Det mest oväntade..

.. kan locka fram de största tårarna. Fick frågan om vad som var mitt gladaste barndoms-minne. Började tänka tillbaka och efter typ 2 minuter började tårarna trilla. Nästan alla mina barndoms minne kommer från min farmor och farfar. Och bättre och finare minne får man leta efter. Trodde aldrig att det skulle va så jobbigt att tänka tillbaka på alla de där helt underbra minnena. Kommer ihåg att jag kunde spendera timmar med att gråta när jag va tvungen att åka därifrån. Jag ville bara spendera all min tid hemma hos dem.

26 Mars är det 4 år sedan farfar gick bort och nästan 4 år sedan farmor verkligen började insjukna i demens. Önskar att de hade kunnat se mig i min lägenhet, min första egna lägenhet. Att de hade kunnat komma dit och lära mig laga mat som de alltid gjorde till mig när jag var liten. Önskar att farmor kunde läsa "Den lilla röda hönan" för mig och att farfar kunde lära mig att ta hand om växter. Önskar jag en sista gång fick åka till Fredriksdahl med dem och göra allt vi brukade göra där.

Miss you so much it hurts!

Sneak-peak!

Tänkte visa er en liten bild på ungefär 1/5 som ska med när jag flyttar till egen lägenhet!


//Hon som har galet mycket saker och bosatt sig på 41 kvm!

Something wierd..

.. going on.
Sitter på Malmö central och väntar på tåget hem. Musik i öronen och mobilen i handen. Ändå känns det som om jag sitter i en bubbla. Verkligheten känns så långt bort även om den passerar förbi mig med mindre än en halv meter hela tiden.

//Hon som har en själ som lever ett eget liv


Jag är..

.. med lägenhet!!


Dagens outfit!

Sitter i skolan med Sara och ska arbete med c-uppsatsen och passar på att blogga lite när jag ändå har datorn med mig! Och i eftermiddag ska jag skriva på kontrraktet till min lägenhet och få mina nycklar!!

Dagen i ära ser jag ut sådär:


Hello Kitty strumpor från H&M.
Svarta Jeans från Cubus.
Svart linne från Gina Tricot.
Grått over size linne från Cubus.
Svart tjocktröja från H&M.

//Hon som ska återgå till skolarbetet

12..

.. timmar kvar!!!!


The cutest..

.. there is!

Kommer sakna mina småsystrar massa när jag flyttat! Därför ägnar jag detta inlägget åt att säga att de betyder mest i hela världen för mig! Finns inga bättre syskon än mina syskon! Love you both so much! Och eftersom det inte är kul att lägga ut en bild på en 18 årig Linda, en 20 årig Annika och en 23 årig Katarina blir det dessa två godingar istället:




//Hon som har världens bästa syskon

Åh!

Det snöar! Det va ju på väg att bli vår. Skit väder!
Och min handled gör ont som aldrig förr, jag är förkyld och har massa utslag på läpparna.

Idag är ingen kul dag. Och om någon timme ringer min doktor för att höra hur det går med mina mediciner.
Och eftersom jag inte kan fortsätta plugga för jag fattas grejor till det så får jag fortsätta packa! Vilket också medför massa skumma känslor. Hitta massa saker jag glömt, vara tvungen att slänga saker när man har seperationsångest är inte det lättaste. Men jag gör mitt bästa i alla fall. Imorgon blir det skola och skriva på kontrsktet till lägenheten. Och få nycklar. Imorgon blir en bättre dag!

//Hon som hatar humörsvängningar

De kommande veckorna..

.. kommer bli dunder spännande men samtidigt aningen (läs mycket) skrämande!
Hela karusellen börjar på tisdag eftermiddag när jag skriver kontrakt och får nyckeln till min första egna lägenhet. Jag flyttar alltså ifrån familjen och livet på landet för att bosätta mig i en etta på 41 kvm helt själv. Ska bli så underbart! Men innan dess ska det målas lite och fixas lite och såna saker. På tisdag drar i alla fall karusellen igång som sagt!

Nästa stopp i planeringen blir min första tatuering som kommer äga rum den 8:e Mars klockan 16.00! Är spänd som sören inför den!

Och det sista stoppet på en helt galen karusell sker den 15:e - 20:e Mars då världens bästa tjej kommer ner till Skåne och bor hos mig i fem dagar!

