Tungt beslut!

Igår fattade jag efter många om och men ett ganska tungt beslut. Det va med tungt hjärta jag berättade. Berättade för henne att vi bara är vänner och att det inte kommer bli mer än så.

Love her til' death men det ville sig bara inte. Jag har inte ork att befinna mig i ett förhållande just nu och som det känns i magen kommer jag inte vara det på ett bra tag fram över. Några av de andra sakerna som spelade in i mitt val är delas avståndet, dels att vi var för sig har så galet mycket vi själva måste reda ut i lugn och ro och dels för att det inte kändes 100% rätt, inte för mig i alla fall.

Som jag skrev har jag verken ork eller lust att ha ett förhållande just nu, vill bara va för mig själv, umgås med vänner, festa, ha kul och leva livet. Jag vill uppleva saker själv, jag vill klara mig själv, jag vill kunna va lycklig med mig själv.

Därför börjar jag redan ikväll men en utgång i HBG med finaste Mattias, finaste Miranda och eventuellt lite andra människor. Kläder är valda, smycken är framlagda, duschen är avklarad. Nu ska jag bara söka lite jobb, sen göra mig i ordning för att åka upp till dem i Höganäs för lite förfest och sen blir det utgång! Och för en gångs skull ser jag fram emot att komma ut och festa, Ska bli skönt att inte sitta hemma och tänka utan bara få njuta av livet i stället!

//Hon som hatar att noppa ögonbrynen dock!

Äntligen!

Nu har jag bott här i snart 3 veckor och nu äntligen kommer de idag och ska fixa de sista sakerna som jag påpekade för 3 veckor sedan. Idag ska jag förhoppningsvis bli av med röklukten som sprids upp i min lägenhet från lägenheten under min. Håller tummarna för det! Och så ska det läggas silikon runt karmarna i badrummet. Det är ju lätt fixat så det förväntar jag mig att de gör utan problem. Det som gör mig mer nervös är själva röklukten. Men det kan ju inte bli sämre iaf!

För övrigt är jag ganska osocial för tillfället och orkar inte riktigt prata med folk eller skriva blogg. Därav den otroligt dåliga uppdateringen av mig den senaste tiden!

Nä nu ska jag börja plugga och vänta på att klockan blir 10 så hantverkarna kommer.

//Hon som äntligen kan så sova i lugn och ro på morrnarna utan att behöva oroa sig för när hantverkarna kommer.

Det lovade..

.. dagens outfit inlägget.

Strumpbyxor. Ingen aning om varifrån.
Jeanskjol från Lindex.
Linne från Gina Tricot.
Skinnjacka från New Yorker.


Sol och tårar

Det är helt underbart vårväder här idag och jag har precis varit ute och power-walkat en timme nere vid havet.

Trots det släpper inte ångesten som gangt i mig de senaste dagarna och tårarna slutar inte rinna. Murarna är högre än någonsin och ingen märker det ens. Mamma och pappa såg det på mig i lördags men när jag själv försäkrar dem om att allt är bra slutar de att fråga.

Nobody knows.

//Hon som ska försöka duscha bort saltet från tårarna i ansiktet

Har inte..

.. orkat blogga. Haft för mycket att göra.
Och detsamma gäller idag. Ska dock förska få tummarna ur och publicera ett dagens outfit-inlägg sen ikväll. Men nu ska jag dra av mig de kläderna och hoppa ner i träningskläderna. Får bli en runda ut i det fina vädret, gymmet lockar inte alls längre. Tur jag bara har 1 ½ vecka kvar där så slipper jag tänka på det sen.

//Hon som borde uppdatera musiken på mobilen innan hon går ut

Jag blir..

.. så trött! Älskar verkligen att man inte kan få berätta hur man känner utan att folk ska ta illa upp och bli helt konstiga..

//Hon som ska stänga ute värden ett tag


Fördelen med att..

.. bo själv. Jag utforskar matlagningens konst och jag är faktiskt ganska bra på det. Improvisationen växer och jag får till det för det mesta. Inget jag misslyckats med än i alla fall och då har jag gjort allt från köttfärspaj till gorvgryta till bröd till bakverk. Det här med att stå i köket kanske passar mig trots allt ändå!

//Hon som ska återgå till bullarna

Imorgon eftermiddag..

.. får jag besök från Dalarna!

// Hon som ser fram emot det


Gårdagen!

