-jag-byta-musik/kläd-stil-och-bli-tuff-period börjades med att jag snöade in på The Rasmus. Kommer fortfarande ihåg vilken tonårs-crush jag hade på Lauri (sångaren i bandet då). Då gick jag i 1:an i gymnasiet. Ja ni läste rätt! Jag i princip bytte still över sportlovet i 1:an så det blir lite som att byta stil över en natt. Men det är lätt det bästa beslut jag någonsin gjort. innan dess va jag tjejen som inte vågade sticka ut och ta plats. Efter att jag vände och blev "extrem" hade jag inget va mer än att sticka ut och det i sin tur gjorde at jag släppt på känslan av att jag inte fick synas och ta plats. Jag byte attityden mot "Hej här är jag och jag tänker ta min plats i världen. Gillar du det inte så gå på andra hållet".

I alla fall så har jag börjat lyssna på The Rasmus igen. De är lika bra som då och Lauri har fortfarande en grym röst även om den senaste plattan är lite väl mycket pop inspirerad för dem tycker jag.

För er som dessutom inte känt mig så länge tänkte jag slänga upp lite bilder på hur jag har sett ut genom åren. Tyvärr har jag inte så mycket att välja på i min dator så kan inte visa hur jag såg ut innan jag bytte stil men ni kan få se bilder från mina extrema dagar!



Tror bilderna ska komma i den ordningen men är inte riktigt säker. I alla fall så speglar de rätt bra hur jag sett ut d senaste 6 åren ungefär. Kom dessutom på medan jag laddade upp bilderna att det va ett ypperligt tillfälle att visa några av alla frisyrer jag haft under samma tid. Finns rätt många till men skulle jag ladda upp alla dem skulle jag fått sitta här tills imorgon och det har jag inte tid med för nu måste det pluggas!

//Hon som saknar sin gamla stil lite samtidigt som hon tycker om in nya mer sofistikerade stil

Ingen träning

Har bara fått träna en dag denna veckan vilket känns lite ruttet - dumma förkylning!
Var iaf tvungen att kolla mina mått nu imorse för att se hur det ligger till nu innan jul och nyår. Vill ju känna mig snygg på nyår men ändå kunna unna mig på julafton.

Men det såg helt okej ut:

Mått (cm):

Start (cm):

Nuvarande (cm):

Mål 2 (cm):

Vad x 2:

38

30,5

30

Knä x 2:

43,5

37

35

Lår x 2:

64

58

55

Höft:

101

95

90

Midja (över naveln):

92

79,5

70

Byst (bh):

96

90

85

Hals:

32

29,5

28

Arm x 2:

38

32

30

Handled x 2:

14,5

14

12


Har krympt totalt 73 centimeter nu sedan starten för ungefär 5 månader sedan, och jag har 45 cm kvar totalt. Efter det KANSKE jag ställer mig på vågen. Vi får se hur jag känner mig när jag väl nått de 45 centimetrarna också. Jag gillar tempot jag håller, ganska sakta men ändå så det märks. Kommer bli mycket lättare att hålla än om jag gick ner kanske 10 cm per vecka. Börjar dessutom själv bli ganska stolt över hur muskulösa mina armar börjat bli och hur min bröstkorg börjar se smal och välformad ut. Skönt när man själv kan se resultaten. Men ska bli ännu skönare när folk runt omkring ser dem och börjar kommentera dem. Har hänt några gånger men inte så ofta som jag skulle vilja. Fast iofs så kan jag ta och skita i det för jag går inte ner i vikt för någon annans skull. Jag gör det för min egen skull. För att jag ska känna mig på topp och för att jag ska må bättre både fysikt och psykiskt.

//Hon som vill kunna inspirera andra

Öhm okeeej?!

Eftersom min mobil inte låter min kommentera mina inlägg så svarar jag på kommentarer i detta inlägget.