Jag har alltså 2 ½ vecka på mig att få i ordning min lägenhet så att den är fin och bebolig när J kommer ner!

Och någonstans i alla röra med lägenhetsfix, tatueringstider och fint besök ska skolan hinnas med också. Det är nu jag är galet glad att jag tog tag i inlämningsuppgifterna tidigt och snart är klar med alla även om de inte ska vara inne förrän i slutet på Mars!

Mars 2012 kommer bli en månad jag sent ska glömma!

//Hon som vill ha nycklarna nu!

För tre år sedan..

.. exakt på dagen såg jag ut såhär.


//Hon som förändras mycket och ofta

Dagens outfit

Länge sedan sist men eftersom jag ska på fest idag är utstyrseln lite roligare än den brukar vara.


Jeans från Cubus
Linne från Gina Tricot
Kofta från Gina Tricot
Och halsband från Cubus

Ska blinga till det lite till sen får det va bra! Vi ses i dimman! Har inte festat sedan nyår och har en del att fira så idag slår vi på stort!

//Hon som måste köpa fler halsband

Nu har jag gjort..

.. något jag inte borde. Eller ja snarare ätit något jag inte borde. Mina läppar har börjat bli irriterade igen. Suck länge sedan nu. Smörjer mig som en tok med idomin salva när jag är hemma så jag ser ut som en clown. Och när jag är borta använder jag lypsyl som om jag vore sjuk. Mer än vanligt då alltså! Hoppas det inte blir så illa som det varit innan!

//Hon som inte är så pepp på ikväll tack vare det!

Lyckan är total!

Idag har det hänt en väldigt bra sak! Som i sin tur för med sig ännu trevligare saker!
I'm a very happy girl!

IIIIIIIIII!!! :D

//Hon som är en väldigt happy girl!

Big Plans!

Jag är trött, sover i genomsnitt 4-5 timmar per natt nu tack vare mina ångestdämpande/lugnande. Har ju inge riktiga sömntabletter men dessa hjälper lite i alla fall. Genomsnittet innan tabletterna var 2-3 timmars sömn åt gången så det är ju helt klart en förbättrning. Men eftersom jag inte är van vid att sova så mycket är jag dödstrött på dagarna. Men känner ändå entusiasm idag jämfört med igår!

Igår var det mycket nytt att anpassa mig till och det och pressen på mig själv blev för mycket och jag bröt ihop en stund. Imorse när jag vaknade var jag inte heller en ängel men fick iväg mig själv till gymmet och det va nog det bästa jag kunde gjort i det läget.

I helgen blir det mycket att göra! Imorgon blir det först iväg på ett möte som kommer visa hur framtiden kommer se ut, sen blir det hem och plugga, och på kvällen ska jag träffa finaste Malin för lite mys. Sen på lördag har min ena syster yster och hennes bästa vän dubbel 20-års fest så då ska jag infinna mig på den. Har inte festat sedan nyår så det ska bli trevligt. Och på söndag är den super mycket plugg som gäller. Beroende lite på hur mötet går på fredag kommer kanske de kommande helgerna också vara fullbokade så får sätta lite fart på pluggandet i veckorna!

//Hon som har lite väl många järn i elden

Ångesten som..

.. äter upp mig inifrån nu.
Dagen började bra, blev bättre och krasch-landade. Lite tabletter på detta och hoppas på att jag slipper somna på en fuktig kudde ytterligare en natt av mitt liv.

// Hon som fortfarande inte lärt sig att låta bli att stänga inne saker


Enorm nervositet..

.. spädde just på mitt illamående. Det där telefonsamtalet som trillade in för en liten stund sedan ställde allt på kant. Och nu sitter jag återigen här och håller tummarna för mig själv. Pretty please!

// Hon vars liv kanske håller på att ordna upp sig

Hej ångest..

.. du har dålig timing! Skönt dock att tabletterna gör att jag kan fokusera ändå. Om ändå den satans uppgiften inte vore så svårt att skriva. Suck.


För övrigt är den här låten ett bra exempel på hur jag känner idag! "Somebody that I used to know"

// Hon som är trött

Något jag inte..

