Nya p-piller!

Nu ska vi se, nu borde det va runt tre veckor sedan jag bytte p-piller!
Och vilken förändring sen! Som min älskade pojkvän så fint uttryckte det "Älskling du har ju blivit normal"!
Tack för den liksom xD
Men ja han har ganska rätt faktiskt. Jag är mycket lugnare, blir inte arg lika fort och när jag väl blir arg så blir jag inte så arg som jag brukar. SKÖNT!

Annars då, ja bra fråga. Ur mycket i plugget men det får gå, skönt att ha något att göra på dagarna när de flesta jag vill umgås med jobbar eller själv ha skola! Dock blir det lite vääääl mycket ibland. För mycket. Men I can do it!

Utöver det så planeras det en roadtrip till Liseberg i mitten på Juni så om någon vill med så är det bara att säga till!
Sommaren kommer också innehålla en jädra massa natt-jobb men det kommer sitta fint då ytterligare en sak planeras i sommar! Längtar <3

Vilket fjortis inlägg detta blev. Antar att det bara är jag som är glad och inte kan få stopp på orden när jag väl satt igång xD

Puss på er sötnosar!

Uppdatering: Glömde ju att säga att jag köpt sko-par 36 och 37 för endast 228kr! You got to love Deichmann sko!

Bitterhet, avundsjuka och falskhet!

Jag blir så *pip* trött på människor av det kvinnliga könet ibland! Ja jag är av det könet också men varför måste de va så in i norden avundsjuka för! Och vad hände med att va avis i tystnad. Vad hände med att hålla sig undan de människor man kände var ett hot mot en. När började folk vara så öppet falska mot varandra!?!?

Inte nog med att jag har en såkallad vän på nära håll som förstör satan för mig, nu f¨r jag tydligen inte behålla några av mina bästa killkompisar heller för att deras flickvänner inte tillåter det. Hade de självmant sagt upp kontakten med mig hade jag fått stå ut med det men nu kastast jag ur deras liv för att deras flickvänner ser mig som ett hot.

Vem bryr sig!! Jag har hittat min kärlek, jag är inte ute efter deras män. Jag BRYR mig INTE!!

Och för er som tycker det osar dubbel-moral! Tjejen jag tog bort ur mitt liv och som min karl sedan valda satt göra samma sak med var inte mitt beslut. Jag gjorde klart för honom att jag VÄGRADE ha henne i mitt liv längre och han valde att följa mina steg av egen fri vilja då han också äntligen fått upp ögonen för hur falsk och manipulativ hon faktiskt är! Så ja jag har all rätt i världen att gnälla på att folk dissar mig nr det egentligen bara är deras flickvänner som inte vill ha mig där.
Inte FAN trodde jag att folk kunde va så avundsjuka på mig! I mina egna ögon är jag en medelmåtta. Men det måste vara något med mig som får tjejer att reagera som de gör. Jag har en hel del tjejkompisar men kan ibland finna tjejer otroligt svåra att förstå sig på! Men nu har det väl ändå gått förlångt, vad är det jag har missat?!?! Vad med mig gör att folk måste försöka trycka ner mig, förstöra för mig och stänga andra ute ur mitt liv?!?!

Jag blir så TRÖTT!

Och jo uppenbart så bryr jag mig visst annars hade jag inte skrivit detta monster-inlägg.

Jag förstår bara inte vad med mig som folk uppenbart är så AVUNDSJUKA på >.<

RSS 2.0 Follow princessofthedark