Förra bilden va inte någon pik.. Jag såg inte ens att DU lagt upp samma bild på fb förrän jag redan gjort det inlägget. Har haft den bilden på min mobil sedan igår.. Dessutom va det en beskrivning av mig själv..

//Hon som inte känner för att behöva försvara sig


En bild säger mer än 1000 ord


Förkylning och bakgrundsbild

Är dunderförkyld och vill bara hugga av min näsa!
Muntrar upp mig själv med denna vackra bakgrundsbild på mobilen. Tjejer är så mycket finare att titta på!

//Hon som tycker om ögongodis


Come on!

Undrar om inte ödet tycker det är väldigt kul att spela på mitt tålamod. Igår va en sjukt bra dag men en sjukt bra människa. Fröken Cicci! Hon var en av mina bästa vänner i grundskolan men efter att vi bytte skola och gick i olika klasser gled vi ifrån varandra och träffades bara lite då och då. Och det blev mer och mer sällan. Nu va det ungefär 2 år sedan vi sågs sist men igår fick vi äntligen tummarna ur och träffades. Det blev lite ärenden och sedan Kina buffé, och så en runda hem till henne. ¤ timmar spenderade vi på att prata och vi hade lätt kunnat prata 4 till om jag inte varit tvungen att åka hem och plugga. Damn you school!

Det är så konstigt med henne. Det är som sagt 2 år sedan sist men vi pratar på som om det va 2 dagar sedan vi sågs senast. och då pratar vi knappt om gamla minnen utan 80 % av samtalet handlade om nutida saker. Det märktes dock att vi båda två hade mycket att säga för vi anbröt varandra ganska ofta och halkade in på nya ämnen!

Jag passade även på att inviga ett par av mina nya strumpbyxor - har glömt hur skönt det faktiskt är att gå i strumpbyxor!



Men för att komma till det rubriken och inledningen av inlägget handlar om. Igår va som sagt en riktigt bra dag och idag är jag sjuk! Jag menar, kom igen!

//Hon som undrar om ödet kan sluta spela spratt

Dagens bravader!

Idag har det varit full rulle. Inte fått pluggat alls idag, inte bra men får ta igen det imorgon efter att ha träffat en gammal tjejkompis som jag inte träffat på säkert 2 år nu snart!

Idag har jag iaf gått upp på tok för sent.
Pillat lite med telefonen och sånt smått och gott.
Stuckit in till gymmet och tränat en timme.
Hem duscha, pilla lite till med mobilen och lite sånt.
Ätit middag.
Iväg till Center Syd för att handla den sista julklappen.
Blev även två par tjocka strumpbyxor. Ett par svarta och ett par gråa.
Sen blev det ett par nya svarta jeans eftersom jag hade sönder mina andra häromdagen.
Och så blev det ett skal till mobilen och lite andra skydd till den.
Och som pricken över i'et så införskaffade jag även tre par nya Hello Kitty strumpor! <3



Svettig kvinna på gymmet!

//Hon som har fötter som älskar hello Kitty strumporna

Ny mobil och förstörda byxor

Då har jag äntligen skaffat ny mobil - en iPhone 4S. Fin fint alltså. Har en blogg App i mobilen nu dessutom så kommer bli lättare att blogga på distans!

För övrigt gick mina enda svarta jeans sönder igår. De sprack i sömmen på ena låret. Kul eller inte - så går det när man använder samma jeans skitofta under ett helt år!

//Hon som inte får iMessage att fungera och har sönder sina byxor


Eye Candy!

Behöver inte skriva något mer än:

Jag hade!



//Hon som är svag för nördar

Lång resa

Tänkte slänga upp lite bilder på mig och visa att det blivit lite skillnad på mig nu. Armarna börjar krympa, nyckelbenen börjar synas igen och midjan börjar komma tillbaka. Och höfterna ser man inte så mycket skillnad på men skärpet går att spänna ett hål mer så det måste finnas skillnad där också!


