Fint väder!

Passande sådär nu när det är valborg idag. Plnaerna för dagen ser ut såhär:

* Ut och power walka en timme nu strax
* Duscha, göra mig i ordning
* Cykla och handla
* Bara vara
* Mysa med Malin och Anders ikväll och titta på bålet och fighten mellan sommargreven och vintergreven

Blir en lugn valborg i år. Orkar inte befinna mig på vanliga stället med fyllebrännboll och gamla bekanta och vänner. Utan istället blir det med nya bättre vänner.

Nä om man skulle få tummen ur och börja röra sig utåt!

//Hon som känner sig feeeeeet efter att ha drömt om godis

Ikea!

Nu finns det bara några saker till jag vill köpa på Ikea. Ett bord och en stol till balkongen och en byrå till köket. Borde ha någon form av hyllor också men har typ betongväggar så blir massa kludd att sätta upp dem. Men ja det andra jag vill ha går på 400kr. Som vanligt älskar jag ikeas priser. Ska följa med min kära mamms när hon ska upp snart så kan jag köpa det då!

Ska bli galet skönt att kunna sitta på balkongen och plugga nu när varmen börjar komma!

//Hon som ÄLSKAR ikea!

Veckans uppgift..

.. hos psykologen förra veckan var att skriva en lista över vad jag vill ha hjälp med. Den va inte det lättaste eller det roligaste. Kände mig sådär lagom förstörd!

Uppgiften den veckan är att skriva ner varje gång mitt humör ändras på helt under loppet av några sekunder. Jag ska skriva ner vad som händer, vad jag reagerar på och hur jag känner.

Sedan i torsdags har jag skrivit ner 3 händelser. Än så länge har det varit ganska lugnt. Återstår att se om det inträffar något mer innan jag ska till henne igen på onsdag.

Det störiga, eller kanske konstiga passar bättre, är att när jag är inne i min reaktion känns det helt normalt men när jag lugnat ner mig och skrivit ner vad som hänt känns det otroligt dumt men jag kan inte låta bli. Som tur är ska jag ju få hjälp med just mina humörsvägningar och det behövs verkligen. Vill få lite ordning på min skalle så jag kan börja dejta igen. Så jag kan ha en pojkvän (ja jag kände att det var pojkar som gällde för mig trots allt) som jag faktiskt kan behålla och inte reta ihjäl mig på honom. Vill kunna släppa alla negativa tankar och fokusera på de positiva saker. Är mer målmedveten än någonsin, för jag vet vem jag vill dejta! Och ja han är läcker! Dö-läcker!

//Hon som tycker det är galet jobbigt men galet skönt

Dålig uppdatering..

.. nu under helgen men det är ändå mindre läsare så tror inte det gör sådär super mycket.
Kan uppdatera er om att jag knappt varit hemma alls nu i helgen. I fredags stack jag hemifrån vid halv tio. Ner till Malin. Umgicks med henne till 14 tiden. Sen var jag hemma till 17.30 innan jag stack ner till Malin igen. Förfestade med henne och Anders (hennes pojkvän för er som inte vet det) och sen drog vi ut på krogen i HBG.

I lördags vaknade jag vid halv tolv och vid 13-tiden satte jag mig på bussen ner i stan för att sen sätta mig på 132 hem till mamma, pappa, systrarna och Tazze-man. Kom hem vid halt tolv på natten.

Idag har jag städat och suttit framför tv. Och nu ikväll har jag varit hos Malin igen och varit ute på en runda med Malin, Anders och hundarna och bara snackat skit.

Imorgon ska jag hänga med dem igen, och mysa lite valborg på kvällen. Annars har jag inget planerat alls. Borde göra något vettigt också. Får väl hoppas på fint väder så jag kan gå ut och power walka lite. Borde försöka komma iväg och handla lite också.

Tisdagen ska enbart ägnas åt uppsatsskrivande.

Onsdag morgon kommer en kill-kompis över vid 10-tiden med frukost och vid 14 ska jag vara hos psykologen igen.

Torsdag blir det skolan med Sara och skriva uppsats och sen ha ett handledarmöte vid 14-tiden.

Och kommande helg vet jag inte hur den ser ut än. Hoppas även på trevligt besök från norrut, vi får se när ett sådant besök planeras in!

//Hon som har många järn i elden

HATAR!

Att Sverige är så galet avlångt!

Tycker en viss stad på Ö kunde legat betydligt närmre!

//Hon som drömmer sig bort

Party!


Pratkvarn!