.. berättat för er innan kära bloggläsare ska avslöjas i detta inlägg! Några av er har kanske gissat det redan och några av er vet det redan men för er resterande så ska jag nu skriva ut det i klartext. Jag har hittat en person som lyser upp mina dagar något så enormt. Eller ja teoretiskt sett hittade den här personen mig.

För runt 2 år sedan började vi prata över en sida på nätet och hördes av lite då och då. Inte jätte ofta men inte så sällan heller. Men sen dock det i alla fall ut och vi pratade kanske en gång i månaden max på MSN. Tills för några månader sedan när jag bytte nummer och den här personen skrev sitt nummer i mitt event jag la upp på fb. Det ledde till ett oväntat samtal som i sin tur ledde till ett oväntat sms som i sin tur ledde till hur det är idag.

Det har nu gått några månader och det går inte många minuter per dag utan att jag tänker på personen i fråga, det går inte många minuter utan att jag undrar vad personen gör, om personen tänker på mig. Enda nackdelen är att det finns ett avstånd på 60 mil mellan oss men just när det kommer till den här helt fantastiska människan som stöttar mig i allt och låter mig vara mig så är inget avstånd för stort. Den här människan är något av det mest underbara jag någonsin träffat. Kan inte i ord beskriva hur stort intryck personen gjort i mitt liv under så kort tid.

Sitter och lyssnar på mys-musik och pratar med personen i fråga på facebook. Det går inte många minuter mellan leendena och rysningarna när man pratar med henne. Och ja ni läste rätt. Personen i fråga är en HON, en helt underbar tjej som vissat sig vara allt jag velat ha i en partner.

Och bara för att fastställa en sak, jag har aldrig förut varit intresserad av en tjej (så mina fina tjejkompisar ni behöver inte oroa er!) förrän hon kom in i mitt liv och bara bet sig fast.

Jamie, you make it all worth fighting for!

// Hon som blir kär i personer och inte kön

Man vet att..

.. föreläsningen är tråkig om man sitter och lyssnar på Aqua och klottrar i blocket.

// Hon som är glad att hon har en smartphone


Den hemska känslan..

.. som uppstår när man inte kan ge henne det hon behöver. Det gör ont att se henne så ledsen och inte kunna trösta henne.

// Hon sim inte tycker om ett avstånd på 60 mil


Det där med känslor..

.. är ett jäkla hitte på! Mitt inre är i uppror efter att jag började med tabletterna i tisdags kväll. Känner dock en jäkla skillnad redan trots att det nu under två veckors tid kommer bli sämre. Jag känner mig något avskärmad från verkligheten och har aningen svårt att fokusera när jag pratar med människor. Men om det händer något som skakar om och gör mig nere så kan jag tack vare medicinen ta ett steg tillbaka lugna ner mig och sen fixa till det i stället för att få ett galet bitch-fit!

För övrigt är det några stycken som kom med lite halv taskiga kommentarer till inlägget där jag skrev om att jag börjat gå på medicin. Vill bara klargöra att ni inte vet vilka tabletter jag går på eller hur min hjärna fungerar så negativa kommentarer om att det inte funkat för er undanbedes. Jag har en vilja att bli frisk och jag tar all hjälp jag kan få och ger det en chans innan jag dömmer ut den. Som sagt det är inte ens säkert att vi tar samma tabletter och om vi nu skulle göra det så är våra hjärnonr inte likadana. Det som inte fungerade för er kan mycket väl fungera för mig.

Utöver det så har jag världens bästa stöd, i världens finaste tjej. Och den här låten passar in perfekt här!

//Hon som saknar

Allt är inte dåligt..

.. med vikten. Tack vare att jag faktiskt krympt en del ändå så känner jag mig mycket säkrare i flera av mina sommarkläder nu än vad jag gjorde förra sommaren.

Som det här till exempel:


Även om jag ser en del problemområden skulle jag faktiskt kunna gå ut såhär och det är ett steg i rätt riktning i alla fall.

//Hon som nog kommer bli nöjd så småningom

BLÄ!

Viktminskningen går galet jäkla segt nu alltså! I och för sig har det varit så mycket annat nu den senaste tiden att jag inte riktigt orkat prioritera vikten. Men trots det börjar mål 2 närma sig, även om det är i snigelfart!