Igår var jag så galet ambitiös att det inte finns.

Gick upp 8 och fixade och donade i köket. Slänge skräp och vid 10 tiden satt jag mig och åt frukost. Sen spenderade jag 3 timmar med att plugga och efter det stack jag och handlade lite saker jag glömt. När jag kom hem bakade jag mig en scone och sen tog jag tag i att paka upp alla 7 flyttlådor med kläder. det tog sin lilla tid vill jag lova. Och efter det var klockan lagom mycket och dags att laga mat. Sen tittade jag på Familjen Annorlunda på tv och efter det när de va slut vid 9 började jag fixa och dona i resten av lägenheten eftersom mina päron kommer och hälsar på idag.

Idag har jag varit i skolan, kommit hem och tagit hand om disken. Nu bakar jag chokladkaka och efter det ska jag städa iordning det sista och ikväll kommer päronen och hälsar på och häjälper mig sätta upp lite saker på väggarna.

Bilder från igår:


Allt fick inte plats i garderoberna och varför ser ni på nästa bild.


Lagom fullt och då har jag ändå lite kvar hos mamma och pappa och en tvättkorg full.


Men jag gjorde galet god mat så jag va nöjd ändå. Köttfärsröra men morötter, svamp, creme fraiche, lök och kryddor. Med Snäck-makaroner, gurk-stavar och tomat-klyftor till. Och ett stort glass med isvatten med citronsmak.

Det ni!

// Hon som ska sätta lite fart nu

Plugg, handling..

.. och fortsatt uppackning.

Idag har jag galet ont i skallen. Men det hade jag inte riktigt tid med. Nu på förmiddagen har jag skruvat ihop mina köksstolar så jag kunde sitta vid bordet i köket och äta frukost. Jag har plockat undan allt i köket och jag har tagit hand om disken. Jag har även burit ut massa skit som skulle slängas.

Nu sitter jag och ska försöka plugga lite. Borde egentligen åka och köpa huvudvärkstabletter men orkar inte ge mig ut än. Får göra det senare, måste ändå köpte lite andra småsaker jag glömde igår.

Sen ska jag väl plugga lite till. Har en sak som ska vara klar tills imorgon som jag bara är halvvägs med. Ikväll ska jag även plocka upp alla mina kläder tänkte jag så jag kan hitta något imorgon när det är dags för skola. Och så ska jag laga mat. Måste ha mat med i skolan imorgon så ikväll blir det något med köttfärs. Inte riktigt bestämt vad än dock!


Trött, skallebankig, morgon frisyr och osminkad! Jo då så atteehh!

//Hon som ska sätta lite fart

Officiellt..

.. inflyttad. Det står en jäkla massa lådor och kassar överallt och möbler som måste byggas ihop. Men det börjar likna ett hem nu i alla fall.

Sov skit dåligt i natt, precis som jag alltid gör när jag sover på ställen jag inte sovit på tidigare och när jag sover i en ny säng.

Idag ska jag i alla fall upp till ikea med mamma och lämna släppet vi lånade och köpa en lampa till. Sen ska jag få lite hjälp här hemma och skruva ihop lite mer möbler av mina päron och sen ska mamma följa med mig och handla mat.

Uppdaterar med lite bilder senare ikväll!

//Hon som borde äta frukost

Fyndet..

.. med stort F! Ett badlakan för 20kr med världens bästa motiv!

//Hon som älskar Kitty


Om en vecka..

.. får jag besök av världens bästa tjej! Det ska bli så jäkla härligt!
Ville bara ha sagt det!

//Hon som längtar!


Internet i..

.. lägenheten fixat. Öppna ststsnätet I love you för att jag inte behöver betala för att ha internet! Och så älskar jag att det ingår grundutbud på kanaler i hyran. Såna utgifter man inte vill betala men man vill ha tjänsterna. Det får jag som det är nu utan att betala. Jag har ju inte jätte många kanaler men vem bryr sig de ingår i hyran!


//Hon som ska fortsätta måla nu

Före och efter!

Måste ju ha ett glatt inlägg idag i alla fall känner jag, så jag tänkte visa er före och efter bilder på hur min lägenhet ser ut nu när jag spenderat tre dagar med att måla helt själv. Jag har gjort ett jäkligt bra jobb måste jag säga.