That's me. I alla fall när jag pratar med mamma efter att inte träffat henne på typ en vecka. Min lilla mamms är den bästa lilla mamms som finns!

Och en annan glad nyhet, som det ser ut nu så kommer jag inte förbli helt ensam i min lägenhet länge till! Håller tummarna för det!

//Hon som har en bra familj trots allt

Psykolog!

Shit vad sjuk min hjärna är och för att inte tala om störd.

Fick fylla i massa papper idag för att få grepp om hur mina tankar och känslor hänger ihop. Det blev galet verkligt för mig nu kan jag lova.

Det innebär också att KBT terapin är inledd på riktigt nu. Nu är det mitt beteende och mina tankar som ska arbetas om. 23 års inlärda mönster och tankar ska brytas.

Nästa möte är på onsdag, nästan så jag önskar att det inte bara va 45 min per möte. Vi måste alltid avsluta när jag väl kommit igång. Antar att det är ett bra tecken på att jag trivs med min psykolog även fast hon tvingar mig att både prata om och inse sånt jag inte vill egentligen. Men det enda som räknas är att det hjälper och det kommer det göra.

//Hon som måste lära in nya beteende och tankar


One pose!


Dagens outfit..

.. drar blickar. Det är särskilt underhållande när man Vänder sig om och kommer på någon med att spana in min häck.

Nästa stopp; psykologen. Det är äckeljobbigt att va där men det är ett måste och jag trivs med min psykolog så det underlättar ju en hel del!

//Hon vars mage fortfarande inte är okej


För övrigt..

.. märks det att det är något fel på min mage när jag minskat 1 cm i midjemått sedan 12 i förmiddags. Och ja jag har ätit.

Och till råga på allt har mina mini-piller bestämt att röra till det för mig också. Har nu mens för 3:e gången på 4:a veckor.

Jag må va 23, men det va länge sedan jag längtade så efter min familj, särskilt min mamma, som jag gör nu när alla andra sviker och kroppen hatar mig.

Psykolog-besöket imorgon - välbehövligt!

//Hon vars tårar inte slutar rinna


Aaaaaaaaaaa!

Jag får damp! Jävla skit mage lägg ner någon gång!

//Aj

Dagens för- och nackdelar!

Nackdelar:
* Äckliga falska och otrevliga människor
* Krånglande mage
* Förkylningsblåsor på tungan
* Får inte upp korken på en flaska hur mycket jag än försöker (och jag är den alla brukar gnälla på spänner korkar för hårt utan att jag själv tycker det).

Fördelar:
* Min medicin är lagom billig
* En välbehövlig komplimang från rätt person
* Inspanad av en snygg polis
* Psykologen imorgonbitti
* Hem till familjen imorgon och fira pappa med tårta
* Den otroligt goda saften i mitt kylskåp


Antar att det är nu jag ska välja att se den här dagen som positiv trots allt.. Aja lite The Big Bang Theory så ska det nog gå.

//Hon som blir så besviken på vissa människor

Outfiten till..

.. lillasysters student är fixad!


Klänning: Gina Tricot
Jeansjacka: H&M

Sen ska jag matcha med lite smycken och ett par läckra skor men basen är all done!

//Hon som känner sig fin

Skit mage!

Vet inte riktigt vad som hänt men ont gör det och dålig är jag!
Började redan igår men sen släppte det men nu är det ännu värre än igår.
Ingen skola för mig idag heller.

//Hon som kryper ner under täcket igen


Missing that feeling..

.. Missing waking up beside a warm man!


Nya inköp!

Kände för att spendera lite pengar. Utgång på fredag och kände inte för att ha något av det som fanns i garderoben. Sen behövde jag dessutom ha en klänning till systeryster student och jag hittade den perfekta! Sen hittade jag även en übersöt ring som jag bara inte kunde låta bli!

Bilder tagna från Gina Tricots hemsida!




Såhär ser det ut. Klänningen sitter som om den var gjord för min kropp och jag verkligen älskar den!
Linnet fick jag ta en galet stor storlek i för att ens få ner mina tuttar, vet inte om jag ska skratta eller gråta över det!

Och så här ser ringen ut:


//Hon som har 1 kr kvar på kortet tills den 25:e. Tur jag lagt undan 1800 om det skulle krisa!

Jag blir så..

.. trött!!
Vad är det för jävla stad jag bor i?! För några dagar sen var det skottlossning, i förrgår knivskars en människa och natten till idag mördades en 19 årig tjej. Egentligen är detta vardagsmat när man bor i Landskrona. Det händer så ofta att man knappt reagerar på det längre. Men denna gången var det annorlunda.

