Länge sedan sist..

Tjosan sa! Det va länge sedan sist.
Orkar inte engagera mig i bloggen längre. Sen har ju lite andra grejor kommit i mellan.

Har varit sjuk i lite mer än två veckor nu.
Började som vanligt med halsont. Fick mer och mer ont ju längre in på kvällen jag kom.
När jag sen vaknade dagen efter va jag helt svullen i halsen och hade sky hög feber.
Det blev så småningom värre och värre.
5 dagar in i sjukdomen åkte jag till doktorn för att febern inte ville släppa. Jag fick antibiotika mot inflammation i halsmandlarna och en tid om återbesök två dagar senare. På återbesöket fick jag höra att mina värden (blodprover) såg bättre ut och att jag borde bli bättre inom 2 dagar.
Men ICKE!
2 dagar senare bar det av till akuten men en hals som nu va så svullen att det va väldigt svårt att andas. Svälja va det inte på tal om. Det gick helt enkelt inte och hade inte gått på flera dagar.
Iaf väl inne på akuten gick allt ganska fort. Blev undersökt av två olika personer som båda två tyckte det skulle undersökas mer snabbt. En öron-näsa-hals läkare kallades in akut och han konstaterade sedan att jag hade halsböld!
Fick lite bedövning i hals och näsa. En mini kamera stacks ner i halsen på mig genom näsan för att se hur det såg ut egentligen. Därefter fick jag lokalbedövning insprutad i ena halsmandeln och efter det plockar läkaren fram en skalpell och skär upp bölden i halsen på mig.
Fruktansvärt otrevligt och smärtsamt! Bedövningen han inte ens hjälpa så den kunde jag lika bra varit utan!
Jag kunde andas igen efter det iaf!

Dagen efter va det återbesök som gällde. Såret i halsen skulle öppnas upp så de kunde se att all skit hade kommit ut. Smärta igen!
Nu en vecka efter mina operationer har jag fortfarande ont i min hals! Jag mår bättre och så rent allmänt men är förkyld som ett svin, har ont och är fortfarande jätte svullen i halsen!

Jävlar vilket inlägg! Allt jag ville säga egentligen va: Halsböld är smärtsamt på alla sätt och vis!

RSS 2.0 Follow princessofthedark