Mått (cm):

Start (cm):

Nuvarande (cm):

Mål 2 (cm):

Vad x 2:

38

30

30

Knä x 2:

43,5

37

35

Lår x 2:

64

57

55

Höft:

101

95

90

Midja (över naveln):

92

79

70

Byst (bh):

96

89,5

85

Hals:

32

29,5

28

Arm x 2:

38

32

30

Handled x 2:

14,5

14

12


Såhär ser det ut för tillfället. Och då har jag ändå inte tränat på två veckor och fuskat extremt med maten.

- 84 cm är det nu i alla fall.
Ungefär 36 cm kvar innan jag nått målet på att ha krympt 120 cm.

Det är dock galet svårt att krympa i centimeter när man bygger muskler. Därför (och på grund av annat) har jag sagt upp mitt gymkort. Har det i 6 veckor till sen är det inget mer gym för mig. Därför ska jag spendera sommaren med att koncentrera mig på att få mer slanka muskler i stället för explosiva som jag har nu. Och när tiden är rätt kommer jag skaffa mig ett nytt gymkort på ett ställe som har gruppträningar också för just nu är det de jag behöver för att gå ner i vikt och inte bygga så mycket mer muskler.

//Hon som tappat stinget lite

Min mamma..

.. är världens bästa mamma. I morse kom hon in och väckte mig med en kram och orden "skönt att se dig Sina Mina (ett av smeknamnen jag har hemma). Och sen sa hon att jag såg ovanligt pigg ut och att det syns att jag gått ner i vikt!

Bra sätt att börja morgonen på!

// Hon som har världens bästa mamma


Lovade ju..

.. en uppdatering om vad det var som hände häromdagen och varför jag nu mera går på medicinering.
Ni har genom min blogg fått en liten glimt över hur jag mår egentligen. Jag har en mur av att vara en sprudlande tjej men många järn i elden. Men om sanningen ska fram är jag en väldigt dyster tjej som inte orkar göra med än nödvändigt för att klara sig genom livet. Säger ofta nej till saker och ställer in saker just för att jag inte orkar ta mig ur sängen, ur soffan eller gå ifrån datorn eller xboxet. Jag tycker om att varar för mig själv men jag hatar att känna mig ensam. Vilket är en jäkla skillnad i min bok.

I alla fall för några veckor sedan fick jag den sista knuffen jag behövde för att söka ordentlig hjälp (Tack J!).
Och den 14:e, alla hjärtans dag, var jag och påbörjade min resa till att äntligen få må bättre och att få hjälp att fokusera på det bra och inte på det dåliga.

Läkarbesöket i måndags resluterade i alla fall i att jag fick en remiss till en psykolog, anti-depp tabletter och ångestdämpande/lugnande. Den tänkbara diagnosen är depression med panikångest känslor. Det är dock inte bekräftat än så jag kommer berätta för er vad diagnosen blir när jag fått en av en riktigt utbildad KBT-psykolog (KBT - Kognitiv beteende terapi). För terapi it is! Äntligen har en läkare tagit mig på allvar och sett till så jag får den hjälp jag behöver!

Medicinerna har börjat göra verkan. Jag blir lugnare av min ångestdämpande, dock aningen avtrubbad vilket gör det lagom svårt att fokusera när folk pratar med mig. Jag hör att de pratar men jag förstår inte riktigt vad de säger. Jag blir dessutom sjukligt trött av de båda medicinerna. Ut över det har nu även anti-depp medicinen börjat kicka in efter 3 dagar. Jag mår sämre. Vilket är normalt de första veckorna. Idag är verkligen en sån dag där jag måste anstränga mig till det yttersta för att inte bryta ihop och skrika och gapa över minsta lilla.

Kanske dålig timing att jag ska ner till Center Syd och se till så teleSNOR byter min telefon åt mig!

Och bara så ni vet kan det hända att mintt bloggande blir galet dåligt nu ett tag framöver just på grund av att jag är så galet trött hela tiden

// Hon som måste må sämre för att kunna bli bättre

Sitter på..

.. den tråkigaste föreläsningen på länge. Tur jag har en rosa penna!

//Hon som önskar klockan blev 15 snart


Ska uppdatera er..

.. om igår. Men igår togs stora beslut och daglig medicinering är påbörjad. Vilket innebär att jag idag är sjukligt trött!