Tjejen som mördades igår, mördades utanför huset bredvid huset jag bor i! Hon mördades 10 meter från där jag bor. Hon mördades 2 timmar efter att jag precis cyklat där hon miste livet.

Det är läskigt, man är van vid att se alla sådana löpsedlar men det brukar alltid hända på avstånd från en, tills nu.. Nu hände det på min adress.

Sjuka jävla stad skaffa er ett liv och börja använda ord istället för våld!

//Hon som försöker undvika media utanför


Sovmorgon och underbart väder!

Idag var jag tydligen trött. Gick inte ur sängen förrän vid 11 tiden och då sov jag fram till halv elva ungefär. När jag väl kom ur sängen stack jag i alla fall direkt ner till City Gross. Passade på att panta och köpa toapapper. Man får lite sådär ångest när man inser att man bara har en halv rulle kvar nämligen.

Sen satte jag mig framför tv'n och åt frukost. Och nu har jag pluggat i ungefär 2 timmar. Det börjar faktiskt gå framåt, plus att jag fått diskat undan berget också. Bara för att jag faktiskt varit duktig idag ska ska jag laga ur-god middag. Kycklingbröst med skinka och ost i, och till det ris och creme fraisch röra med kryddor. MUMS!

Sen ska kvällen avnjutas i det helt underbara vädret med en cykelrunda!

Och ja jag känner att ni är djupt intresserade av vad jag har gjort idag så se nu glada ut people!

//Hon som mår bra när vädret är så underbart.

Skallebanken..

.. of DOOM!

Vädret suger, tvätten är igång och jag måste plugga. Bitter?! Ja lite..

Men väljer att bita i det sura äpplet och se till att få gjort det jag måste så att jag sedan kan återgå till att mysa ner mig i soffan. Ska även laga middag idag tänkte jag, inte gjort/behövt gör det på några dagar nu så det är dags. Ikväll får det bli köttfärspaj. Perfekt på en söndag och galet gott. Lätt dagens höjdpunkt!

//Hon som gärna bytar huvud med någon annan för tillfället

Längtan!

Ikväll längtar jag efter att kunna krypa ihop i min mans famn efter att ha lagt barnen i sina sängar...

Hoppas det inte dröjer allt för många år tills dess!

//Hon som dagdrömmer


Vet ni..

.. just nu känns det som att livet kommer ordna upp sig. Eller ja om man ska vara helt ärlig så är det rätt underbart som det är. Jag menar egen lägenhet som jag trivs i, snart färdig med min utbildning, ett sommarjobb, underbara vänner och jag håller på att få hjälp med min depression. Det enda som fattas är en älskling, en varm och trygg mans-famn att krypa ihop i på nätterna och vakna i på morrnarna. Men just nu sörjer jag inte det särksilt mycket. Sak faktiskt bli skönt att ta sig igenom terapin lite till först innan jag sätter mig i ett förhållande igen.

Om du min dröm-karl finns där ute och läser denna blogg; Jag kommer hitta dig! Förr eller senare! Och det kommer bli totally awesome!

//Hon som inte är forever alone!

Tänk om varje var såhär!


Mys-pys dag!

Ikvällen igår avslutades helt kanon och starten på denna dagen va ännu bättre. Finns inget bättre än att vakna till av att en ur-mysig människa kryper tätt intill en och lägger armen om en.

Sen när han lämnats av vid tåget möte jag upp Malin och jar umgåtts med henne i ungefär 5 timmar. Nu sitter jag hemma och ska plugga lite sen ska jag hem till Malin igen ikväll och mysa med henne och hennes karl! Livet är bra just nu. Jag menar hur kan en dag vara dålig när jag vaknar bredvid en mysig människa, umgås med hur goa människor som helst, ätit kinamat och vädret är allmänt skönt. Okej de där tre energidryckerna jag fått i mig under de senaste två timmarna kanske bidrar liiiiiite!

//Hon som återigen funnit känslan av att allt kommer att ordna sig

En snarkande..

.. människa bredvid mig i sängen och grannarna över mig dammsuger. Antar att det är dags att gå upp!

//Hon som vill mysa lite till


Lång och hektisk dag!

Idag har det varit mycket pågång!
Först psykologen imorse, idag rotade hon i mina känslor till mig själv. Inte alls kul kan jag försäkra er, men det blir bra. Det SKA bli bra!

Sen blev det en tur till skolan med Sara.

Sen hem och äta lite. Och nu har jag diskat undan det gigantiska berg som bildats hos mig. Ska städa, dammsuga och byta sängkläder för ikväll får jag fint besök!

