Har det rätt..

.. bra för tillfället om vi säger så.
Trots regn och rusk.
 
I onsdagskväll efter jobb träffade jag först en polare. Snackade lite skit, byte böcker mot pengar och lite sånt. Sen efter det fick jag besök av en annan person. Blev massa skratt och lite oskyldigt mysande. Kom i säng vid 1 tiden och hade varit uppe sen 5.30. Men det var det värt.
 
Igår pluggade jag först någon timme på förmiddagen och sen stack jag ut till Saxtorp. Lite familjemys och månadshandling. När jag kom hem på kvällen blev det fotboll hos Mattias och Miranda. Var hel mysigt trots att Tyskland förlorade mot pasta-landet.
 
Idag har jag spenderat dagen med Förhäxad och letat efter försäkringar till mig själv. Nu ska jag göra mig i ordning och snart sticka till jobb. Jobbar med Anica och Isabella ikväll så det kommer bli en kanon kväll!

//Hon som ser fram emot att jobba
 
 

Veckans enda lediga dag!

Är idag. Sitter just nu och skriver på c-uppsatsen. Den ska lämnas in igen i mitten på Augusti så måste börja ta tag i den. jag jobbar som ett as och Sara segare lite. Men nu jäklar måste vi komma igång. Jag har redan fixat en hel del men det är en hel del kvar. Men det ska nog gå!
 
Sen när jag är klar med uppsatsen ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sen blir det gå ner i stan och ta bussen ut till Saxtorp. Ska handla med min lilla mamms ikväll! Blir att kombinera nytta med nöje. Ska ha min sista godishelg den här helgen också. Sen får det fan vara nog. Nu när skolan i princip är över kan jag släppa det och koncentrera mig mer på vikten igen.
 
Dessutom är det nu bara 1 ½ månad kvar tills jag ska tatuera mig! PEPPEN!
 
//Hon som ska fortsätta med uppsatsen
 

Workoholic eller vad?!

Har tagit några pass till. Varav ett kvällspass idag. Så idag blev det först ett morgonpass och sen vid 16 ska jag vara tillbaka på jobb för ett kvällspass. Lite vila nu och se taggar vi jobb igen. Får i alla fall lite ledig mellan 14.00 imorgon till 14.00 på fredag. Så hela två dygn jag är börja från jobb.
 
Fördelen med extra passen är pengarna. Och lite extra pengar behövs då det planeras en resa till Ullared i slutet på Augusti - början på September. Sen ska jag ju dessutom tatuera mig i mitten på Augusti.
 
//Hon som längtar

Sliten!

Gissade vad som hänt?!
 
Jag har fått ytterligare extra pass. Nog för att jag vill ha pengarna och måste ha pengarna men jag har fan inget liv. Dessutom har jag en uppsats som måste fixas till mitten på Augusti, vänner att hinna med och kanske lite annat smått och gott jag gärna också vill göra. Jobbar i genomsnitt 6 dagar i veckan. Ja jag är glad att jag har jobb så gnäller inte på det, men samtidigt så vill jag så gärna bara ha lite paus från allt.
 
Dessutom finns det någon annan som jag så gärna vill lägga uppmärksamheten på just nu.
 
//Hon som är sliten med tillfreds

Midsommarhelgen!

Den har varit helt galen men helt underbar.
 
I fredags firades det med Evelina, Mattias, Miranda och Olle. Det blev knytkalas och lite alkohol. Sen bar det iväg till tivolit i stan. Virvelvinden <3
 
Igår hade Mattias och Miranda inflyttningsfest så då blev det ännu mer helt underbara människor och mer alkohol. Skönt att kunna festa lite. Länge sedan sist.
 
Idag blir det tvätt om typ 2 timmar och sen blir det lite extra jobb vid 16. Glad att jag inte blir bakis så jätte ofta haha.
 
Poängen är i alla fall att jag umgåtts med de som betyder mest och lite nya helt underbara människor. En kanon helg jag kan leva lite på nu den kommande veckan när jag jobbar 6 av 7 dagar. 7 av 8 om man räknar med idag.
 
//Hon som är trött men glad
 

Öhm okej..

Det första öhm'et. Jag gillar det nya upplägget på blogg.se här när man är inloggad och ska hantera sin blogg. Lite rörigt men ganska snyggt. Lär mig det nog rätt snabbt.

Det andra öhm'et är att en människa jag hade att göra med i början av året, som försvann för att vi hade olika syn på livet, börjat krypa tillbaka in i mitt liv. Jag har inte ändrat inställning och det borde personen förstå själv. Aja återstår väl att se vad människan egentligen vill mig.

Nu ska jag strax ut och gå en runda med en vän i regnet och sen ikväll blir det inflyttningsfest hos Mattias och Miranda. Hade för övrigt en kanon kväll med Mattias, Miranda, Evelina och Olle igår på midsommarafton!

                                                                                                                      //Hon som älskar sina fina vänner

Njuter av livet.