//Hon som bloggar när orken infinner sig


Nervositet!

Om 2 1/2 timme ska jag påbörja min kamp för min egen skull. Kan ju säga som så att jag inte känner peppen, men det är en grej som verkligen måste göras, och det måste göras nu!

//Hon som bestämt sig


Redigeringsprogram!

Fick tips av Malin innan idag om ett redogeringsprogram på nätet, Picnik.com.
Verkligen hur kul och lätt som helst. Min header är gjord i det programmet!
Det enda trispa är att sidan ska läggas ner i slutet på April så man får passa på att redigera away medan man kan.

Sånthär kul kan man göra till exempel:






//Hon som verkligen borde plugga

3 timmar senare..

.. och bloggen ser nästan ut som jag vill. Lite små fixande som måste göras men nu börjar jag bli nöjd. Men fixet får vara tills senare ikväll, kom på att det visst finns något som heter skola också.

Grymt nöjd med min header om inte annat!


//Hon som börjar förstå det här med stilmallar och kodmallar nu

Blogg under omstrukturering..

.. ursäkta röran!

Konsten att kunna..

.. peppa sig själv.

När jag behöver peppa mig själv brukar jag leta upp en bild/ta en bild på mig själv som känns bra. Som jag blir nöjd med och redigera den lite. Som med bilden under, länge sedan jag kände mig såpass nöjd över mina kurvor. Heja gymmet som satt dem på rätt plats!


Plus att jag ligger inne med en jäkligt rolig min!

Ett annat tips på hur man kan peppa sig själv är att samla massa bra citat i en liten bok eller i ett block. Jag fick idéen av en av mina finaste vänner som köpt en fin liten bok just för att skriva in citat i den som får henne att må bra. Så jag snodde den idéen och skapade mig en "citat-bok".
Själva blocket är galet sött!


Första sidan, gjorde C'et som ett hjärta bara för att bygga på effekten lite extra!


Och såhär kan en sida i blocket se ut.

//Hon som brukar va ganska kreativ

Textens förmåga..

.. att förstöra. Tycker egentligen inte om att skriva med folk så mycket som jag gör. Det är så galet lätt att missförstå varandra. Särskilt när det inte finns några smilys involverade. Känner mig galet förvirrad just nu. Vet inte om det som skrevs var meningen att det skulle låta som det gjorde, om jag missförstod det, om det menades precis som det skrevs, om det bara var fel ordval längst vägen eller om det var min egen hjärna som tolkade det fel för att jag inte förstod innebörden riktigt.

Aja, ska fortsätta lyssna på Bandit Rock (den absolut bästa radiokanalen som finns) och skriva om mina och Saras fiskar till vår kandidatuppsats. Känner att jag behöver slänga mig med massa jobbiga termer och fina ord för att inte sätta spinn på den osäkerheten som planterades i huvudet på mig för bara en liten stund sen.

//Hon som tycker om att slänga sig med svåra ord

Alla hjärtans dag!

På tisdag är det då alla hjärtans dag igen. Tycker inte det är en särskilt speciell dag faktiskt. Vare sig jag är singel eller i ett förhållande. Men i år har jag då ändå köpt två alla hjärtans dags presenter. Den första kan jag inte skriva ut här än för den som kommer få den läser min blogg nämligen. (Så du får så nöjt vänta tills på tisdag med att öppna det som kommer dyka upp i din brevlåda J!)

Den andra presenten köpte jag till mammsen för att hon är den bästa mamms man kan ha och ville visa henne lite uppskattning. Köpte ett Lindor hjärta till henne för att jag vet att hon älskar den chokladen men tycker den är för dyr att köpa själv.

Dock fick hon det igår för lite uppmuntran behövdes, men det är tanken som räknas har jag hört så det blev bra ändå.

Nej nu ska jag återgå till kaoset som råder i mitt rum för tillfället, visar er bild sen, och så måste jag få pluggat idag också. Blir nog ingen träning idag verkar det som för det snöar satan här nere och jag kör inte när det är snö om jag inte måste! Vilket innebär att jag tyvärr inte kan träffa Malin ikväll heller. Dumma snö! Saknar dig gumman! Men vi hoppas på att vi kan ses på tisdag i stället :) <3

//Hon som inte tycker om snö

Shopping!

