Världen blir..

.. en bättre plats när det finns människor som ställer upp för en i vått och torrt.
 
 
 
 
//<3

Länge sedan..

.. jag skrev men har inte haft så mycket att skriva.
 
Kan ju uppdatera er om att jag ska jobba jul och nyår i alla fall. Jobbar 24-25 och 28-1 och en delad tur på det så det känns rätt bra faktiskt. Sen håller jag fortfarande tummarna för en annan grej som har med min framtid att göra.
 
Men nu får det bli frukost!
 
//Hon som håller tummarna

Allt känns så..

.. jäkla avlägset just nu. Fortfarande inte kommit igång med att jobba, kärlekslivet är obefintligt och att bara gå hemma och inte göra något om dagarna gör mig knäpp i huvudet och sådär lagom deprimerad.
 
Har inga pengar att leva för, har inte råd med hund som jag längtat efter så länge och jag har absolut inte råd med en Nissan Skyline som bara varit min ultimata drömbil i typ 10 år.
 
Ska testa en sista utväg imorgon och se vad som händer, annars vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv.

Längtar så efter att både få skaffa mig min schäfer och min skyline. På tal om bilar, fick testkört T's peugeot häromdagen. Vi körde mitt i stan så kunde inte dra på som jag ville men gud så härligt. Snacka om att det fick mig att längta ännu mer efter att få leva bil-livet igen. Saknar det riktigt mycket. Tur man har vänner som sysslar med bilar och drar med en lite då och då. 
 
Och för att göra detta inlägget ännu mer depressivt så måste jag till apotektet idag. Det kommer gå runt 500 kr, inte direkt något jag ser fram emot om vi säger så!
 
 
Någon som vill agera sugar-daddy och ge mig en sånhär skönhet?
 
//Hon som hoppas på planerna för imorgon
 

Just get the..

.. hell away from me!
 
Jag vill inte ha med dig att göra, jag vill inte ha dina ursäkter, jag vill inte förlåta dig. Jag vill INTE!
Bara låt mig vara ifred, jag har mått så bra sen du försvann. Du ska inte få komma och förstöra det nu. Det tänker jag inte tillåta dig!
 
//Hon som inte vill ha dina ursäkter
 

RSS 2.0 Follow princessofthedark