Somebody to talk to

Borde egentligen inte hålla det inne utan dela med mig av det. Men just nu finns det ingen. Fasaden är lätt att hålla upp nu efter många års träning, tror inte någon insett det än. Jag spelar för bra. Tycker inte om att bli lämnad ifred men ändå vill jag inget hellre just nu.

Är så trött på allt, har så sjukt mycket att göra att jag inte orkar ta tag i det, och det kommer gå en massa pengar nu denna veckan och resten av månaden. Suck!

Så många oros moment och för lite egen tid.

Hjärnan går på högvarv men inget vettigt kommer ur det.

Gör allt för att känna lycka.

Depresiv och manisk.

Hej S.A.D.

Godnatt världen!

Det blir konstigt ibland

Befinner mig i den mest förvirrande situation som finns. På ett sätt vet jag men på ett annat har jag ingen aning.
Ägnar mig åt plugget idag, orkar inte va social!

<3


Syster pepp på    Jag pepp på        Syster pepp        Jag pepp               Förband:
bussen upp         bussen upp          innan konsert     innan konsert         Triggerfinger



Within                         Läskig intro/kort         Sångerskan &     <3                             Vackra Sharon
Temptation! <3            film                           svensk gitarrist


Musik videorna     <3                    Bandet <3                  Jag må han leva         Äntligen fått se dem <3
kördes som bakgrund                                                     sjöngs för en av
medlemmarna som
fyllde år



(Tryck på bilderna för att se dem i större format)

Borde sova..

.. men tänker på dig

Lycka!

Fick ju äntligen se mitt älskade Within Temptation igår! Och gud så underbart. Visst det va inte den bästa konsert jag varit på men ändå, tänk er att få se den artist som betyder mest för en. Det är ren kärlek. Det kom t.o.m lite tårar i ögonen under Memories (LÄNK!) <3 Sharon är för övrigt en av de vackraste kvinnor som finna!

Väntan på att åka hem och hemresan va dock allt i från kul. Men orkar inte skriva om det nu, är för trött. Kom hem 6 imorse och halv 12 gick jag upp för att sticka till praktiken. Sen var det bara hem om och duscha och ut på äventyr igen. Ett mysigt äventyr som satt där det skulle! Där jag äntligen vann en diskussion som påbörjades för flera dagar sedan <3


Piercingar

Ger mersmak!
Bara en månad sedan jag gjorde min senaste men vill redan göra en ny! Tungan denna gången. Så snyggt :D
Ska bara övertala mina päron. Och ja eftersom jag bor hemma finns det regler att följa >.<
Och får jag inte göra den är det de första jag ska göra när jag flyttat som en liten present till mig själv!

Tatueringen får vänta ett tag till för den är mer skrämmande och går inte att ta bort som en piercing gör!

Within Temptation! <3

Shit insåg precis att jag ska få se mitt absoluta favorit band IMORGON!
Fattar ni så stort det är!
Inte ens jag själv fattar hur stort de är!
Trodde aldrig jag skulle få chansen att se dem live och nu ska jag äntligen få göra det imorgon!

Det slog mig nu precis när jag satte igång deras musik och började prova kläder inför imorgon. Har en tröja med dem som ska på imorgon och att se sig själv i spegeln med den tröjan och höra dem i bakgrunden fick mig att inse att imorgon vid denna tiden är jag på väg upp till GBG med syster yster och imorgon vid klockan 21 är jag världens lyckligaste människa. Jag kommer dö av lycka!

Jag är inte den som gråter på konserter (med undantag för en låt med Kamelot på Wacken 2010) men imorgon kommer nog tårarna befinna sig i närheten lite hela tiden känns det som.
Finns inget band som betytt så mycket för mig de senaste 5 åren ungefär. Finns ingen artist under hela mitt liv som betytt så mycket som de gjort vid närmare eftertanke. Deras musik har hjälpt mig igenom de svåraste stunderna i mitt liv.



FUCKIN' KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ!
<3

Trötthet

Usch så trött jag är nu för tiden. Inte gått ur sängen innan halv 12 fyra dagar i rad nu. Man blir helt seg av att nästan bara gå hemma!
Att vädret blir sämre och sämre hjälper inte heller.
Jag orkar knappt ens skicka sms och då vet man att jag är osocial för jag skickar alltid sms i princip!

