När man hittar..

.. såna underbara guldkorn där man minst anar det.
 
Har det rätt tufft nu och har idag dessutom påbörjat en utredning på en sjukdom som jag gärna inte vill ha men som skulle kunna förklara så mycket. Det är tungt och det har varit extra tungt idag. 
 
Men guldkornet fanns hos en tjej som går samma kurs som jag genom arbetsförmedlingen. Vi har bara känt varandra i 2,5 vecka men idag kändes det som att jag känt henne mycket längre. De där guldkornen som är mest värda hittar man oftast hos människor man inte trodde. Hennes ord och pepp idag har verkligen betytt väldigt mycket för mig och jag är så otroligt glad för det. 
 
Tack för att du är du P! <3
 
//Hon som försöker se framåt

AF/FU

Arbetsförmedlingen och folkuniversitetet är min vardag nu och 4,5 vecka framåt. Det suger att va arbetslös men aktiviteten jag har är helt okej. Gamla bekantskaper och nya bekantskaper i min grupp så jag trivs rätt bra. 

Är för en gångs skull den som alla pratar med och den som drar skämt folk tycker är roliga. Känns verkligen som ett ställe där jag får va mig själv. Plus att allt skrattande och att inte sitta still hela dagarna är precis vad min vikt behöver.

Så nu kör vi stenhårt på både aktivitet och viktminskning i 5 veckor! 

// Hon som kan va en liten pratkvarn

Jävla sjukdomar!

I 6 veckor nu har jag åkt på det ena efter det andra.. Förkylning, influensa, stukad fot, bihåleinflammation och massa annat.

Har inte kunnat träna alls i princip.. 
Startade först en annan blogg om kampen för att minska i vikt och få bort kilona som attackerade när jag gick på anti-depressiva. Men tog bort den igen och använder den här bloggen till det också. 

Nu har det gått 1 månad och trots att jag inte kunnat röra på mig har jag gått ner 1,5 kilo och minskat totalt 6 cm.
Hade velat se mer resultat men är ändå nöjd trots omständigheterna!

Nästa vecka är det dags för operation (inte relaterat till vikten) och jag börjar bli duktigt nervös! Hoppas på att de inte hittar något. Men det lär jag få ta då.

Idag ska jag fortsätta kurera mig framför xboxen och ikväll blir det kinamat och film med den bästa sambon i världen. Vi har varit tsm i snart 8 månader och bott ihop i ungefär 6 månader. Han gör mig galen ibland men kärleken har aldrig varit såhär underbar!

// Hon som har en väldans otur!

RSS 2.0 Follow princessofthedark