Jaha..

.. då har jag ett jobb nu då. Det är inget drömjobb och det är urdålig lön men det är ett jobb och det betalar hyran i alla fall och det är ju huvudsaken. Från och med nästa tisdag jobbar jag som mötesbokare på Responde i Malmö.
Ser faktiskt fram emot det. Klarar jag detta jobbet så klarar jag vad som helst. Plus att jag får öva upp min sociala kompetens ännu mer. Hyran blir betald i alla fall och det är det som är huvudsaken.
 
//Hon som testar ännu en karriär

Eftermiddags-funderingar!

Känner mig lite sådär just nu. Ont som fan i skallen och ångest över att jag fortfarande inte har ett jobb.
 
I övrigt så är jag typ den enda i min umgängeskrets som inte har jobb, inte har någon att tycka om/någon som tycker om mig och jag är dessutom fetast! Ja idag är jag bitter. Idag känns det som att allt bara är negativt.
 
//Hon som borde laga mat och få upp blodsockret lite

När man inte har..

.. något vettigt att skriva men ändå vill skriva något.
 
Är så vidrigt trött på att söka jobb och försöka hålla koll på vikten. Är så vidrigt trött på att sitta hemma och glo.
Försöker roa mig med att planera årets julklappar lite smått. Måste försöka få ut så mycket som möjligt för så lite pengar som möjligt. Till skillnad från tidigare år har jag ingen aning om vad jag ska ge bort i år. Tur man bara har 4 stycken som ska ha julklappar i år i alla fall. Eventuella byten med vänner får bli genom någon form av julklapps-spel då jag inte har råd att ge mina vänner något större. Vilket är sådär lagom trist men vad gör man inte när man är arbetslös och inte har någon inkomst.
 
Aja det löser sig!
 
//Hon som borde fortsätta söka jobb

Fint besök!

Är man sjuk får man mysa med andra sjuklingar. Andra sjuklingar som dessutom råkar vara en av de bästa människorna på jorden!
 
Ska möta upp honom en ungefär en timme!
 
//Hon som snörvlar och hostar

I natt..

.. hände det sjukaste på länge! Vaknade vid 5-tiden för att jag behövde gå på toaletten. Precis när jag lagt mig i sängen igen hör jag massa skumma ljud uteifrån trapphuset och att en dörrklocka ringer. Gå upp ur sängen och tittar ut genom titt-hålet. Där går en av mina grannar och tjuter och trycker på dörr-klockor en stund innan hon går in i sin lägenhet igen. En granne med demens av något slag - OH YES!
 
Sjukt random och sjukt konstigt, men eftersom jag jobbar med dementa är jag inte förvånad men samtidigt är det lite läskigt. Aja, tur det var en liten tanta och inte en stor karl!

//Hon som känner till demens allt för väl

Det är sjukt..

.. hur mycket en människa kan förändra en på så kort tid. Hur mycket en ynka liten människa kan få en att tvivla på sig själv så mycket. Hur en ynka människa kan få en att tro att det är en själv det är fel på och att man borde höja dosen på sina anti-depp.
 
Varit utan "honom" i 1 ½ vecka nu och det är sån sjuk skillnad på mitt humör. Jag gråter inte längre, jag känner inget behov av att höja mina mediciner och framför allt så skrattar jag igen och jag oroar mig inte längre för att jag ska göra något fel. 
 
//Hon som är fri och lycklig
 

En bra..

.. dag idag!
Inte använt så mycket vatten som LandskronaHem räknat med så får en sänkt hyra denna månaden. Bara 100kr men det är 100kr som räcker långt vill jag lova.
 
Sen har jag dessutom fått mitt examensbevis idag!
 
 
//Hon vars liv går åt rätt håll igen!

Svar på..

.. kommentar!
E: Vi förtjänar bättre! Båda två!

Råkade ut för..

.. en kille som inte kunde kontrollera sitt humör. En kille som skällde på mig och surade på mig så fort jag öppnade munnen. En kille som inte borde befinna sig i ett förhållande någonsin. En kille som jag inser nu i efterhand att han inte var värd fem sekunder av min tid egentligen. Nu har jag iaf omgett mig av underbara vänner och underbar familj så nu är jag back on track igen. Vanliga Katarina är tillbaka, den nertryckta, oroliga Katarina är borta!
 
//Hon som förtjänar betydligt bättre

Dumpad..


Saknad!

Länge sedan jag saknade någon så mycket som jag gör nu. Saknar hans leende, hans röst, hans famn, hans pussar. Men framför allt saknar jag tryggheten hans närhet ger mig.

RSS 2.0 Follow princessofthedark