Aja vi får hoppas att morgondagens konsert muntrar upp mig lite och att min förkylning inte blir värre än den redan är innan iaf torsdag!

Within Temptation <3
(Går att trycka på)

Känns bra!

Känner mig lugn och trygg i min själv, vet att där finns allt och lite till när jag/om jag väl skulle bestämma mig för att jag vill ha det <3

Nattliga överraskningar!

Det där va så INTE alls förväntat!
Tror jag är i chock tillstånd!

Ugh!

Igår:
* Upp tidigt
* Plugga
* Stressa
* Göra sig i ordning
* Stressa lite till
* Gå i affärer
* Snacka skit
* Färga hår
* Leka med barn
* Fota
* Mysa film
* Åka hem
* Sova

Idag:
* Upp tidigt
* Äta frukost
* Gå i affärer
* Prata
* Ta sig till frisören
* Sitta där i 4 timmar
* Bli snygg
* Åka och handla
* Dö framför tv'n
* Sova

Imorgon:
* Upp tidigt
* Träna
* Duscha
* Plugga
* Fixa till sig
* In till stan
* Fixa lite till
* SUPA!


Usch jag vill ha ledigt lite från världen sen. Känner att det börjar bli lite mycket socialt liv och lite för lite skolrelaterat liv. Aja får fixa det sista delen av helgen!



Så här fin är jag i mitt nya hår btw!

Godnatt!


Ljusglimtar och förvirring

Idag har det funnits några sådana!
Fått tid till att fixa mitt hår på torsdag! JIPPI jag slipper gå ut på krogen och känna mig ful. Mitt hår är ändå en sjukt stor del av min personlighet så måste ju känna mig fin! *fniss*

En annan ljusglimt va den roligaste bortförklaring ever innan idag. Jag och bästis skrattade så vi nästan dog, eller ja så jag nästan dog i en hostattack! Bortförklaringen va så ynklig och patatisk så jag tyckte nästan synd om människan haha

Den tredje ljusglimten är att jag idag fick bevisat för mig att jag har mer makt över en viss person än jag trodde. Hade inte förväntat mig att det skulle visa sig men det känns bra att det gjorde det. Synd bara att jag inte kan va en del av det. Men men :)


Och så till förvirringen då! Shit vad begrepp och teorier och metoder är svårt att lära sig när det kommer till luft, tryck och vindar. Jag menar bara titta på detta: Adiabatiska temperaturavtagande, hävning i atmosfären, latent värme, kumulus moln, kumulunimbus moln, högtryck dit, lågtryck dit och Corioliseffekten!

I guess it's back to work!

FAN!

Åh gud såååå fult! Första gången ever jag misslyckats med en hårfärgning och jag har ändå färgat håret konstant i snart 10 år! Så fult, så fult, så fult!

Det skulle bli brunt men blev ist enbart brunt längst fram först men nu ser det mer svart/grönt ut och baksidan av håret ska vi inte ens tala om.. MISSLYCKAT!!

Imorgon är det jag som ringer min frisör och bönar och ber på mina bara knä att hon har tid att hjälpa mig fixa det innan fredag kväll! Annars blir det att akut åka till affären och köpa blekmedel och försöka få bort skiten igen! Gud vad jag ångrar detta, och vilket slöseri med pengar!

Aja måste ändå klippa mig så kan lika bra låta frisören, som för övrigt är världens bästa frisör, fixa det åt mig!

BAJS!

Imponera

För att imponera på mig behöver man egentligen bara inse tre saker!

1.) Jag är beroende av lypsyl - ge mig ett Nivea Essential Care lypsyl och jag kommer älska dig.

2.) Mina väggar är fulla med tjejer. Ja tjejer. Just nu har jag 14 tavlor/flaggor på tjejer i mitt lilla rum på typ 3x5 m xD Misstrigri tavlor, Marilyn Monroe tavlor och flaggor på alternativa tjejer av Victoria Frances. Så ska det va en present så ge mig en tjej haha!

Victoria Frances flaggor

Misstigri tavlor

Marilyn Monroe

3.) Det sista jag blir imponerad av när killar tänker till, när de faktiskt anstränger sig. Choklad, levande ljus och mys till en film räcker mycket väl. Men det är just det faktumet att killen tänkt på det och fixat det själv!

Dessa tre är saker jag imponeras av när det gäller uppvaktning. Finns såklart mycket mycket mer hos en kille både när det gäller personligheten och utseendet. Men det får bli ett annat inlägg!