Och på tal om hektiska dagar. Imorgon efter att mitt besök har begett sig ska jag möta upp Malin och hämta en cykel. Sen ska vi ut med Zeke och efter det ska jag följa med henne och storhandla. Sen raka vägen hem och plugga! Imorgon måste jag verkligen, inga undanflykter!

//Hon som borde dammsuga så hon kan njuta av vädret sen


En kväll som denna..

.. passar bra till att camma. 45 min med en trevlig pojke. Precis vad man behöver en sånhär kväll!

//Hon som borde sova snart

Ojsan hoppsan..

.. vilken galen nervositet som infann sig nu precis. Känns som det kommer hända något bra! Återkommer om det inträffar något av glädje!

//Hon som ska mysa ner i soffan och titta på lyxfällan

Ödets ironi!

Ibland hatar jag ödet men ibland älskar jag det. Som nu till exempel. Fick ju reda på en sak jag inte vill natten till idag men bestämde mig ändå för att va positiv och se det genom bra ögon. Jag gjorde ett medvetet val för en timme sedan som förde med sig massa positiv pepp. Det där med att livet blir vad man gör det och att man ska tänka positivt kändes sådär lagom klockrent idag!

//Hon som fick höra en bra sak idag

Bättre!

Idag känns allt bättre konstigt nog. Fick reda på en sak i natt som jag hellst hade sluppit och som inte var direkt kul om vi säger så. men idag känns det ändå okej. Idag kan jag tänka tanken "Det är lugnt, allt kommer ordna sig och det kommer ordna sig till det ännu bättre". Är sjukt tacksam att mina tabletter hjälper till så jag inte faller så långt ner och ser till så att det är lättare för mig att ta mig upp när jag väl faller.

Imorgon är det dags för psykolog-besök nummer två och då är det min självbild som ska attackeras. Ser definitivt inte fram emot det, det kommer bli mycket tårar. Men jag behöver det och jag ser ändå fram emot att få den hjälp som jag så länge behövt.

Idag måste jag handla det sista som jag glömde igår, sen blir det frukost och efter det massa plugg. Den här dagen ska det pluggas off doom så uppsatsen kommer igång lite mer, den har stått lite väl stilla ett tag nu.

Nä om man skulle klä på sig och cykla till affären!

//Hon som sovit helt okej och därför känner sig lite mer pepp på livet.

Det där..

.. var så inte okej!

//Hon vars liv goes on ändå förhoppningsvis


Saknar den där..

.. känslan av att känna att allt kommer att ordna sig. Känns lite som att min psyke straffar mig för att jag hade så jäkla kul i lördags, känns som att psyket hämnas på mig för att jag inte ska få kunna känna att jag förtjänar att må bra. Kan inte skaka av min känslan av att något fattas.

Fick ett mail igår av en av de finaste människorna i världen med peppande-musik. Lyssnade aldrig på låtarna igår men gör det nu och måste faktiskt säga att det känns lite mer hoppfullt nu.

Får ta tag i dagens planer så känns det säkert ännu lite mer bättre sen.

Idag är det en välbehövlig dusch som står överst på listan, sen måste det inhandlas mat för det är helt tomt i både frys och kyl och väldigt tomt i skafferiet. Sen ska det pluggas, måste ta tag i skiten nu så det blir någonting gjort. Och ikväll ska jag med på en lägenhetsvisning.

//Hon som saknar närhet

Landsarkivet!

Idag sticker jag och Sara till Landsarkivet i Lund för att leta fakta till vår kandidatuppsats. Ska faktiskt bli rätt spännande måste jag säga. Väder är fint och jag har bestämt mig för att cykla till tåget, ska försöka ta alla tillfällen jag kan till motion istället för att sitta på bussen och tjocka mig.

och på tal om att tjocka sig så är min mat i princip slut, måste verkligen handla men det är så trååååkigt att lägga pengar på mat. Vill inte! Aja får se vad jag kan skrapa fram, kanske klarar mig med att inte handla förrän senare i veckan!

Nä nu ska jag göra mig i ordning och försöka bli kvitt den jobbiga känslan som infunnit sig i kroppen sedan jag vaknade. I'm taking controll over my life! Hjärnspöken - be gone!

//Hon som tänker för mycket

Oh Noooooes!

Nu börjas det igen. Jag hatar denna känslan men samtidigt finns det inget bättre. Var tog självförtroendet jag hade igår vägen?! Hade behövt lite av det idag känner jag.

