Ikea + Praktik

Igår va jag då på Ikea och en vända in om "Nya" Väla med bästis. Jävlar vad stort det blivit! Tyckte väl inte direkt att det nya affärerna va jätte mycket att hurra för men så hade vi inte så mycket tid där heller. Köpte iaf tre par svarta string i spets-tyg (nästan ett måste nu när man är singel ;)) Nä men jag föredrar string och de va snygga! Sen blev det fyra ansiktsmasker också.

Efter det gick vi in på Ikea och käkade innan vi orkade oss in i själva byggnaden! Där köpte jag en tvättkorg (vuxenpoäng?) och duschpeeling. Vet att det låter lite väl budget att köpa peeling och krämer på ikea men de är faktiskt förvånansvärt bra och kostar inte skjortan. Peelingen kostade mig 19 kr! Tacka Ikea Family kortet! En mycket bra och helt gratis investering! <3

Idag blir det ungdomsmottagningen om typ 1 ½ timme. Måste byta mina piller, orkar INTE ha mens varannan vecka! Och så ska jag in om gymmet någon timme med!
Sen fick jag ringt min praktikplats nu precis också. Ska dit imorgon och börja samla material inför början på måndag. Min handledare är awesome och riktigt pepp på detta så det blir nog en riktigt bra praktikperiod! Ser fram emot den iaf!

Fredag blir det skolan och terminens första föreläsning. Längtar väl inte direkt men det blir nog bra ändå. Har enbart förelsningar på fredagar i typ 2-3 månader efterom de hänger ihop med praktiken. De andra två kurserna jag läser detta läsåret är på distans så det blir inga riktiga föreläsningar där heller. Ganska skönt faktiskt!

Nu: Söka CSN!


Mys-dag

Idag vaknade jag 5.25 och kunde inte somna om. smått okomiskt då detta är min sista lediga dag innan alla måsten drar igång.

Aja har nu varit vaken i snart tre timmar och fördrivit tiden med hemma-spa.
Riktigt varmt vatten i badkaret, bubblor, avslappningsmusik, levande ljus och gurka i ansiktet. Sååå skönt!
Nu tänkte jag dra ihop en ansiktmask och fixa naglar och lite sånt.
Det känns bra att va så där ultra tjejig ibland!

På tal om det: Sedan jag blev singel för snart tre veckor sedan (!) har jag varit mycket gladare, mer avslappnad och börjat bry mig mer. Har gått ner i vikt, använder nästan alltid lite smink, finare kläder, smörjer in mig oftare, gör vid mitt hår oftare och tar hand om mig själv mycket mer. Inte bara för att jag är singel och måste ut på marknaden igen utan för att jag själv vill. För att det får mig att känna mig fin. Jag gör det för min egen skull och jag mår bra av det!

Ska nog köpa hem lite mer kroppsvårdsprodukter på Väla idag tror jag!

*Nynnar på "I feel Good!"*

Idag..

.. blir det först tråkiga ärenden som biblioteket och fixar mina brillor lite.
Sen blir det gymmet och efter det hem och duscha sen fortsätta städningen som inte blev klar igår.

Efter det blir det däremot lite roligare! Har kommit på världens lösning till hur jag ska få mer garderobsutrymme!
It will be awesome! Före och efter bilder kommer! Dock inte innan onsdag för på tisdag blir det som sagt ikea för att inhandla nödvändiga saker till utrymmet!

Idiot!

Har en bekant som jag brukar hålla kontakten med över internet. Jag brukar störa mig på honom efter några mail för att han är så ego och måste berätta varsta utläggningarna varje gång han skriver något och de handlar alltid om hans bilar och olyckan han varit med om. Och visst det va intressant de första 3-4 gångerna. Nu när jag hört samma historia ur olika vinklar 400 gånger är det INTE lika kul längre!

Och hans dryga attityd sedan! Visst han är 14 år äldre än mig och har kört bil mycket längre än mig men jag uppskattar INTE när man försöker verka smartare och skriver till mig precis som om jag inte visste någonting! Klart som fan att jag vet att det finns regndäck/slicks. Jag menar kom igen! Jag har sprungit på biltävlingar sedan jag va yttepytte liten. JAG KAN! Min pappa fixar allt själv, det fastnar en hel del genom att lyssna på honom och va ute i garaget med honom!

Jag vet vad jag sysslar med fast jag är yngre och tjej! BAH! Idiot!