14 september         12 oktober         2 november       11 december

Körde ett mördarpass på gymmet innan idag och fotade sista bilden direkt efter. Gillar midjan skarpt!
Imorgon eller tisdag kommer nya mått upp också. Eller ja det hoppas jag i alla fall. Blir ju svårt att publicera nya om jag inte gått ner mer!

//Hon som kämpar

Change of plans

Tar mobil letandet imorgon. Idag blir det i stället plugg för hela slanten och lite gym. Bara tränat två gånger denna veckan efter idag och fuskat på tok för mycket. Men men hänger inte läpp för det utan kör hårt fram tills jul nu i stället!

För övrigt har jag tydligen en "sjuk hjärna" enligt min ena syster.
Stämmer ganska bra det där!

//Hon som har en sjuk hjärna

Uppdatering!

Idag ska minsta syster och jag försöka oss på en uppdatering av både telefoner och abonemang.
jag om något behöver verkligen ny mobil. Det går inte att ringa med den längre pga att jag tappat den så många gånger. Eller ja ringa går ju men min mic har lagt av. Så det är aldrig någon som hör vad jag säger. Så vi får väl se om vi kan få något super erbjudande idag. Hoppas! Funderar skarpt på att välja en Iphone i så fall. Beror lite på vad de har att välja mellan. Vi får se - hoppas på att vi kommer ham med varsin ny mobil och ett billigare pris i månaden!

//Hon som är beroende av en mobil

Förutfattade meningar

Jag är en väldigt blödig människa och börjar gråta väldigt lätt. Ändå har jag under kort tid fått höra två gånger att jag framstår som hård och svår att komma nära. Jag vet att jag är en stark människa och att jag inte tar skit. Men att jag framstår som hård hade jag inte räknat med. Life changes you I guess. Den där nojiga, hopplösa romantikern har börjat ersättas av den hårda Kat som inte visar när det gör ont, när hon blir sårad. Den Kat som börjat se igenom folk och slutat va så naiv och godtrogen. //Hon som kanske är lite för stark ibland And just for the record - när jag gör inläggen från mobilen ser de ut såhär och inte det vanliga upplägget jag brukar göra!

Lång dag indeed!

Nu är snart min dag slut!
Efter att vi kom hem från handlingen vid halv åtta satt jag vid tv'n till 22 och sen efter det upp på rummet och fortsätta plugga. Fått pluggat tre timmar till ungefär. Klockan är snart ett och jag är svintrött! Har av någon anledning börjat plugga på sena kväller/nätter. Brukar jag aldrig göra annars men har man bestämt sig för att klara av så mycket i skolan som möjligt innan tråkiga besked och innan jul så får man lägga på ett kol och det har faktiskt gått ganska bra hitintills. Har nog fått pluggat totalt 15 timmar de senaste 3 dagarna och då har jag ändå gjort en massa annat och softat lite också!

Har i alla fall fått gjort allt som jag skulle idag. Eller ja inte fotat mitt pris och inte slagit in en julklapp som skulle behöva skickas med posten imorgon. Men det får gå ändå. Får lägga den på lådan en annan dag i stället och hoppas på det bästa. Har i alla fall köpt julklappar till alla utom mamma nu. Får försöka göra det i veckan som kommer.

Imorgon blir det Center Syd med minsta systern och kolla upp om vi kan byta abonemang och byta mobiler! Välbehövligt då min snart trillar sönder känns det som! Sen får det bli plugg imorgon också innan Center Syd och sen på kvällen blir det mys med mamma och Ben & Jerry glass! Glassen ligger för övrigt redan i frysen och väntar på mig!



Gammal bild från i somras när jag spenderade en del nätter på jobb med att plugga.
Har alltid mycket papper, böcker och block runt mig när jag pluggar.
Det på bilden är väldigt lite jämför med vad jag har nu. Men det orkar jag inte ta en bild på - sängen kallar för högt för det!

//Hon som haft en full dag

Lång dag!

Idag är en lång dag, eller ja kanske mer stressig än lång.