Måste bara sysselsätta mig i 2 timmar till för då börjar Wolfmen på tv och den filmen är niiiice och då kan jag i alla fall sysselsätta tankarna med den tills det är dags att sova. Frågan är bara vad jag ska göra till klockan nio.. hmm..

//Hon som tänker för mycket

För i hela helvete..

.. vad hemska bilderna från igår är FUUUUUUUUUULA! Jag dör av skratt här!
Om vi säger såhär, det syns mer än väl på bilderna att vi är allmänt fulla, främst jag! Finns lite väl många bilder på mig när jag hoppar runt till Aqua. Tack för den Malin, tur att det är min kamera så jag kan gömma de bilderna från resten av världen ;)

Men några bra faktiskt fina så slänger upp några här nedanför!


Såhär började kvällen och det satte temat för resten av kvällen och natten fuckin' crazy!


Såhär chokad blev jag av hela rump-insidenten!


Utspårningen spred sig sakta runt bordet!


Malin var mest söt!


Sen mystes det!


Sen slog galenskapen till igen!


Jag trillade - precis som vanligt när jag dricker! Men det stoppade inte mig från att fortsätta vråla med i en Aqua låt!


Pojkarna myste också på sitt manliga sätt!


Sen bev det ytterligare mys..


.. och ännu mer mys!


Sen var det dags för krogen och då fick kameran inte följa med!

//Hon som får ha fest snart igen!

Oh My God..

.. vilken kväll/natt.

Kommer komma upp lite bilder under dagen men orkar inte nu så jag nöjer mig att samanfatta gårdagens händelser såhär:

- Underbara vänner
- För mycket alkohol
- Dansande (normalt)
- Dansande (sexigt med en random snubbe)
- Tjejhångel
- Blev raggad på
- Drama
- UNDERBART

//Hon som är aningen bakis idag

Underbart väder..

.. kommer hedras med mina "Hooker"-shoes ikväll! Älskar dem!


This feeling..

.. I know to well. Länge sedan sist, men jag välkomnar den gärna. It makes me feel alive.

//Hon som kanske.. (ja fundera på den ni!)

Någon som vill..

.. handla åt mig? har typ nada hemma och är as-hungrig men orkar inte spendera pengar på mat. Tänkte göra köttfärspaj för att det är så satans gott men det fattas lite väl mycket för att få ihop en paj så det får bli pajskal och stekt köttfärs till istället. Blir nog gott ändå och jag tycker ju bäst om pajskalet ändå så jag blir nog lite mer nöjd än vanligt känner jag på mig!

Idag har jag varit hos doktorn som sagt, tvättat, städat, haft Mackan på besök en snabbis och fått 28 ölglas av honom. Nu lagar jag mat och bloggar. Sen ska jag försöka plugga lite idag också och få in kläderna i garderoben innan Malin och Anders dyker upp ikväll!

Imorgon får jag städa det sista och plocka undan sådant som eventuella kan gå sönder. Ska även handla hem lite "blannevann" så jag kan grogga imorgon!

Men nu ska jag worka min magic och se till så jag får lite mat i magen!

//Hon som kan improvisera of DOOM!

Läkarbesök..

.. om två timmar då. Är inte direkt nervös denna gången faktiskt. Det som ska diskuteras är mina tabletter och få utskriver mer. dock ska jag säga till att jag inte vill ha de där "sov"-tabletterna mer för min psykolog tycker jag ska va försiktig med dem då de kan va beroendeframkallande. Så vill bara ha antideppen. Sover ändå lika dåligt ändå fast jag har de andraa tabletterna så det är inte direkt någon förlust.

Sen blir det lite plugg och städning idag. Måste fest-säkra min lägenhet känner jag. Och ikväll ska det tvättas. tycker det är rätt mysigt att tvätta men jag hatar att behöva lägga in tvätten i garderoberna efteråt. det finns ingen plats!

Men men det känns som en bra dag idag, vikten går åt rätt håll, har söta vänner och et har dykt upp ett nytt ansikte i mitt liv som passar väldigt bra där. Och för övrigt är Ö&B bäst! Köpte två flaskor balsam, en flaska schampo och två flaskor sköljmedel igår för 50 kr. Inte helt fel det där inte!

Nä nu borde jag äta frukost, inte för att det finns något att äta hemma hos mig direkt men får väl använda fantasin lite!

//Hon som borde handla hem mat

Slänger in..

.. lite motion med Malin idag. Gäller att passa på när vädret är fint!

//Hon som mår bra idag


Chris Rea..