Framsteg

Provade ett linne innan idag som jag köpte för ett tag sedan men inte vågat använda då det suttit lite väl tight. Men idag satt det mycket bättre, happyface på det!


Rykten och insikter

Rykten:
Nu har jag fått nog, det snackas så jävla mycket skit om allt och alla i denna lilla staden jag råkar bo i. Fast denna gången tänker jag faktiskt lyssna på allt som sägs. Så ut med honom och in med lite mer singel-liv!

Insikter:
Jag är sjukt duktig på att va charmig när jag vill. Låter lagom ego men jag är fan det! Jag är söt, charmig och rolig så HEJ SINGEL-LIV! På fredag kör vi al in. Taggar redan!

Plus att det är 1 vecka och 2 dagar tills Within Temptation. Kanske man hittar en snygging och strula med under de lugna mysiga låtarna där ;)

Men nu återgår jag till plugget! Skriver mer senare eller imorgon. Har lite ny viktuppdateringar som ska göras :)

Kulturnatten

Jätte trevligt och mysigt, men en hel del tankar rör sig i huvudet på mig nu. Borde sova, inte helt nykter!

Äkta kärlek!

Den bästa kärleken som finns i livet är den från de fyrbenta små monstrerna som kommit och gått under mitt liv.
Hundar! <3 Vet att jag inte alltid framstår som en djurmänniska och att jag håller andras djur på avstånd, men innerst inne finns det inget som värmer mig mer än mina älskade hundar. Vet att det låter klyschigt men utan dem hade jag inte varit samma människa som jag är idag.

Yoko, Lindus, Jacko, Tyzon och Ozzy <3
(Alla bilder går att trycka på så de blir större).

Yoko. Dobermann tik. Mamma och pappa köpte henne när jag själv va runt året bara (Ja det är en väldans liten Kat som sitter på golvet). Galen hund försöker äta upp galet barn! Tyvärr kunde mamma och pappa inte ge henne den tid hon behövde och något slog slint i huvudet på henne efter bara 2 år så det slutade med att mamma och pappa tyvärr va tvugna att avliva henne. Går tyvärr inte att ha en ilsk dobermann i huset när man har en bebis krypande på golven =/



Lindus. Schäfer och för alltid min ögonsten <3 Gud i himmeln vad jag älskade den där hunden! Han va mitt allt. man kunde göra vad som helst med honom och allt han gjorde va att gosa tillbaka och pussa på en. Tyvärr fick han bara leva i 6 år innan han fick en obotlig sjukdom. Har nog aldrig gjort så ont i själen att säga adjö till någon/något som det gjorde när han försvann. Det sjuka va (och ja detta stör mig fortfarande) är att året efter att vi fått avliva honom hittar de ett botemedel mot just den sjukdomen han drabbades av. Älskade hund vad jag saknar dig! <3 Hans försvinnande tog hårt på familjen. Vi va utan hund i 6 år efter honom innan vi kunde gå vidare till en ny.


Jacko. Schäfer. Jacko va en skum men söt liten hund. Men även han va sjuk. Vi skulle egentligen aldrig köpt honom från början men vi tyckte så synd om honom som han vanvårdades hos uppfödaren. Tog dock inte lång tid innan vi insåg att han va sjuk. Bukspotskörteln fungerade inte som den skulle på stackaren. Tre år hade vi honom sen va vi tvugna att avliva honom. Världens sötaste lilla bäbis! som förövrigt älskade att hoppa i sin vattenskål när han va liten! En riktigt liten huligan!


Tyzon. Scäfer/Rottweiler/Flatcoat retriver. Köptes innan Jacko avlivades. Så att tag hade vi två sötnosar. Tyzon är den hund efter Lindus som lyckats komma mig närmast hjärtat. Älskar honom fast han är jobbig som fan ibland. Han är min lilla bäbis och han har alltid älskat att kura ihop sig bakom min rumpa. Liten som stor <3 Han är 8 nu. Har redan börjat tänka på den dagen han kommer försvinna från mig. kommer sakna honom äckligt mycket. Förhoppningsvis är det ett bra tag tills dess! <3 Bilden är tagen samma dag som vi fick hem honom. Jag la mig på golvet och det tog inte många minuter innan han lagt sig tillrätta på/precis intill min rumpa <3


Ozzy. Rottweiler. Världen klumpigaste och jobbigaste hund! Tror han seriöst har ADHD! Men älskar honom ändå. Han har de stördaste saker för sig och är så sjukt gullig. Gråter man i hans närhet blir han helt upprörd och ska trösta en. Kommer och buffar på en och klättrar på en och verkligen gör allt han kan för att man ska sluta va ledsen <3


Mina solstrålar! <3


S.A.D

Okej nu blev det ännu ett inlägg men kom på att jag fått en del nya läsa på senaste tiden och att dessa läsare inte vet varför jag blir så sjukt negativ ibland. Så länge ni inte läst vart enda inlägg jag gjort i denna blogg hehe.