Studsade *host* eller inte *host* ur sängen vid halv nio imorse. Käkade lite och packade träningskläder. Drog in till stan med syster vid hav tio. Plockade upp två av hennes vänner på vägen. Sen fick syster och jag in om bibblan för att hon skulle låna om sina böcker. Sen in på Specsavers för att jag behövde fixa mina brillor. Sen drog hon och fikade med sina vänner medan jag gick till apoteket för att hämta ut smärtstillande till Ozzy. Galet med kö som vanligt och fick nog vänta dryga 40 min på min tur. Sen drog jagin på gymmet och tränade i 1 ½ timme cirka innan jag mötte upp syster igen för att åka hem.

Väl hemma gav jag Ozzy tabletterna, duschade, käkade och har nu pluggat i ungefär 1 ½ timme. Och nu ska jag så snart detta inlägget är färdigskrivet börja röra på mig igen. Ska åka upp till HBG och möta upp pappa som ska lämna in sin bil på verkstad och köra honom hem. Sen blir det middag och efter det ska jag med mor min och handla. Första införskaffa lite fler julklappar och sedan handla mat inför helgen.

Efter det ska den här fröken placera sig rumpa framför tv'n någon timme och efter det ska hon försöka sätta sig och bli klar med föreläsningen hon inte hunnit med nu på 1 ½ timmes plugg. Därefter kallar nog sängen ganska hårt på mig!

Imorgon ska jag bara plugga och mysa med mamma. Vi är själv hemma på kvällen! Det är guld värt <3

BTW - bättre bilder på mitt pris ska jag försöka fixa ikväll med!

//Hon som borde stressa mindre

Number 1!

 

//Hon som kan köra bil


Vända kappan efter vinden..

Egentligen tycker jag det är riktigt irriterande när folk gör så, men sedan jag fick reda på det här med Ozzy har jag gjort det själv. Orkar inte ta ens den minsta av konflikter, utan nöjer mig med att låta det rinna av. Jag är för trött. Gick och la mig vid ett i natt. Upp vid åtta för att köra syster till bussen. Gick och la mig igen och skulle bara sova till nioa för jag skulle iväg och träna och inom optikern och fixa min brillor. Klockan är nu lite över tolv och jag har precis gått ur sängen. Alltså ingen träning och ingen optiker. Ingen träning alls denna veckan än så länge och ikväll är det prisutdelningsdags. Känner mig fet för att jag fuskat två dagar i rad men inte tränat. Kul. Aja, tur att klänningen sitter åt runt brösten och är lös över magen. I will look great anyways, och jag har ju knappast gått upp de 10 cm imidjan som jag faktiskt lyckats gå ner!



//Hon som är trött

Ödets ironi?!

För två veckor sedan krockade en av mina systrar, inte allvarligt men ändå.
För några dagar sedan krockade pappa med ett rådjur. Inget allvarligt där heller men det kunde blivit det.
Igår fick vi reda på att ena hundan förmodligen har fått cancer.
Och idag får vi reda på att farmor har gått och trillat igen lagom till jul och antagligen förstört sitt lårben igen för fjärde gången på ett år!

Känns det som att någon "där uppe" hatar min familj..
Jo tack!

//Hon som är vidskeplig

Mitt lilla hjärta..

.. vad jag kommer att sakna dig! Gör så ont i mig varje gång jag möter dina sorgsna ögon. Gör så ont i mig att se dig bara ligga där och veta att det antagligen inte är så långt kvar. Att inte veta är det värsta, att inte kunna sörja ordentligt, att någonstans i bakhuvudet hoppas på att de säger att de sista testerna visar något helt annat. I'm breaking apart. Lilleman vad jag kommer att sakna dig. Det är inte rättvist, en hund får INTE cancer. Det bara är så. Eller ja jag önskade att det va så, men det känns helt overkligt. Det är orättvist!
Känner mig så JÄVLA hjälplös som inte kan hjälpa dig. Som inte kan göra dig frisk!

