EGO

 
 
 
 
 
//Hon som fördrev tiden lite
 
 
 
 

Kaos och längtan!

Har varit lite kaos i min skalle den senaste tiden. Bott själv i 7 månader nu och det är inte lika kul längre. Trots vänner, familj och pojkvän blir det ensamt. När man dessutom inte träffat sin pojkvän på nästan 2 veckor suger det ännu mer. Men vad gör man inte för jobb, sjukdom och lite annat smått och gott. Spenderade i alla fall ett dygn hemma hos mamma och det kändes bättre men nu känns det sådär igen. Och jag får vänta tills på söndag innan jag får somna i mitt hjärtas famn. Aja får hålla mig sysselsatt så att dagarna går fotare.
 
Idag blir det jobbsök, städning, diskning och tvättning. Imorgon blir det en tur till Åstorp och på eftermiddagen är det lite  kvalitetstid med M&M som gäller. På lördag ska jag till Knutan med min far och kolla när han kör, and having a talk with him om allt som hänt den senaste tiden. Sen är det bara lördagkväll och söndagförmiddag som jag måste sysselsätta mig själv. Men det ska säkert bli bra. På detta sättet kan jag och Micke ses när vi har en månad på tisdag.
 
Nu ska jag återgå till att leta jobb så jag förhoppningsvis snart slipper sitta hemma själv om dagarna.
 
//Hon som hatar att sitta hemma själv

Ändrade planer!

Idag skulle jag egentligen bara jobbat 4 timmar och sen åkt ner till Malmö och mitt hjärta. Men det får snällt vänta tills imorgon då jag fått 5 timmar till att jobba idag. behöver verkligen pengarna och även om det suger att vänta en dag till på att få träffa Honom så överlever jag.
 
Peppar med den här låten innan det är dags att sticka!
 
//Hon som jobbat ihop en hyra till som tur är

Kärlek


Ni kan omöjligt förstå..

.. vilken lycka och vilket besvikelse jag känner just nu.
 
Börjar med det negativa:
Min såkallade "pappa" har tydligen ett nytt förhållande. Och hur fick jag reda på det nu då kan man fråga sig..
Jo jag såg det på fucking facebook! Och på kommentaren om att jag hade uppskattat att höra det från honom fick jag svaret att han va så modern att han tyckte att facebook var ett bra sätt. Jävla fegis! Och "pappa" om du läser detta: du har förstört den lilla relation du hade med dina barn genom att göra så..
 
Men för att återgå till den andra delen av inlägget!
JAG ÄR UTBILDAD MILJÖVETARE NU! Uppsatsen har blivit godkänd!
 
Och utöver det har jag världens finaste vänner och en underbar pojkvän.
 
Evelina, Miranda, Mattias och Micke ni gör livet värt att leva! Älskar er! <3
 
//Hon som inte behöver en pappa när han ändå aldrig bettet sig som en
 
 

Trött på..

.. den här JÄVLA uppsatsen nu alltså!
 
Inlämning för tredje gången imorgon. Blir den inte godkänd då så vette sjutton om jag ens försöker få ordning på den igen!
 
//Hon som är bitter

Ja det kommer..

.. bli många snuttiga uppdateringar nu för tiden. Det blir så när man är kär i världens bästa <3

//Hon som är lycklig


Det är inte klokt..

.. att det faktiskt fanns en sån kille som jag drömde om. En kille som förstår varför jag är som jag är och som kan hantera det. en kille som är lyhörd och hellre frågar om något är fel någon gång för mycket än att få det att verka som att han inte bryr sig. En kille som själv har bagage som ibland kan skapa problem, en kille som på grund av det inte blir arg på mig när mitt bagage visar sig som hjärnspöken. En kille jag kan spendera flera timmar med att bara prata med och ändå sakna när samtalet avslutas.
 
Sen att han är galet snygg och får mig att känna mig lika fin gör ju saken bara ännu bättre.
 
Någon gång under natten mellan den 31:e Augusti och 1:e September under ett lååångt nattligt samtal, fingrar som drogs genom mitt hår och ömma kyssar föll jag stenhårt för den här killen. Aldrig träffat någon jag har så mycket gemensamt med och som verkligen förstår mig.
 
//Hon som inte tänker låta hjärnspökena vinna!
 
 

RSS 2.0 Follow princessofthedark