Och den ska tas till vara på under bästa möjliga förutsättningar. Städa lite grand nu på förmiddagen. Sen iväg till Jysk och ÖB med Evelina (kusin) och Mattias. Sen i eftermiddag/kväll ska jag träffa Annika (lillasyster) och mysa lite med henne. Börjar inte förrän 14 imorgon visade det sig så kan njua av livet ikväll och ändå få sovmorgon.

Njöt av livet igår med. Umgicks med Evelina och fikade lite. Sen stod vi och pratade lite med Mattias och Miranda en stund utan för deras lägenhet. Ska för övrigt fortsätta att njuta av livet i slutet på denna veckan. På fredag efter jobb blir det förhoppningsvis lite bio med Mattias och Miranda och på lördag blir det inflyttningsfest hos dem. På söndag ska jag bara tvätta, vara bakis och ladda inför jobb på måndag. Har blivit galet mycket jobb nu dessa två första veckor. Och efter helgen drar det igång med galet schema igen. Jobbar i genomsnitt 6 dagar i veckan. Men det blir goa pengar sen så jag klagar inte. Inte så mycket iaf. Haha!

Fick för övrigt delgering igår. Inte velat ha det innan av olika anledningar. Men nu ville jag och jag behövde inte ens göra något test. Jag bara fick lappen med beslutet. Känns så jäkla gött att de på jobbet tycker jag är såpass duktig som jag är och att de litar på mig. Får beröm redan innan jag utför något. Jag passar på ett sådant jobb. Synd bara att det inte är vad jag vill syssla med i resten av mitt liv.

Nä nu ska jag ta tag i mina måsten så jag kan komma ut och vara social sen!

//Hon som bara måste få in uppsatsen igen innan hon kan njuta helt av livet

Hahaha!

Gjorde precis en sak jag funderat på väldigt länge!
Har hört att man ska ta vara på nuet och inte glömma bort att leva lite också så det är precis vad jag gör.

//Hon som väntar med förväntan och spänning

Störd!

Min kropp och min själ. Sitter i soffan och tittar på matchen mellan Tyskland och Danmark. Tyskland ledde men nu står det 1-1 och hela min själ är i uppror. Mina tyska grabbar måste vinna!! <3

//Hon som har hjärtat i halsgropen

Bara skojade!

Fick precis ett extra pass på tisdag. Så det får bli jobb mellan lördag och tisdag. Vara ledig 1 dag och sen på det igen. Vilket innebär att jag på 12 dagar arbetar 10 av dem!

//Hon som behöver pengar


Tid över..

.. är väldigt sällsynt just nu. Jobbade måndag-torsdag. Är ledig idag men har massvis att göra. Och bara för att göra saken ännu bättre kommer jag komma försent till det första på listan för att folk segar på bussen och inte vet vad för biljetter de ska ha! Aja det är ont väder iaf. Sen blir det jobb lördag-måndag. Delad tur på lördag dessutom. För er som inte vet innebär det att jag först jobbar 6.45-13.00. Sen är jag ledig till 16.00 och så jobbar jag igen mellan 16.00-21.00. Det är en delad tur!

Nästa ledighet än inplanerad tisdag-onsdag nästa vecka. Ska bli skönt att få vila upp sig lite och försöka bli av med denna dubderförkylning jag drar på.

//Hon som inte vet vad sommarledighet betyder längre


Att vända kappan..

.. efter vinden är precis vad du gör. Ja jag gör det också ibland men jag anklagar inte andra för att göra det medan jag gör det själv. Det visar bara vilka som verkligen går att lita på. Aja jag tänker inte engagera mig mer i dig för jag orkar helt enkelt inte.

Och imorgon är det nya tag. Ska städa lägenhet, ägna tid åt mig själv och mitt utseende, hämta bok på bibblan, köpa lillasysters sista studentpresent, handla och kanske träffa min lilla mamms imorgon igen.

Men först: Snart dags för sista avsnittet av Grey's Anatomy. Kommer bli galet spännande!

//Hon som är inne på sin tredje dag men halt omlagd kost = hungrig

Inser att jag..

.. inte kommer ha särskilt mycket tid för bloggen nu den kommande tiden ändå. Denna vecka blir det städande och fixande hemma. Införskaffa mig mer mat och på lördag blir det studentfirande för lillasyster. Lördag är min sista fria dag av ingenting och på söndag blir det tvätt.

Och såhär ser nästa vecka ut:
* Måndag - Utbildning med jobb
* Tisdag - Bredvidgång på jobb
* Onsdag - Bredvidgång på jobb
* Torsdag - Bredvidgång på jobb
* Fredag - Psykologen
* Lördag - Träffa Cicci och jobba
* Söndag - Jobba (delad tur dessutom)
* Måndag - Jobba

Och så ska uppsatsen kompletteras någonstans mitt i allt detta också. Aja jag ser faktiskt fram emot att börja jobba, ska bli skönt med lite mer fasta rutiner igen. Sen ska jag leta efter ett jobb att ha till hösten och så ska jag ha tid för både mig själv, vänner och familj.

Tror detta kommer bli en galet bra sommar!

// Hon som ändå har ett bra schema

Orken saknas..

.. till att blogga. Har haft för mycket på gång.

//Hon som bloggar igen när inspirationen kommer tillbaka

RSS 2.0 Follow princessofthedark