Jag har något som kallas S.A.D - Seasonal affective disorder. Vinter depression för er som undrar.

Wikipedias förklaring är:

Årstidsbunden depression är en depression som uppträder regelbundet under en bestämd årstid (vanligtvis hösten/vintern). Lika regelbundet försvinner symptomen fullständigt. Vanliga symptom i den depressiva fasen är

  • en melankolisk sinnesstämning,
  • ökat sömnbehov
  • nedsatt social, fysisk och/eller sexuell aktivitet
  • ändrad (vanligtvis ökad) aptit med ändrat ätbeteende (sockerbehov) och viktökning
  • premenstruella spänningar
  • koncentrationssvårigheter

eller ofta en kombination av dessa.

Vid vinterdepression börjar de första kliniska symptomen runt september eller oktober. Sjukdomsbilden är i regel starkast i januari, medan symptomen gradvis försvinner igen under loppet av våren. Sommaren är vanligtvis symptomfri. Hos vissa patienter uppträder hypomaniskt eller, ännu mer sällsynt, maniskt beteende på sommaren.

Diagnosen beskrevs så sent som 1984 av Norman Rosenthal med kollegor. En av orsakerna till att sjukdomen länge förblev oupptäckt är att större eller mindre årstidsrelaterade stämningssvängningar är vanliga också hos friska personer. Det är först när denna svängning utvecklar sig till en sjukdom som man talar om SAD. SAD kan också ses som en extrem form av en naturligt förekommande variation.

Kunde lika bra varit en bild på mig istället för den listan..

Aja nä men såhär ligger det till och en hel del av er som läser min blogg har nästan daglig kontakt med mig men endast ett fåtal av er har känt mig länge nog för att ha upplevt vintrar med mig.

Jag försvinner. Eller ja inte bokstavligt talat men bildligt. Jag slutar höra av mig, jag blir grinig och jag försvinner in i min egen lilla värld. Det betyder dock inte att jag inte tycker om er och vill va utan er, det betyder att ni måste ha lite tålamod med mig och visa lite kärlek då och då. Jag behöver muntras upp och inte sitta själv när jag blir sjuk.

 

Så nu vet ni det och det är inget jag skäms över eller försöker dölja. Det är sån jag är och jag kommer inte kunna ändra det bara sådär. Dock har det blivit bättre genom åren och denna vintern har jag helt underbara människor i mitt liv som jag vet kommer finnas där vid min sida även om jag bitchar. Blir jag för bitchig så får ni placera mig under en stark ljuskälla, S.A.D är nämligen brist på kemiska ämnen i kroppen som solen och ljus producerar. Så nu vet ni vet!

 

Love you all! <3


Känslor i överflöd

Sammanfattas bäst såhär just för tillfället:

"Well, I never saw it coming.
I should've started running"

Aj!

Har haft sönder min nacke! Eller ja en muskel i nacken iaf! Så är lite kämpigt att sitta vid datorn men jag gör mitt bästa för att uppdatera mina läsande sötnosar!
Det stör mig dock för jag har inte tid att ha ont. Fick sjukskriva mig från praktiken idag och vet inte hur jag ska göra med skolan imorgon. Kan ju gå så men jag måste duscha och det kan jag INTE! Jag menar hur tvättar man håret när man inte kan röra på nacken. Enda alternativet är att stoppa huvudet rätt in i vattnet men då får jag allt i ansiktet och det är inte okej! Får se, kanske bättre imorgon. Ska be mor min köpa hem lite Voltaren när hon är och handlar ikväll så kanske det hjälper bättre än tigerbalsam och värmedyna!

För övrigt: Varför kan man inte ta personligheten från en människa och det uttre från en annan och sätta ihop dem två? Det hade varit helt perfekt i detta läget vill jag lova!