Efter det tråkiga beskedet i fredags tröstade jag mig med lite shopping.

Införskaffade mig en klänning på Gina Tricot som jag tänkte ha på en dubbel 20-års fest om två veckor!



Det va galet svårt att få en bra bild bakifrån så jag gav upp och fotade det när klänningen var av i stället. Klänningen är i alla fall riktigt djup i ryggen men en dragkejda och så är den svart/metallic skimrande.


Sen köpte jag ett vitt linne på Gina Tricot också som det var super mycket rea på. Från början kostade det 149kr, jag köpte det för 30kr. Kapet - ja då!
Jag är för övrigt fortfarande imponerad över musklerna på min hals och nacke!


Och såhär ser det ut på baksidan. Och ja där kan ni se den röda prislappen som skvallrar om att det var på rea!

Sen köpte jag även ett par nya ljus-grå mjukisbrallor på H&M.


Det blev även en vit bh och tre par trosor (vita, grå och svarta) på H&M.


Och så sist men inte minst det bästa med hela shoppingen! Jag hittade ett par ur-snygga stilettklackar! *kär*
det skulle blivit par 44 men när jag kom hem och skulle leta upp alla mina par skor visade det sig att min "kära" far slängt två av mina par för att de var skitiga. Ett par ljust rosa converse (för övrigt mina favorit skor) och ett par puma skor. Det va nästan 2000kr åt helvete där och nu är han sur på mig för att jag sa att man faktiskt kan fråga innan man slänger andras saker. Gissa vem som inte approve'ar sin egen "far" atm!
Aja de nya skorna kickar i alla fall ass och är dö läckra med 12 cm klack!

Kommer bättre bild på dem vid ett senare tillfälle!

//Hon som älskar sina skor

Det där..

.. som jag gått och väntat på sket sig. Men efter lite moraliskt stöd från de finaste så tar jag nu nya tag igen!

//Hon som inte ger upp

Först tänkte jag göra som vissa andra..

.. och skriva ett gnälligt inlägg om hur sviken jag känner mig. Men sen slog det mig att "Nej det tänker jag inte alls det göra!"

Så istället skriver jag att jag är måttligt frustrerad på människor som inte vågar säga saker till mig direkt utan i stället hänger ut mig på sina internetsidor, sin fb eller i sin blogg. För det första, ta upp det direkt med mig i stället om det nu är något som du/ni stör er så mycket på, ge fan i att blanda in massa andra människor som inte vet vad det handlar om.

För det andra, man är alltid två i en relation, spelar ingen roll vad för relation det handlar om. Påstår du att jag är skyldig till något så är du antagligen precis lika skyldig själv.

Som sagt jag tänker inte göra som vissa andra och hänga ut någon. Jag tänker ignorera det. Och jag tänker INTE ta åt mig. Är trött på att hela tiden behöva oroa mig för vad folk tycker och tänker om jag säger vissa saker eller gör vissa saker. Det är MITT liv och jag gör som jag själv vill, jag stävar efter mina egna mål och jag tänker inte låta någon stoppa mig.

I know what I want and I will get it!


//Hon som inte efter detta inlägget inte tänker lägga mer energi på sådana saker som inte ger någon energi tillbaka

Den här..

.. otroligt söta lilla nallen och ett tillhörande brev landade i min brevlåda hela vägen från Borlänge idag.
Födelsedagspresent från världens finaste!

<3

//Hon som blev väldigt glad


Lite skillnad..

.. på fyra månader har det allt blivit!

 

//Hon som kämpat och uppnått resultat


Födelsedag!

Idag blir jag då 23 när klockan slår 22.28!

Vi kör ett bildinlägg idag för det blir lättast så!


Såhär tjusig var jag imorse när mamma och Linda (syster för er som inte vet det) väkte mig lite innan 8!


Såna här trevliga saker fick jag! Vattenkokaren och brödrosten av mamma och pappa och elvispen och kaffebryggaren av mormor!


Och så fick jag den här ursöta pläden av Annika (syster för er som inte vet det).