.. och plugg. Inte helt fel en onsdagseftermiddag faktiskt. Chris Rea är pappas fel att jag älskar. Vi lyssnade alltid på hans musik när vi grillade hemma när vi var mindre. men ack så mysig röst gubben har!

Idag har jag varit i skolan, fått lagat min cykel för ynka 150 kr. Ny kedja, ditsättning av kedja och fix av växlarna, fick dessutom trevligt sällskap medan jag väntade av en kille jag har gemensamma vänner med som jobbade där.

Jag har även lagat mat och nu sitter jag och pluggar. 1 timme avklarad bara lite kvar nu innan jag kan krypa ner i soffan och titta på "min pappa är bäst" klockan 20 och sen "Greys anatomy" klockan 21.

Imorgon blir det plugg, träning (om vädret tillåter) och kanske hjälpa mamma och pappa att flytta det sista i farmors lägenhet.

På fredag blir det doktors besök i stället för jobb intervju eftersom jag redan fått ett jobb och verkligen inte kan missa det doktorsbesöket. Sen blir det hem och tvätta så man har något att ha på sig på inflyttningsmyset/utgången på lördag.

På lördag blir det som sagt pary men det ska även städas och pluggas.

På söndag ska det pluggas ännu mer och ska även med på en visning på en lägenhet!

En fullspäckad vecka återigen. Kanske skönt det där!

Nä om man skulle återgå till skrivandet så jag kan sms med trevliga människor sedan!

//Hon som diggar gubb-musik

Trött!

Igår kväll fick jag ett spontanbesök som inte åkte hem förrän vid 12 tiden och jag skulle upp 7. Och så dåligt som jag sover blev det inte mycket sömn, men vad gör man inte för den goda sakens skull.

Idag har det varit skola, sen hem och vända - ringa lite samtal och äta och sedan ner på Maddes med mysigt folk. Blev en tre timmars fika och nu har jag varit hemma i en timme. Fått i mig en mugg te och ligger i soffan och tittar på Desperata hemmafruar och efter det blir det GCB och sen sängen. Skola imorgon igen!

Men nu ska jag återgå till tv'n!

//Hon som vill kunna sova!

En bild..

.. säger mer än tusen ord!


Kärlek!

Klicka HÄR för video på Tazze-man!

<3

Tyzon <3

Mitt lilla hjärta. Han blir så glad när man kommer hem till honom. Och när jag skulle åka hem till mig idag började han pipa och studsa som en dåre för han trodde han skulle få följa med. Det fick han ju sist jag var hemma. Min söta lilla raggmunk!



//Hon som har en söt video på honom hon ska försöka lägga upp också

Böcker och kärlek!

Finns få saker som ger mig ett sånt lugn som att fastna i en bra bok och glöma bort omvärlden. Tyvärr har jag inte haft tid eller ork att sätta mig in i särksilt många böcker de senaste tre åren på grund av min utbildning. Har helt enkelt inte haft tid eller orkat sätta mig med en vanlig bok när det är så mycket kurslitteratur som ska läsas. Men igår tömde vi i familjen ur farmors lägenhet och det slutade med att jag tog med mig runt 75 böcker hem, vilket resulterade i att jag nu har 215 böcker lite drygt hemma. Platsbrist ja! Men nu är skolan snart äntligen slut och gah vad det ska läsas då! LÄNGTAR!


En bokhylla till skulle inte varit fel!

och så till kärleks-biten: Jag har varit hemma hos mamma och pappa lördag till söndag. Hur mysigt som helst med massa god mat och skratt. Saknar min familj lite måste jag säga. Fick med mig lite kläder och annat smått och gott också. Och ytterligare en tavla. Det finns två stycken av den i hela världen. Den ena har mamma och pappa och den som jag nu fått har farmor och farfar haft.


En väldigt liten Katarina som äter glass med fingrarna. Den fick hänga i mitt kök, kände att den gjorde sig all sin rätt där.

Nästa inlägg kommer handla om lilla Tazze-man känner jag!

//Hon som kanske ska resa sig från golvet till soffan

Dagens inköp!

Här kommer dagens inköp förutom ett par svarta leggings och ett helt vitt lakan. Tänkte att det vet ni hur det ser ut redan!


Biltema inköpten: Två däck + slang, ett lås och en korg. Nu jäklar ska det börja cyklas!


Ikea inköp: ett skoställ..


.. en teflonpanna, knivställ + tre knivar, skärbräda, fyra skålar och 16 bestick! (Fotade inte heller tavel-upphägningskitet.)