Nä ska försöka plugga lite nu, kan ju som tur är böja nacken neråt lite så jag kan skriva och läsa!

Träningskläder

Är typ det tråkigaste som finns. Men jag måste säga att man känner sig betydligt mer motiverad att träna om man ser bra ut. Jag kör dock på svart för det känner jag mig mest bekväm i. Har dock galna färger på mina sportbh'ar. En ultra gul och en mörklila. Lite piffigt måste det ju va!
Dock måste jag köpa nya byxor igen för de jag har är för stora, de håller inte in någonting längre och det är bara obekvämt att träna då!

14 September                                                       12 oktober

Synd dock att jag inte har exakt samma vinkel på bilderna för de går inte riktigt att jämföra, men lite skillnad ser man allt. Iaf  på armen som itne håller i mobilen!

Tjuriga människor

Seriöst det finns inget värre än människor som blir sura bara för att man säger att man inte kan umgås med dem eller göra något de ber om. Visst jag kan också bli lite besviken det säger jag inget om. Men människor som verkligen blir riktigt sura bara för att går mig på nerverna. Har jag inte pengar så har jag inte pengar! Det är ju knappast mitt fel att jag är student och vill spara de surt förvärvade slantar jag har till annat.

Och att folk blir sura över att jag ibland väljer bort dem för att plugga stör mig också. Ibland har jag inget val. Ibland måste jag bara helt enkelt sitta med skolarbetet. Jag läser 2 kurser samtidigt nu och börjar snart en tredje. Och i de två kurserna ska jag sammanlagt göra ett praktikarbete, ett arbete om praktiken, två inlämninkgsuppgifter, ett projektarbete om snölavinger, två övningar, en minitenta och en hemtenta. Sen nu i november börjar som sagt den tredje kursen och då blir det ännu mer. Jag har inte tid att va social alltid! Särskilt inte om folk frågar samma dag om jag vill hitta på något.
jag är sjukt ambitiös när det gäller skolan! Jag pluggar för sjutton för tillfället på Malmö Högskola, Skövde Högskola och Umeå universitet. Plus att jag gör praktik! Nej jag har inget liv, det bara är så.
(Ni som läser min blogg behöver inte ta åt er för det är inte riktigt mot er!)

Det sjuka är att jag ändå gör jätte mycket nu för tiden känns det som. Tränar 2-3 gånger i veckan, träffar vänner minst 1-2 gånger i veckan och spelar WoW på tok för ofta. Men ja lite sånt behöver man för att inte bli galen på plugget men jag vill själv välja vad jag vill lägga den tiden på. Och känner jag då att du inte är värd att lägga tid på så vill jag helt enkelt inte umgås med dig när det finns annat jag kan lägga tid på.

Och nej jag är inte bitter, haha! Jag är bara frustrerad över att jag har sjukt mycket att göra och så lite tid!
Längtar satan tills den 21:e då blir det en vild utgång med mina fina töser!
Men tills dess ska jag gå ner i vikt så byxorna jag tänker ha sitter perfekt, hinna plugga undan så mycket som möjligt och förhoppningsvis närma mig ett slut på praktiken!

Så med det sagt ska jag fortsätta skriva om Coloradofloden och konsekvenserna det skulle medföra om en av dammarna längst floden skulle brista!

Nya mått

Mätte mig i morse och insåg att jag nästan är klar med mina första delmål! Har nått sju av nio! Helt sjukt, och visa har dessutom krymt mer än vad målet va.

Mått (cm):

Start (cm):

Nuvarande (cm):

Mål (cm):

Vad x 2:

38

34

36

Knä x 2:

43,5

39

40

Lår x 2:

64

60

60

Höft:

101

97

96

Midja (över naveln):

92

85

80

Byst (bh):

96

92

92

Hals:

32

29,5

30

Arm x 2:

38

33,5

34

Handled x 2:

14,5

14

14


Nu har jag alltså gått ner 51 cm! Vet att det totala målet låg runt 52 och det kommer jag ju helt klart att nå. Men eftersom jag fortfarande har ungefär 5 cm kvar i midjan så fortsätter jag tills de är uppnådda och ser hur mycket det blir totalt sedan!