Vågar inte hoppas, vill bara att det ska ta slut. För allas skull, men främst för din.
Du orkar inte trösta mig när jag gråter längre, du bara sitter där och hänger med huvudet och låter dig bli klappad. Då vet man att du är riktigt ordentligt sjuk när du inte tröstar mig med att buffa på mig och försöka slicka bort mina tårar.

Kommer sakna dig. Kommer sakna att det inte är någon som bär iväg med papperspåsarna när vi varit och handlat, kommer sakna att bli tröstad när jag gråter, kommer sakna att bli sur på dig för att du är sååå långsam när du inte vill göra som man säger åt dig, kommer sakna att krypa ihop med dig på golvet på kvällarna. Men jag vet att det blir bra när jag vet att du inte lider och när jag kommer över att du är borta och när jag har placerat dig i mitt hjärta för evigt.

Vänta på mig och Tyzon där på andra sidan när du gå över. We'll be there and we'll have leverpastej med oss!


(Bild tagen igår)

Ozzy, min lilla cancersjukling, jag älskar dig! <3

//Hon som har älskat och förlorat

Det är inte rättvist!

Ozzy har cancer. Eller ja med största sannolikhet. Fler tester ska göras på onsdag och efter det får vi reda på om det verkligen är cancer. Men jag har redan ställt in mig på det. Så jävla orättvist! Vår "lilla" 60 kilos rottis är bara 4 år. Och inte nog med att han antagligen har cancer så har han artros också. Fuck life liksom!



Vill bara trycka i mig massa skit och gräva ner mig! Men nej. Jag mår inte bättre av det. Får bara mer ångest över hur dåligt jag kommer må av det så därför låter jag bli!
Det är bara så jävla orättvist! När livet äntligen började se riktigt bra ut måste en av mina älsklingar försvinna från mig. Jag hatar verkligen ödet just nu!

//Hon som drabbast av hjärtesorg

Eftersom jag är lite stolt..

.. över mig själv så måste jag lägga in denna bilden och påpeka att det här syns att jag krymt ungefär en decimeter i midjemåttet! Platt mage och beach 2012 here I come!
Vet att det är helt olika bilder, helt olika vinklar, helt olika kläder men ändå. Skillnaden börjar sakta men säkert krypa fram nu. Bilden till vänster är tagen för 1 1/2 månad sedan och bilden till höger för knappt en vecka sedan!


//Hon som jobbar hårt

Mys!

När en 60 kilos Rottweiler kryper upp i ens knä och lägger sig där då är det mys på högsta nivå!
Stackars lilla bäbisen har ont någonstans men vi vet inte vart =/ Blir veterinären imorgon förhoppningsvis! <3




Hade Tazze-man på andra sidan benet en stund också men han föredrar att ligga själv bredvid och inte i närheten av Ozzy så han låg där inte så länge så blev ingen bild på det! Så det får bli en favorit i repris på Tazze-bazze! <3



//Hon som skulle gå under utan sina hundar

Måttlig irritation..

.. mot dig just nu. Du vänder kappan efter vinden hela tiden och hör bara av dig till folk när det passar dig. Inte konstigt att folk så småningom vänder dig ryggen. Tänk på det nästa gång du blir sur över att någon ställer in mot dig. Du gör precis likadant mot andra! Dubbelmoral much?!

//Hon som inte tar skit

Nya mått btw!

Mått (cm):

Start (cm):

Nuvarande (cm):

Mål 2 (cm):

Vad x 2:

38

31,5

30

Knä x 2:

43,5

37,5

35

Lår x 2:

64

59,5

55

Höft:

101

95,5

90

Midja (över naveln):

92

80

70

Byst (bh):

96

90

85

Hals:

32

29,5

28

Arm x 2:

38

32,5

30

Handled x 2:

14,5

14

12


Nu har jag krympt 69,5 cm totalt!
Med de nya målen ska jag ner totalt 118 cm!
Alltså har jag 48,5 cm kvar!