Före:






Det stora rummet var vitt men galet mycket fläckar, både i tak och på väggar.
Hallen var någon ful aprikos/laxfärg och vitt tak, även här med fläckar i överflöd.
Syns inte så bra på bilderna men ni får lita på mitt ord.

Efter:








Nu mera är hallen helt vit, både tak och väggar. Och toalettdörren är som sagt i tidigare inlägg på plats!
Det stora rummet är nu mera ljust lila med vitt tak. Och ja jag vet att det ser blått ut men kameran på ajpånen ville tydligen att det skulle se blått ut!

Imorgon blir det lådor, skåp och lister som ska målas!

//Hon som snart är klar

Massa gnäll..

.. idag men jag måste skriva av mig känner jag. Idag är en sån dag när allt bara samlas på samma dag även om det inte hänt idag. Aja tur jag vet vilka som är mina rätta vänner och som ställer upp för mig och inte bara snackar massa skit.

//Hon som längtar till IKEA besöket på lördag!

Dåliga dag..

Usch idag är en sån dag. Allt gör mig irriterad och ledsen. Hjärtat har gått in i hjärtklappnings-mode och ångesten kramar om magen. Vill bara köra fingrarna i halsen och spy ut allt det onda.

Dock finns det ljusglimtar till och med idag. Jag har fått målat klart allt utom mina skåp nu. Helt själv. Känner mig sådär lagom duktig och händig. Dessutom kom min toalettdörr idag. Dock va killarna som skulle sätta in den sådär jobbigt söta och själv sprang jag runt osminkad, skabbig och i linne och långkalsonger med massa färgfläckar på. Bra timing liksom. Kunde de inte kommit en dag när jag faktiskt va i ordning gjord. Aja nu har jag min dörr iaf.

Nu ska jag försöka få mitt hjärta att sluta slå cp och få pluggat lite. Imorgon blir det sista målningen!

//Hon som är trött på att måla

När tröttheten helt plötsligt försvinner..

.. och ersätts med hjärnspöken är blocket.se och medicin en bra räddning!

//Hon vars tabletter faktiskt hjälper


Galet trött!

I två dagar har jag nu målet i min lägenhet. Igår blev det tak i hall, väggarna i hallen och taket i det stora rummet. I dag blev det en timmes maskerande med maskeringstejp, målat alla lådor i köket och två skåp och så blev väggarna i stora rummet målade.
Imorgon blir det skola för hela slanten och plugg på kvällen. Måste ju hinna med lite sånt också.
Sen på onsdag ska jag måla väggarna i hallen och stora rummet en gång till, ska försöka hinna med garderoberna och på torsdag ska skåpen målas.
Sen på fredag får jag måla skåpen igen och efter det ringa bovärden så han kan ta en titt på det och så blir det flytt till helgen!

Skolan får bli lidande denna veckan men det kan inte hjälpas. Fått pluggat en timme nu ikväll iaf sedan jag kom hem från lägenheten! Nu ska jag sjunka ner i soffan och bara va, är så galet trött och har cp ont i ryggen!



Såhär ser det ut än så länge. Det ska va ljus lila men ser mer ut som blått. Aja det blir nog bra när det är färdigt!

//Hon som är helt slut

Bild-inlägg!

Orkar inte skriva något vettigt nu på kvällen så gör en bild-inlägg istället för att uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv!


Min minska syrra har samma bok sista året i gymnasiet som jag hade sista året i gymnasiet. en mindre rolig bok vill jag lova! Fick lite ångest när jag hittade den hemma hos mamma och pappa!


När jag var ute och gick med Tazze-man idag och insåg att jag kommer sakna min lilla ragg-munk!


Städ-saker i rosa livar upp stämningen lite!


Har börjat flytta in lite saker som kan va bra och ha när man är där och fixar och donar och nä då, jag gillar inte alls rosa! Vänta bara tills ni får se hur mycket av min köksutrustning som också är rosa!


Och sista bilden för att den gjorde min dag!

Nu blir det sängen för fröken Dürholt. In till mitt nya hem imorgon och möta upp David vid 10 så jag får sällskap när jag städar det sista. Sen kommer mamma och pappa och säger hej och hjälper mig reda ut vad vi behöver till renoveringen. Och så ska det handlas massa saker. Sen på kvällen blir det släktkalas!

//Hon som längtar efter att bli klar att flytta in och efter efterlängtat sällskap av J!

Första ego-bilden i min lägenhet!


RSS 2.0 Follow princessofthedark