Och så dags kläd-imköp på Väla. Ett par svarta mjuka piratbyxor nu till sommaren och ett galet sött linne i vitt och marinblått.

Sen kom jag på att jag glömde fota min älskade klocka som jag även fått upp på väggen idag:

Haft den i snart tre år och äntligen fick den komma upp på en vägg!

//Hon som nu är trött efter en fartfulld dag

Bild-inlägg!

Länge sedan sist nu och jag lovade dessutom bilder på hur tavel-uppsättningen blev!

Men innan ni får se den måste ni se lite andra saker först!


Det här upptäckte jag igår. Två tjejer som sitter och solar på balkongen med typ tubtoppar och gubben på balkongen över som lutar sig så långt ut som han bara kan för att få en skymt av tjejerna. Dock lite när jag såg det, var tvungen att ta en bild!


Hittade lite citat jag borde leva mer efter. Bland annat detta..


Och det här!

Men för att återgå till dagens tavlel-bestyr!


Såhär började dagen. Frukost med systrarna <3
Bilderna från mina inköp kommer i nästa inlägg annars blir det för mycket på en gång. Så vi hoppar resten av dagen än så länge och hoppar direkt till tavlorna!


Köket - över matbordet.


Över sängen. Mask som mina yngsta syster målat och som jag lagt beslag på. Älskar den. Och en fota upphängningsgrej som jag ska hänga foton från mitt liv i så fort mamms laminerat dem åt mig!


Hallen har fått en skohylla. En ordentlig skohylla inte bara en hatthylla som fungerar som skohylla då det blev fullt i garderoben. Och så har jag fått upp en spegel så nu kan jag börja noja över vad jag har på mig igen haha.


Fått upp anslagstavlan, och även massa av mina minnen på tavlan som konsertbiljetter och sånt. Dock glömde jag fota den efter det.


Och själva tv-rums delen. Alla mina Misstri Gri tavlor som jag älskar.


//Hon som börjat tycka om att blogga igen

Händig kvinna of doom!

Idag har jag varit på Väla, Ikea och Biltema med mina systrar. Hade presentkort på Väla plus att om man hade H&M's app i mobilen fick man 20% rabatt på dyraste plagget. Passade på att köpa ett par lite mjukare byxor att ha till sommaren där inne. Sen köpte jag ett lite sötare linne och ett par leggings inne på Gina Tricot. Fick lägga till 58 kr extra inne på Gina men allt annat täckte rabatten och presentkortet, så 58 kr för tre plagg känns bra!

Inne på Väla köpte jag en skärbräda, ett knivställ + tre knivar i olika storlek, en stekpanna, ett lakan, fyra små skålar, 16 bestick, ett kit med saker för att hänga upp tavlor och en skohylla. det gick på 300 kr. Jag ÄLSKAR Ikea!

På Biltema blev det två cykeldäck + två slangar till däcken, en cykelkorg och ett cykellås för 240 kr.

Totalt har jag spenderat 594 kr. Maxgränsen för vad jag fick spendera var 600 kr. Helt underbar! Och då köpte jag ändå lite mer än vad som var tänkt!

Har nu spenderat en timme med att hänga upp tavlor och sådant så i nästa inlägg får ni se lite bilder på hur det blev tänkte jag!

Nä nu ska jag äta, inte ätit sedan 10 i förmiddags!

//Hon som måste äta

Alla måsten!

Som igår är detta en dag fylld med måsten.

Än så länge har jag städat hela lägenheten och alla små skrymslen. Och lagt i en maskin tvätt. Snart ner i källaren och lägga in den i torktumlaren. Sen när tvätten är klar ska jag ge mig ut på en träningsrunda så jag dels får motion och dels för att det är galet fint väder. Måste ändå ner till bibblan och hämta den näst sista boken jag reserverat så det passar perfekt. Efter att jag hämtat boken blir det lite plugg och sen laga middag. Får bli kyckling idag. Det här med att äta nyttigare och låta bli sötsaker blir lättare och lättare för var dag som går.

kan bli lite problematiskt hemma hos mamma och pappa i helgen bara men jag får koppla på stålnerverna och mitt jävlar anama!

//Hon som känner sig som värsta hemmafrun, minus pengarna från en rik man

Blä!

På grund av alldeles för dålig kost under en månads tid har jag gått upp lite av det jag hade gått ner. Känns sådär lagom kul när man redan mår dåligt över hur man ser ut.