Sen va det skola som gällde för hela slanten. Jag och Sara satt och jobbade med vår c-uppsats i några timmar.
Dagens outfit blev därför sådant här:


Galet mycket för stor over sized tröja från Bik Bok
Svart linne Gina Tricot
Svart kjol H&M
Tunna strumpbyxor från antingen H&M eller Lindex
Och så självklart raggisar!

jag har ju även fått saker av mina vänner och ska få något till vet jag och så har även trillat in lite saker i brevlådan och jag vet att det finns något till som kommer trilla ner i brevlådan i dagarna så det kommer komma ett sådant här inlägg med bilder på vad jag fått av mina fina vänner också!

Annars så tackar jag er 80-85 pers som sat grattis till mig idag!

//Hon som inte känner någon skillnad åldersmässigt

Idag är första dagen..

.. av resten av mitt liv.

Raderna: I can feel that you’ve mezmerized my heart.
I feel so free.
I’m alive, I’m breaking out.
I won’t give in, cause I’m proud of all my scars.
And I can see I’ve been wasting too much time.

I Within Temptations låt faster, fick mig att inse att jag verkligen är på väg mot det bättre och att jag inte ska deppa ner för små skit saker!

//Hon som förtjänar att va lycklig och kommer skapa sin egen lycka från och med nu!


30 min kvar..

.. sen börjar mitt liv som 23!



Glädjande Besked!

Idag trillade det in ett glädjande besked. Jag är godkänd i den sista av höstens kurser. Och det skönaste är att jag inte behövt göra om något eller ens komplettera något denna gången. Det bara blev godkänt med en gång!
Så skönt med tanke på hur mycket skrivande det är nu i den sista kursen innan jag officiellt blir miljövetare!
Och telenor betalar den kommande fakturan eftersom de inte kan få rätt på min telefon och halva nästkommande faktura!

Update: Fick dessutom ännu ett glädjande besked nu precis när jag läste min mail!
Återstår bara en grej som jag längtar mest efter att få svar på!

//Hon som känner lite lättnad

Dagens outfit!

Inget speciellt egentligen.
In Flames tröja från Sweden Rock Shop
Svart linne Gina Tricot
Baggy-jeans/Boyfriend jeans från Gina Tricot
OCH Hello Kitty strumpor från H&M!
För övrigt måste jag räkna ihop dem och se om jag fortfarande har alla 18 paren kvar!

//Hon som älskar Kitty strumporna

Bilden från igår!

Miranda och Mattias!



Mackan!


Anton och Cicci!


Jag och David!

Nu är det bara själva födelsedagen kvar på tisdag. Så 22.28 på tisdag kväll blir jag officiellt 23!

//Hon som firade med de bästa!

En mysig kväll..

.. till enda.
Haft en riktigt mysig kväll med fint sällskap, god mat och grymt bra film!
Tack för att ni ville fira med mig och tack för presenterna <3

För övrigt så såg jag smalare ut än på länge när jag tittade mig i spegeln nu när jag kom hem. Kina mat och godis verkar va ett bra konsept *skratt*

//Hon som har få men ack så fina vänner


Födelsedagsfirande!

Idag ska det som sagt firas födelsedag med fina människor, kinamat och bio!
Och dagen till ära ser outfiten ut såhär:


Leggings från Gina Tricot
Kjol från H&M
Svart linne från Gina Tricot
Blommig tunnika från Gina Tricot
Och Tjocktröja från Cubus

Till det blir det även kilklackar! Nom nom nom!

Tänkte även visa er lite nostalgi bilder från några tidigare födelsedagar:

22 år - 2011. Fest hemma hos min dåvarande. Jag va rödhårig och långhårig och hade vit klänning på mig. De ni!


20 år - 2009. Var smalare, hade rött och svart hår. Lekte prinsessa. Firade genom att bowla och käka ute.


Ja shit alltså. Vi kan ju konstatera att jag föredrar att fira mina födelsedagar med ett mindre antal vänner än att festa. Vi kan också konstatera genom nästa bild att jag tycker om Hello Kitty och inte bara som strumpor utan även som halsband:



Nä nu ska jag hoppa iväg och sminka mig! uppdaterar kanske med mobilinlägg senare ikväll annars kommer det ett inlägg om själva firandet imorgon!

//Hon som älskar Kinamat!

Att något så naturligt..

.. kan kännas så konstigt! Kan inte riktigt förstå att det blivit dags!

Nu i veckan som kommer, kommer jag berätta vad det är jag svamlat om i så många inlägg nu. Har bestämt mig för att berätta både om det blir ett bra resultat och ett negativt resultat.

