Varning för..

.. ett väldigt sliskigt inlägg!
 
Men jag bara måste säga att jag har världens bästa sambo! Han ställer verkligen upp så mycket han bara kan. Tack vare honom behöver jag inte oroa mig över att jag är arbetslös, han ger mig trygghet och han säger alltid, flera gånger om dagen, hur fin jag är. 
 
Han är verkligen allt jag behöver nu när livet är lite upp och ner och inte vill som jag vill. 
 
//Älskar dig hjärtat!

Fick för mig..

.. att överraska gubben när han kom hem från jobb häromdagen , så jag knåpade ihop en liten skattjakt och detta är vad han hittade i slutet;


Såna små saker som förgyller allt! 
Han bjöd t.ex mig på stand up i lördags med Magnus Betnér och Soran Ismail. Hur kul och underbart som helst!

//Hon vara förhållande går framåt för var dag som går!


Awkward

Serien som går på MTV. Fastnat för den rätt bra nu den senaste tiden och ni som sett den vet ju att huvudkaraktären bloggar om mer eller mindre allt i sitt liv. Serien har i alla fall fått mig att vilja börja skriva igen. Om det är här eller om det är privat har jag inte bestämt mig för än. Jag kanske skulle fortsätta på boken jag började skriva för en herrans massa år sen. Det tål att tänkas på faktiskt.
 
Annars händer det inte särkilt mycket för tillfället, sitter mest och söker jobb om dagarna och försöker få tiden att gå. Tur min älskade sambo stöttar mig så gott han kan.
 
Och på tal om störrande sambo så bjuder han mig på stand up med Magnus Betnér och Soran Ismail imorgon, ska bli riktigt kul.
 
Nu ska jag återgå till jobbsökandet och en katt som envisas med att springa över tangentbordet med jämna mellanrum.
 
//Hon som är trött på att va arbetslös
 

RSS 2.0 Follow princessofthedark