Känner mig peppad på detta igen nu. Ska börja lite mer allvar idag, inget godis och ingen läsk hädanefter och bara kakor på helgen. Sen ska jag dessutom shaka lite nutrillet 1-2 veckor nu. Eller ja de påsar jag har kvar i paketet sedan förra gången. Ska dock äta middag varje dag och fylla ut frukosten med t.ex. knäckebröd så att kroppen inte får en jätte chock när jag börjar med vanlig mat igen och går upp allt och lite till.

Så nu blir det frukost - en påse nutrillet och två knäckebröd, lite 7th heaven och plugg!

Oförklarliga känslor

Ni vet den där känslan man får ibalnd när man känner på sig att någon ska hända?
Jag har haft den i ett par dagar nu. Enda skillnaden är att denna gången är jag ganska säker på vad det är som ska hända. De två senaste dagarna har dessutom gått i den riktiningen.
Säger inte exakt vad det är som kommer hända men en viss person kommer berätta en sak för mig som jag egentligen redan vet men som ännu inte har blivit sagt.
Sen om det blir så eller inte återstår att se, jag brukar dock ha ganska rätt i mina känslor när jag känner på mig att någonting ska hända.

Men nu sängen och lite dagdrömmar innan jag somnar! <3

Avsked och funderingar

Idag åkte lillasyster min till Teneriffa i tre veckor för att ha praktik. Vinkade av henne vid tåget för 1 ½ timme sedan. Kommer bli lagom tomt utan henne. Men tre veckor går fort iaf och jag hoppas att hon har sjukt kul där nere! <3

För övrigt läste jag ett blogginlägg innan som en tjejkompis till mig skrivit. Hon skrev om känslan av att va kär, känslan när det pirrar i magen på en och man blir helt varm. Jag håller med i det hon skriver, det finns ingen bättre känsla än när det pirrar sådär lite extra och man inte kan låta bli att le. Jag vet dessutom att jag skulle kunna få den känslan nu med en gång om jag bara släppte på kontrollen. Om jag bara lät mig själv njuta och falla. Men det finns så många om och men som stoppar mig. Hade aldrig tänkt tanken att det skulle bli såhär för 2-3 månader sedan när jag och T gick ifrån varandra.

Jag är en sån typiskt tjej man ser i filmer, jag faller för första bästa som ger mig uppmärksamhet, förutsatt att han ser bra ut och har en hel del innanför pannbenet. Men sen ibland dyker där upp folk som man vet att man inte borde släppa in. Folk som man vet inte är bra för en, men lik förbannat står man där en dag och väntar på att han ska smsa eller känner hur det suger till i magen av nervositet när han väl gör det. Jag älskar den känslan. Att va så nervös att jag bara vill sjunga genom marken när jag vet att jag ska träffa honom, eller känslan av att inte kunna sluta le för att han är så fin att titta på, eller rent av känslan av att hela världen runtomkring försvinner när han ser dig i ögonen.

Du är en fin kille, jag vet att du tycker om mig och jag är helt klart intresserad av dig men ändå är jag inte okej med att släppa på kontrollen och låta mig själv känna allt det där underbara. Har bara varit singel i 2 månader nu, jag borde egentligen inte redan hitta någon att falla för igen. Jag borde leva livet, jag borde gå ut på krogen och kyssa en ny kille varje gång. I alla fall några månader till. Men ändå går tankarna till dig varje dag.

Kan ju avsluta detta långa inlägg med att säga att jag inte alls menar detta som ett negativt inlägg, snarare ett positivt. Jag vet att jag älskar uppmärksamheten jag kan få av killar men samtidigt har jag kommit så långt att jag känner att jag egentligen inte behöver den för att må bra. Och till er som inte gett mig chansen att visa hur bra jag är. Det är er förlust och jag tänker inte hänga upp mig på er. Jag behöver inte er för jag har ultra fina vänner som finns där vid min sida i stället <3

Här hade jag tänkt lägga in ett citat men det står av någon anledning helt still i mitt huvud och jag kommer inte alls ihåg vad det var jag tänkte skriva. Heja mig! Aja kommer jag på det kommer det i ett annat inlägg!

Nu ska jag skriva om Coloradofloden och konsekvenserna som skulle kunna inträffa om dammen som tillhör floden skulle brista!



















Saker som irriterar mig..

* När folk ljuger! (Finns nog ingen annan människa på denna jord som har så svårt för folk som ljuger som jag, och tro mig jag vet när jag hör en lögn även om jag inte visar det!)

* Karlar som skriver hihi. Kom igen det är det mest omanliga man kan skriva!