Förutom det är det en bra dag idag också än så länge! Längtar dock tills Tisdag då det blir Ikea med bästis <3

Uppdaterar senare med fler saker som stör mig. Känner att en sådan lista är på plats. Dels för att säga det och dels för att jag är knäpp och har mina egenheter och de behöver sägas så man inte misstolkar mig allt för mycket!

High on life!

En bra kväll! Och därför kör vi ett bild-inlägg!


Oskyldig-Kat


Äklad-Kat


Överglad-Kat


Cool-Kat


High-on-life-Kat


Störd-and-lovin'-it-Kat


Ja ni gissade rädd! Ikväll är en bra kväll, jag älskar mina nya brillor och jag älskar livet!
Imorgon blir det tävling!



Morr

Är allmänt grinig och irriterad på hela världen.
Hatar alla mer eller mindre.
Borde egentligen inte blogga.

"God"natt!

Kamp!

Tänkte bara uppdatera er om att jag nu gått ner 29,4 cm utan de 54!

Nya tag!

Imorgon blir det tenta. Märks att sommaren är över och stressandet från skolan tillbaka!
Aja blir praktik i höst också så det ska bli skoj och sen blir det i princip enbart distans kurser så ska försöka jobba lite också denna terminen!

I övrigt blir det utgång igen på fredag! Gillar det här med att va singel och gå ut och roa mig utan att behöva tänka på vad jag gör eller säger, gillar att jag börjar lära mig att jag klarar mig själv och börjar inse att jag kan få det jag vill ha. Och framför allt att jag är värd enbart det bästa!

Och fredagen till ära ska det förhoppningsvis köpas nya skor. Hoppas jag hittar mitt 41:a par. Det underligga är att jag har så många par men ändå inte par nog. Har inte skor till alla mina outfits. Lite dåligt faktiskt. När jag väl flyttar ska jag ha en hel garderob full med bara skor :D <3

Nu: Mer tentaplugg!

Väntan..

Hatar att vänta men denna gången kanske det är värt det!
Ser sjukt fram emot fredag på tal om något annat, blir ny vild utgång då!



För övrigt älskar jag mina brills!

En hel helg med alkohol och mysiga människor!

Har haft en riktigt bra helg! Den bästa på riktigt länge faktiskt!
Började egentligen redan i torsdags när jag införskaffade mig lösnaglar och ett ursött halsband. Planen är att bli lite mer tjejig nu när jag är singel igen och fri att göra vad jag vill!

Sen i Lördags va jag hos världens bästa Malin på hennes lillebrors 18 års fest med tillhörande utgång! Jävlar vilken kväll kan jag bara säga. För mig innebar det aningen mycket alkohol, massa skratt, karaoke x 2!, dans, hångel, ont i fötterna, klättrande i prydnader i rondell, bakfylla och träningsverk! Men såååå jävla kul jag hade. Behövdes verkligen kan vi säga.

(för övrigt är mitt tangentbord rövjobbigt att skriva på med lösnaglarna)

Sen i Lördags blev det Malmö festivalen. Inte alls lika kul men jag kom ut och jag fick se Hardcore Superstar och Entombed vilket gjorde kvällen bättre!

Idag har det pluggats och imorgon blir det Malmö festivalen igen för att se Ghost. Fullt schema ja!

Gör ett inlägg lite senare med bilder från i fredags när jag fått alla!


Överraskning!

Kollade mina mått nu precis för att det va fyra dagar sedan sist och jag hunnit träna mer. Måtten ni fick va alltså fyra dagar gamla och stämmer inte längre xD Därför slänger jag upp en ny tabell nu!

Mått (cm):

Start (cm):

Nuvarande (cm):

Mål (cm):

Vad x 2:

38

36

36

Knä x 2:

43,5

41,5

40

Lår x 2:

64

62,5

60

Höft:

101

100

96

Midja (över naveln):

92

89

80

Byst (bh):

96

94,5

92

Hals:

32

30

30

Arm x 2:

38

36

34

Handled x 2:

14,5

14,2

14


Jag har alltså inte gått ner 16,4 cm utan 23,1 cm! Vilket gör att jag har 30,9 cm kvar! I so can do this!

Men som ni ser har jag ju nått måtten för vaderna och halsen och nästan för handlederna. Kommer inte ändra målet utan se hur mycket jag kan minska dem utöver mitt mål. Blir fel i räkningen annars!