(Och nej, jag är fortfarande inte gravid!)

//Hon som snart spricker av att inte skriva ut vad det är hon går och väntar på

En helt vanlig fredag!

Såhär kan en helt vanlig fredag se ut i mitt liv!



Perfekt frukost med knäckebröd, juice och lite laktosfri yoghurt! Och så blev det Schindlers list dagen i ära! Riktigt bra film om judeförintelsen under andra världs kriget för er som inte sett den! Dock i svart vit med endast en fåtal färgklickar men ack så bra och gripande!


Sen bestod dagen i att städa, diska och plocka undan massa grejer som jag samlat på mig genom åren. Hittade massa saker jag glömt att jag hade. Bland annat denna ur tjusiga vägg-klocka! I do love it!
Och om man tittar i nedre hörnet åt vänster kan ni få en skymt av dagens outfit, som för övrigt inte kommer på bild!


Hittade även den här. Den absolut bästa "bok" jag visste när jag var liten!



En fredag vore heller inte komplett utan choklad! Just denna sorten och mörk choklad med mint är mina absoulta favoriter. Nom nom nom!


Och så avslutades dagen med hemmagjord skaldjurspaj och lite levande ljus!


Idag blir det plugg för hela slanten fram till två tiden. Sen ska jag göra mig i ordning och i kväll ska jag fira födelsedag (fyller ju 23 på tisdag) med de absolut finaste människor som finns!
Det blir Kina mat och eventuellt Mission Impossible 4 på bio eller lite utgång. Vi får se helt enkelt!

//Hon som ska skriva på c-uppsatsen nu!

Har en sån där..

.. konstig känsla i magen. Är nervös och upprymd samtidigt, vilket resulterar i konstant illamående. känner på mig att något är på gång!

Ska fira min kommande födelsedag med fina människor imorgon. Spänningen inför det och inför ett besked som kommer nästa vecka gör min mage upprörd!

Och nej jag är inte gravid, även om många punkter i detta inlägget pekar på det!

//Hon som inte tycker om att vänta på besked


Konsten att förflytta bläck från handen till halsen.

Jag är sån som skriver på min vänstra hand när det är saker jag måste komma ihåg att göra. Grejen är att jag oftast inte tvättar av det innan jag går och lägger mig.

Det som från början sitter här:




Hamnade sedan här:


Syns lite dåligt men ni förstår poängen!

//Hon som borde skaffa sig ett anteckningsblock

Dagens outfit!

Tycker det är roligare att blogga med bilder har jag märkt. Fotar typ allt runt omkring mig nu för tiden!

Vi kan väl lika bra börja med dagens outfit!
Jag är dock ingen van modebloggerska därav det urdåliga ansiktet!


Svarta Jeans från Cubus
Elfenbensvit långärmad tröja från H&M
"Farfars"-kofta från Vero Moda

För att piffa till det hela smällde jag till med ett par Kil-klackar också!


Längtar dock tills våren kommer så kan kan byta ut tjocktröjan och vinterjackan mot min älskade skinnjacka!
Såhär tuff blir man då! OM man heter Katarina *blinkblink*

//Hon som gillar outfit inläggen för då märker hon nya kläder i garderoben som sitter bra nu när vikten minskar

Självkänslan..

.. som uppstår när man har snygga kläder, bra hårdag, kil-klackar och lyssnar på within temptations our solens hour!

//Hon som har grym stil!


Sitter på..

..tåget på väg till skolan!
Imorse tackade jag ja till en grej. Om en vecka får jag reda på om mitt liv tar en drastisk vändning.

Men tills dess så fördriver jag tiden med lite seminarium i skolan!

//Hon som inte bara har seminarium utan även speed-dejter på schemat!


Malin!

Som svar på din kommentar! Tack, jag kommer berätta så fort jag vet om det gått vägen :D <3

Att längta ihjäl sig!

Finns två saker jag verkligen längtar efter! Den ena är en person och det andra talar jag om ifall det blir som jag vill! Håller alla fingrar och tår jag kan för att det ska gå vägen! Snälla snälla snälla rara söta, låt det gå vägen!

//Hon som hoppas på att något bra händer!


RSS 2.0 Follow princessofthedark