Känns dock som att det kommer bli tungt nu för vi fattas en bil vilket gör att jag inte kan köra när jag vill och itne kan ta mig till gymmet när jag vill. Plus att det snart är jul. Men jag kämpar på. Ska försöka gå ner några cm till innan jul så att det finns lite marginal och så jag slipper tänka på vad jag äter på julafton.

//Hon som har bestämt sig


Det sociala spelet!

Stoppas nu undan för en vecka ungefär. Har grymt mycket att göra i skolan och det blir lidande av att jag försöker hinna mer alla andra. Så därför tar jag en paus från det och den kommande veckan kommer jag i princip bara plugga och träna.

//Hon som har för många järn i elden samtidigt

Fredag!

And today I'm doin' Punk!
Bild kommer imorgon!

//Hon som rockar många olika stilar

Ännu en dag förbi

Shit vad tiden går fort! Hinner ju inte med känns det som!
Imorgon blir en lång dag ska bli skönt när den är över och resten av helgen börjar så jag kan se till att få pluggat undan ännu mer. Börjar bli aningen galen på plugget just nu. Vill få klart alla uppgifter som jag har tills hemtentorna kommer ut. Så jag inte har mer än dem att tänka på över jul och nyår om jag har otur =/

Imorgon blir det iaf skola, hem och plugga, välja outfit och göra mig i ordning, äta och sen iväg på födelsedagsfirande.
Men nu blir det sängen och ett avsnitt NCIS. Klockan ringer 07.00 imorgon bitti så jag kan titta på julkalendern innan skolan. Lite morgon mys kan ju inte skada såhär i fruktansvärt-tråkigt-väder-tider!

//Hon som är ett big fan av mys

Aldrig nöjd

Jag är en sån människa som aldrig, jag menar verkligen aldrig, är nöjd. Jag har gått ner i vikt och har mycket mer kläder jag kan använda igen. Är jag nöjd och glad över mina framsteg?! Nej varför skulle jag va det. I stället för att va glad för att jag har mycket mer att välja på klankar jag ner på mig själv för att plaggen inte sitter riktigt som jag vill, eller att jag fortfarande ser super tjock ut i allt.

Har sån krypande ångest i hela kroppen idag. Vet inte om det har med igår att göra eller om det bara är en sån omgång. Jag är så trött. Trött på alla måsten, trött på rösten som säger att jag inte jobbar hårt nog, trött på rösten som säger att det inte är lönt att försöka, trött på rösten som försöker intala mig att jag inte klarar det, trött på människor som tar min energi utan att ge tillbaka något, trött på allt plugg, trött på att höra mig själv gnälla, trött på att va ledsen och inte kunna visa det när jag vill, trött på vintern, trött på att försöka va alla till lags, trött på att jag är den löjligaste människan på jorden.

Jag har gått ner i vikt och håller på att gå ner i vikt för helskotta! Jag tänker va glad för det, jag tänker inte lyssna på hjärnspökena som säger att jag inte kommer klara det, som säger att det inte går fort nog. Hör ni det hjärnspöken!
För övrigt: "Kalorier är små monster som bor i din garderob och syr in dina kläder när du sover"!

Jag tänker dock stoppa hjärnspökena nu och va glad över att vikten går på rätt håll, jag sov SJU timmar i natt. Har inte hänt på säkert 10 år! Och att jag hade ett super peppande sms från bästis när jag vaknade imorse! Miss her like crazy!

//Hon som kämpar för att nå sina mål

Julkalendern

Såg första avsnittet av årets julkalender precis, Tjuvarnas jul!
Verar mer lovande än julkalendern varit på länge men måste se något avsnitt till för att se om den klarar av att förmedla julkänslan som de gamla hederligga kalendrarna. Första avsnittet får godkänt i alla fall.
Se det här!

//Hon som tycker julkalendrar hör till även när man blir stor

RSS 2.0 Follow princessofthedark