Nu blir det duschen, sen biblioteket, apoteket och gymmet för min del!
Ha en bra dag!

Lovade mått!

Så nu ska jag äntligen få tummen ur och dela med mig av mina mått!

Mått (cm):

Start (cm):

Nuvarande (cm):

Mål (cm):

Vad x 2:

38

36,5

36

Knä x 2:

43,5

42

40

Lår x 2:

64

63

60

Höft:

101

100,5

96

Midja (över naveln):

92

90

80

Byst (bh):

96

95

92

Hals:

32

30,5

30

Arm x 2:

38

36,5

34

Handled x 2:

14,5

14,3

14

Mål: 54 cm                       Nuvarande framsteg: - 16.4 cm                                   Kvar tills målet är nått: 37,6 cm

Som ni kan se är det inte jätte roliga siffror, men de har allihop börjat röra sig neråt!
Och antagligen kommer jag öka minskningen efter hand. Som med t.ex mina vader. Där är ju målet i princip nått.

Kan ju tillägga att idag känns måtten inte alls kul. Vet att det börjar bli skillnad men det går ju såååå sakta! Aja imorgon blir det gymmet igen!


Drastiska förändringar

Som titeln på inlägget säger så har det hänt en hel del de senaste dagarna.
Är nu mera singel igen, känns tungt men jag överlever. Hade dock varit lättare om mitt ex inte varit en så stor douche! Men men tur man har världens bästa Mattias som står vid ens sida genom det!

Och ja jag vet jag ska lägga ut måtten men som ni kanske förstår så är tankarna lite ooragniserade. som idag t.ex. glömde helt bort att jag skulle till ungdomsmottagningen. Kom på det när det redan va för sent. Och jag är inte den som bara brukar glömma bort en sån sak. Aja får ringa och boka om tiden imorgon eller senare i veckan.

Nu: återgå till tenta plugget!


Uppdaterning: Kom dessutom på att jag inte kunde ha den headern längre så till jag orkar fixa en ny så får denna färdiga bakgrund duga!

Mått

Hmm lovade ju ett inlägg om det men sen kom jag på att jag nog inte är riktigt redo för det än.
Men tänkte lägga upp vad jag gått ner än så länge imorgon (mät-dag på fredagar)!

Sen när jag gått ner mer så kommer jag skriva ut vad jag hade från början :)

Will Scarlett

aka Christian Slater egentligen! Ingen hunk nu på äldre dar men kolla in honom när han spelar Will Scarlet halvbror till Robin Hood i Prince of thieves!



MUMMA!! <3

Bild-inlägg

Tänkte minimera skrivandet i detta inlägg då jag är ganska trött på att skriva eftersom det uppsats-skrivs för tillfället. Så kör med bilder och små bildtexter i stället!


Träningskläderna! Tröjan med bästa mottot ever!


Man vet att tränings-bh'n sitter där den ska när det är ett träningspass bara att ta på och av den!


Biljetterna till Within Temptation har hämtats <3


Jag har gröna ögon och en prick på näsan!


Det har blivit mycket bilar på sistonde! Åh the Joy <3


Bästis hittade sin kärlek!



Nästa inlägg innehåller mina mått!






7/8-2011

Har ni varit 22 i exakt 6 månader. Tiden går fort!
Den senaste tiden har varit ganska avskärmad. Jag har jobbat, sovit, jobbat och sovit enbart i prinsip. Och spenderat upp min förra lön då också! Blev kläder, en klocka (en turkos en!), filmer, musik, böcker men framför nya brillor! Två par nya :D Få dem nästa vecka! Det ska bli spännande!

När det gäller vikten har den börjat röra sig neråt och imorgon drar jag igånr med träningen ordentligt igen så då kommer jag skriva ut lite mått här i bloggen så att ni kan följa det :)

Annars har det inte hänt så mycket mer, träffade bästis igår. Det var välbehövt kan vi ju lugnt säga! Hade saknat henne väldans mycket och behövde ha någon att prata med. Nästa gång vi ses är på tisdag. Då ska vi och titta på bilar :D
På tal bilar körde min första tävling förra söndagen ju. Två förssta plaser till fröken Dürholt blev det!

Men det får va allt för nu, revideringen av B-uppsatsen kallar!

RSS 2.0 Follow princessofthedark