Aja förra måndagen började jag brukar allvar igen i alla fall och har endast fuskat en dag av det. Nu måste jag bara se till att dra ner mängden på det jag äter också så ska det nog bli jätte bra, men ett steg i taget. Tar ungefär två-tre veckor innan kroppen vant sig vid nya kost och just nu är det bara 1 ½ sedan jag slutade äta massa skit och slutade dricka massa skit. Så nu efter påsk när det gått två veckor ska jag börja dra ner på potionerna också så det blir en bra balans. Det suger dock hårt att det är påsk och massa choklad vart man än vänder sig. Suger börjar redan försvinna lite smått i alla fall. Finns enbart en gång jag får fuska och det är när det nya marabou chokladet kommer ut med jordgubbs-smak. Det bara måste jag smaka.

Annars är läget rätt lugnt. Fick sommarjobb igår med, på samma ställe som de senaste tre somrarna, men tillbaka på dagen. Vill egentligen inte jobba dag utan natt men jag behöver pengarna så det får bli bra ändå!

Nu ska jag fortsätta plugga och sen blir det middag. Falukorv i ugnen och orange potatismos!

//Hon som redan är hungrig

Den här veckan..

.. är det full rulle.

Igår va det psykologen, träffa Malin, diska, plugga och laga mat.

Idag blir det skolan, handla lite små saker och plugga.

Imorgon blir det skolan och städa.

På torsdag kommer min "saftslampa" och så ska jag plugga satan.

På fredag blir det väla/Ikea/biltema med systrarna. Och eventuellt plugg.

På lördag blir det tömma farmors lägenhet och äta påskmiddag hos mamma och pappa. Ska även sova där tills söndagen.

På söndagen ska pappa hjälpa mig att fixa däcken på min cykel och så blir det fortsatt tömning hos farmor.

Full rulle om vi säger så!

//Hon som fullt upp


Fredagen den 13:e..

.. håller vi tummarna för mig för då har jag en jobb-intervju!
Personlig assisten gäller jobbet och det är ett jobb som gör att jag kan ta en paus från skolan ett tag och jobba i stället och bygga upp krafterna för att fortsätta plugga sedan!

Hoppas verkligen att det går vägen, skulle gjort allt så mycket lättare för mig!

//Hon vars jobb-ansökningar äntligen gav något positivt

Preliminär diagnos:

Grov depression!

Men äntligen får jag den hjälp jag behöver!

Nu ska jag hem äta lite, ringa på ett jobb och varva ner. Sen ska jag ner till Malin en sväng och sen blir det hem och plugga och laga mat. Får se om böckerna jag reserverat är på biblioteket så ska jag passa på att hämta dem med!

//Hon som är trött i huvudet


Det första..

.. psykolog-besöket väntar idag. Om lite mindre än två timmar ska jag vara där. Kan väl inte säga att jag känner mig direkt sugen på att åka dit men samtidigt har jag längtat så efter att få hjälp, efter att någon ska komma på vad det är som är fel i min hjärna. Jag kanske äntligen kan få en diagnos och veta vad det är jag kämpar emot.

Jag vill inte ha en diagnos för att kunna skylla på den, jag vill ha den för att jag själv vill veta vad som är fel. Varför jag är som jag är, gör som jag gör och säger som jag gör. Jag vill ha en diagnos för att jag då kan förklara för människor att jag ibland blir som en helt annan person på grund av att jag har en sjukdom. En sjukdom jag kämpar mot varje dag. En sjukdom som inte ska få vinna men dock en sjukdom som finns där.

Återkommer med ett nytt inlägg när jag varit där. Idag börjar resan mot en friskare och bättre hjärna, en friskare och bättre Katarina.

//Hon som borde sminka sig

Otrevliga ångest..

.. please go away!

// Du är inte den enda som känner det som att du ska gå sönder

Jag tänker inte..

.. ha dåligt samvete för valet jag gjorde. Ja jag saknar dig men det var rätt val för mig. Jag kan inte leva mitt liv för att göra andra lyckliga men mig själv olycklig. Jag måste få gå min egen väg, jag måste få lära mig att leva utan någon som håller min hand hela tiden.

Du är en helt underbar människa och jag vill inte förlora dig som vän J. Du kommer hitta den rätta för dig. I know you Will. Kom bara ihåg att tro på dig själv!

// Hon som saknar dig


The world isn't big enough for the two of us!

Orkar inte med att världen är så liten som den är. Eller ja snarare att internet gör att alla haft någon typ av kontakt med alla andra.

Återgår till att ta hand om tvätten, den är det iaf bara jag som beblandar mig med.

// Hon som luktar tvättmedel


RSS 2.0 Follow princessofthedark