* När folk inte svarar på det man säger eller skriver utan kommer med något helt annat!

* När jag inser att jag glömt ta med mig ett lypsyl när jag är ute någonstans!



Sista punkten la jag till för att visa att jag faktiskt är mänsklig och blir sur på mig själv också inte bara andra. Alla kan vi göra fel men lär er av mina punkter så är jag mycket trevligare att känna! Och den största visdomen ur detta inlägg: Muta mig med lypsyl så älskar jag dig!

Insikter

Har för övrigt kommit fram till att det finns för mycket folk i mitt liv. För mycket folk som tar upp för mycket av min energi. För mycket folk som förväntar sig för mycket. För mycket folk som tjatar på mig för mycket.
Funderar skarpt på att lägga undan telefonen imorgon och inte va inloggad någonstans alls över nätet.
Måste fundera ut ett par saker, vilka jag verkligen vill ha i mitt liv och vilka jag kunde klarar mig fullkomligt perfekt utan.

Hej Separationsångest!

Återkoppling till gårdagens inlägg!

Nej jag har inget blåmärke. Men jag är sjukt öm på utvalda stället i pannan!
Men det går väl över tills jag gifter mig.
För övrigt tycker jag det är ett sjukt dumt uttryck. Jag menar det tröstar ju knappast. Det är ju ingen människa som vet när man gifter sig. Ofta man vill gå och ha ont i länge liksom!

Nä nu får jag väl slita mit från WoW och plugga lite. Men det är inte lika kul..

Galet!

Har egentligen bara ett ord att säga GALET!
Och att jag hoppas att jag inte vaknar upp med ett blåmärke i min panna. Då vet jag iaf en som ska få lida för det!
Och nej det är inte så illa som det låter haha!

Ny design!

Nu börjar det se sjukt tjusigt ut här i bloggen :D
Headern är min egen, gjord i GIMP. Jag kreativ flicka!
Men själva designen är Emelies! Världens bästa vän som alltid hjälper mig med utseendet på bloggen eftersom jag är för inkompetent för att göra det själv <3

Dagens fundering är: saknar jag dig eller saknar jag dig inte. Får undera på det tills imorgon och återkomma då om jag har ett bra svar!

The past

Ibland undrar jag hur det kunde ha blivit om jag gjort andra val, om andra gjort andra val rörande mig. Om andra och jag själv insett saker innan det va för sent. Jag vet man ska inte leva i det förflutna men ibland kan jag inte låta bli att hälsa på det förflutna ändå!
Särskilt när jag gör tråkiga saker som att städa. aja får väl återgå till det och mina funderingar!

Tema!

Såhär råkade det bli när jag klädde på mig imorse. Det bästa är att jag inte ens tänkte på det själv innan jag såg mig i spegeln!



Jag älskar att inte va som alla andra! Jag älskar att sticka ut, vilket är konstigt med tanke på hur blyg jag va för ungefär 5 år sedan. Då va sticka ut det värsta som kunde hända. Nu precis tvärtom. Tackar min period som riktigt hardcore rocker för det <3 Saknar den stilen ibland men den passar sig inte riktigt längre i min vardag. Aja det är en annan historia som vi kan ta en annan gång!

Imorgon blir det btw Kina mat - taggad som fan!

Så många inten..

.. det finns med dig. Jag borde inte, jag vill inte och jag ska inte. Ändå finns du där varje dag, du rör dig i utkanten av mina tankar i princip hela tiden. Jag vet att du tycker om mig även om du inte säger det rakt ut. Du påpekar dessutom att jag faktiskt vet vad du tycker om mig så antagligen har jag rätt i mina egna tankar om vad jag tror att du tycker och tänker om mig.

Du tror att jag känner samma sak för dig. Men det gör jag inte. Inte än i alla fall. Jag borde inte, jag vill inte och jag ska inte, men jag tror jag gör det ändå.

Tycker om dig alltså..

Pust!

Att försöka lösa andras kärleksproblem får mig att tänka på mina egna. Eller ja jag har ju inga sådans problem egentligen. Jag "lider" mer av bristen på närhet. Så om någon som läser min blogg vill kramas med mig så hojta till där ni känner att ni blir mest uppmärksammade! Här, på fb eller på sms!

Sms uppskattas mest då jag älskar att smsa om det är någonsom missat det! (A)

RSS 2.0 Follow princessofthedark